Ne znam zašto ali uvek kad gledam ovakve utakmice gde punimo nekako mi deluje kao da se protivnička odbrana ne trudi da zaustavi naše napadače. Dal' je to zbog toga što preterano gledam seljačku ligu, il' jednostavno tripujem, ne znam...
Јебе, Мрђа, не вади. Реално, најбољи нападач који је играо у Звезди у протеклих пар година. Дауда је лош ал опет скоро сваку текму метне гол. Због њих ми је жао што нећемо узети титулу ни ове године.
Izgubićemo samo zato što smo nesposobni da sačuvamo taj jedan bod i zato što nas prati baksuzluk 20 godina, pa što ne bi i sada. Ali kontam da ako partizan kiksne do derbija, dobijamo 3:0 golovima Kelhara (2x) i Rakića.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Haha, čuo da sam mu jebao majku sto puta, lepo ispratio.
Ovo zvezdina akcija, hteli su ovo stvarno? Au, jebote, još će da se zajebu da nekad igraju lepo. A Ninković je kralj, i još se dokazuje.
Au crnac ništa ne zna.
Доминација. Дауда не зна лопту да прими али га меће, некако.
Овај брадоња леви бек је Звездин најбољи играч, без дилеме.
Стварно лепо играмо, нисам ово очекивао од њих лоло... Нинковић боготац.
које пишање по овима јбт. ваља сад још 3 утерати, ал курац, сад ће да стану у другом и неће ниједан дати
јебо им пас мајку, могли су бар икс да извуку у првој утакмици
Ne znam zašto ali uvek kad gledam ovakve utakmice gde punimo nekako mi deluje kao da se protivnička odbrana ne trudi da zaustavi naše napadače. Dal' je to zbog toga što preterano gledam seljačku ligu, il' jednostavno tripujem, ne znam...
Јебе, Мрђа, не вади. Реално, најбољи нападач који је играо у Звезди у протеклих пар година. Дауда је лош ал опет скоро сваку текму метне гол. Због њих ми је жао што нећемо узети титулу ни ове године.
Jebo im ker majku, šurnest tekmi sam igrao 7+ na Zvezdu, do one sa Javorom, 2:1 čini mi se, budu li sad došli do 7 jebaću im sve po spisku.
Džoni, ne sklanjaju se oni, nisu se ni u prvoj sklanjali kad smo izgubili, nego numeju bolje.
Stvarno je majstor.
Нинковић цар у курац га љубим!!1
А јеботе, ово је већ трећа, четврта петарда код куће.... Фино, фино....
Ako udjemo u derbi sa +1 gubimo od štakora 98 odsto.
Губимо курац мој!
ВУЧИЋ РЕКО ЧЕКАМО ТИТУЛУ!!1
Тако, Шоми, буди реалан једном Бога му пољубим.
Ne mogu 7+ tačno da im život znači...
Otkud znate da gubimo od štakora?
Uzimamo fudbal ne našom zaslugom, već slučajno, košarku pucamo
Izgubićemo samo zato što smo nesposobni da sačuvamo taj jedan bod i zato što nas prati baksuzluk 20 godina, pa što ne bi i sada. Ali kontam da ako partizan kiksne do derbija, dobijamo 3:0 golovima Kelhara (2x) i Rakića.
шта сте се усрали, узимамо титулу гарант! славићемо сејо калача, нисте ни свесни!