FK Crvena Zvezda

1. много готиван Џони Мијаиовић кад крене да гура лопту кроз ноге, или кад крене да дрибла. Има фин убачај и онако баш готиван бек волео би да остане и догодине иако већ има 30+ стварно одличан играч

едит: Дауда даје гол у свом следећем покушају. Испунио је квоту промашаја сад иде гол

2. Како је лепо утрчао печник, види се да су ово вежбали, ал' мрђа је луд јебем га у уста, две ситуације на пет метара је имао, то мора да решава.

3. Штета што мрђа већ двапут покушава у стилу прекаљене букве да прими лопту на 2 метра од гола. да је иоле способан, до сад би имали 3-0 и спартак би могао да га дуцка

4. Треебало је до сада да водимо макар два нула, ал нема везе. Ову текму добијамо рутински. Дауда или Мрђа мора макар један од њих двојице метнути у другом.

5. Ako ovako nastave, pobeda se ne dovodi u pitanje. Ok igraju, teren je uzas, nema tu dodavanja, fino koriste prostor i brzinu, samo malo vise razmisljanja i to je to. Treba ga dati sto pre, vidis da svaki korner problem majku ti...

6. Ћао здраво МРЂА ДРАГАН

7. Ал' што је милијаш куловчина шутнуо из корнера, какав би то гол био :Д
    Добро је, добар драганче, добар.

8. Е, до курца све, ако протиц Спартака три играача добију жити картон због одузимања времена.

9. mi kad seremo, seremo za sve pare

Kakvi potezi, driblinzi, vec 6-7 puta protnuli smo loptu kroz noge Suboticanima, fantasticna asistencija Nineta, i greota sto fenomenalna akcija Lazovica 2 minuta pre toga nije zavrsena pogotkom. Zaista vec trecu utakmicu igramo prelepo za oko, kao Barsa. Steta sto nismo dali jos neki za ovih pola sata, a morali smo bar jos jedan.
    (veliki strumf, 5. april 2014 16:05)

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=833023#k12385463

10. Tri stavke za danas:

1. Ninković u reprezentaciju.

2. Milijaš će dati Lukaču iz kornera na derbiju.

3. Ubacivanje Gogića umesto Mrđe kad smo primili gol - jedan od najpederskijih poteza ove sezone

Je l' ovaj Aleksić igrao branio za reprezentaciju?!

11. Ubacivanje Gogića umesto Mrđe kad smo primili gol - jedan od najpederskijih poteza ove sezone

Što je pederski. Stojanović je realan čovek i igra na rezultat. Sad ispdade da je ispod morala je da se Zvezda brani protiv Spartaka i čuva 2:0 (ili 2 1 neam pojma)
    To mi se i svidja, rezultat je bitan. Pederski je način na koji su Ninković, Kasalica i još jedan meščini dobili žute kartone za ometanje igre u produžetku.

12. S te strane jeste tako, ali on je praktično bio jedini napadač. Taktika je onda bila fazon 4-6-0, jer kasalica je objektivno bio negde kod kornera. Al' ok, moj problem što mi smeta čuvanje rezultata, drago mi je što smo dobili.

13. Kasalica je peder nad pederima. A Slaviša je napravio veći napredak u igri od Jankovića i sličnih (Janković je bio u šugavom rascepu, i nije mogao kršteno ni da vodi ekipu, al nebitno).

Prvi put posle 100 godina imamo neku uigranu akciju, neke kreativne paseve, i prodore, a igra nam se ne svodi na to da "gonimo loptu ka njinom golu", pa ako nas usere pobedimo.

A i kad ja nisam kukao kad me je mučni Mrđa ujebao što je u 90. protiv Javora na Mari išao 1 na 1 i samo skrenuo u korner da čuva loptu, i tako mi oborio 80 000 tiket (čekao to i Man Utd 2 i 3+ sećam se, Manča posle došao), nemojte se ni vi buniti.

14. Dobro, dobro, lepo igramo nema šta, samo me je ovaj detalj iznervirao jer smo mogli da odigramo i normalno do kraja, al' nije bitno.

15. Jeste glup način da dobijemo kartone...ali seti se npr Donjeg Srema...

16. КУПИ НАМ ВУЧИЋУ ТИТУЛУ

17. СВРШАВАЈЈЈЈЈЈЈЈ

18. ЈЕБИ ГРОБЉЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.