FK Crvena Zvezda

1. k'o da je bitno gde igraju,nisu ni zasluzili bolje od njive obzirom o kakvim se igracima radi.

2. Jebace Dauda donjeg SremoAAAA! I dace ga GOGIC! Sampioni smo meseca polu februar-polu mart, ale ale aleeeeeeeeee!!! Trpaj jaja u beogradsku Vojvodinuuuu!

3. TAKO JE МРЂА, СА 3 ПРСТА, МАЈКУ ИМ АУСТРОУГАРСКУ ЈЕБЕМ

4. JEEBIIIIIIIIII SREEEEEEEEEEEMOOOOOOOOOOOŠEŠEŠEŠEŠEEEEEEEEEEEEE!!!!

5. Leptejebo! OVaj LUD! TERAJ GA U PIČKU MATERINU!

6. Е мој Савићевићу..

7. покидао касалица! улазимо у лш због њега, пази шта сам реко

8. Kako smo igrali, nisam gledao? I jel ofsajd bio kod Mrdjinog gola, da dizemo buku kako nas kradu?

9. Ne znam, nisam video, ali boli te kurac, prozivaj da nije bio lolo...i kod Kasalice je bila sumnjiva situacija, takodje mi se čini da ofsajd nije bio. Sve u svemu, kršen kurac od igre, ali jbg, bitna je pobeda.

10. Sumnjiva situacija kod ofsajda. Bila je smor utakmica, mnogo mi idu na rac što se zadovoljavaju jednim golom i bleje k'o da imaju 5. A isti ti Pećinci su nam šuknuli prošli put u 90. i umesto da im nabijemo bar 3 mi igramo k'o cave. Al' neka, pišu se bodovi.

11. Daaaaaanas igra nasa Zveeezda, daaanas igra Zvezda novi sampiJon, i ceeeeo seever saaada peeeva, napred napred maj-sto-ri!

Mislim da ce ovo biti bruka teska tekma. Prvo sto se ovi nece braniti kao Radnicki sa 56 igraca, vec ce igrati fudbala, a drugo sto generalno znaju da igraju fudbala. Ocekujem 2-1 za nas, i to cemo opet da strepimo za pobjedu. Metnuce ga Milijas iz slobodnjakaaa!

12. U koko, pola šest? Jebemo ih, kao što su oni jebali nas. Kasalica im nije oprostio! Jebemo ih 3:0! Prvi gol -17, lazović bepa i Mrđa na odbijenu!!

13. Metnuce ga Milijas

14. мука ми је да слушам ово

ем овај коментатор, ем ово јадно навијање

15. Ma ovaj dauda je indijanac, sam jebote, na 11 metara, lopta ide ka njemu, dakle ne vodi je pa da mora da se namesti, imao je bar 3 sekunde da se namesti, i on je šutne kao miroslav ilić kad mu daju loptu u studiju nekom.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.