Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jebote koja druga dimenzija gledanja sa istoka, majku ti Boziju. Seo i na miru odgledao tekmu, video tacno ko kako igra.
Ovi u odbrani su generalno ok, ne svidja mi se sto Pecnika stavlja na beka, jebote napravice novog Vesovica a covek dobar u napadu. Crnogorac i novi Slovenac onako. Te dobro, te lose. Nisu jos uigrani, a ovaj Slovenac mi je malo neuracunljiv. Mijailovic standardno dobar. Mali Kovacevic jebe mamu, svaka cast, uvek je na pravom mestu. Ninkovic odlican, samo sto ga nema toliko u igri, kao da se ne nudi. Mada imamo u sredini jos par igraca koji umeju, nije jedini, pa pretpostavljam da se raspodeli to sve, ali bi trebao da preuzme odgovornost. Milijas...odigra 10 minuta fenomenalno, onda 10 katastrofa. U svakom slucaju znaci jos uvek ekipi, svakako bolje nego Gogic. Lazovic solidan. Mrdja i Dauda prica za sebe. Mrdja je toliko sebican, baca loptu samo kad mora, zeljko jebeni osecam da je umro sto je dodao za gol. Dauda takodje pizdi, bezi mu lopta, hoce da se dokaze pored ovog sivonje. I obojica rade posao. Najebem im se keve, samo neka nastave tako.
Vozdovac se nije branio, dosli da igraju, da pokusaju, odmah se tu stvori za nas sansa i dajemo golove. Mnogo lakse je igrati nego kad ti dodje autobus. Babovic je klasa za onih ostalih 10 igraca, covek sam igra, odlicno se krece, dobre lopte daje, onu za gol sabio. Onaj Bozic misli da je Roberto Karlos, sutira sa 40 metara 3 puta.
Sve u svemu, mnoooogo lakse nego sto sam mislio dobismo ovo. Samo neka nastave da cepaju, i nema brige. Partizan je opet usao u deceniju jebanja, tako da se ne brinem za derbi...
ма немогуће је да не кикснемо
овај један бод предности је као ниједан
Зашто не би и Партизан кикснуо, видиш да су сакати, Чаша Илић их извлачи у 89минуту са неким небитним голом, смешни су. Иначе би и овај ОФК-а могао за промену да откине неки бод Партизану још од 2003год. Мајмуни са карабурме.
bvdlga, totalno realan post. A naglasio bih
Jedan nam je bio suvišan.
Одличан је Печник и вратиће се напред чим буде могућности.
https://www.youtube.com/watch?v=lz2E6RJA3Y8
писало се о овом клинцу ономад. '97. годиште. воли звезду к'о 'леба.
завршница какву нема ниједан играч у првој постави звезде, кретање одлично, брз, ударац главом одличан, шут са дистанце, продорност, асистенције, најбољи шпиц те генерације у србији вероватно. 17 година само. звезда одавно није имала таквог играча у омладинској школи, одавно.
да се заради нешто на дауди чим се отвори прелазни рок, макар то било и 500 'иљада, и да се овај мали хитно прекомандује у први тим.
филипа јанковића су сјебали, надам се да неће и овог клинца, јер разбија како игра. ал' све ми нешто мирише да ће убрзо бити продат рамаданију или некој другој јеврејској агенцији за мале паре како би се платила лиценца за европу, и да се од њега заради једва милион при даљој продаји. а капирам да звезда може више да профитира од њега него партизан од марковића. таленат смо да усеремо своје таленте.
Цоа пичка!
Janković je zdimio u Romu baš zato što je debitovao sa 16 god. To mnogo odzvanja, naročito što je debitovao u Evropi, čini mi se protiv Venspilsa. I samo ga pokupili.
Ako i ovaj debituje sa 16, debitovaće sa stipendijskim ugovorom, i Zvezda će da dobije kooorčinu od njega. Dobro, ne baš kurčinu, nekih 300 000 u NAJNAJNAJBOLJEM slučaju na ime njegovog fudbalskog "školovanja". Treba da se drži do 17 god. u klincima, da kao i do sad igra za kadete i omladince, a da kad napuni 17 potpiše prvi ugovor (koliko znam ugovor može da se potpiše god. dana ranije, samo da je početak ugovora po njegovom 18. rođ.)
I nemojte daudu da mi dirate...
Е ако је тако онда ок, отерати дауду на лето и узети за њега пет џакова брашна или десет џакова кукуруза, играти само с једним шпицом до краја следеће полусезоне, може и мрђа матори, и онда све то лепо отерати у курац, и мрђу и ракића у пакету у неки казахстан или сибир и потписати уговор с овим малим за наредних пет година и мирни смо :Д
Otišao je u Parmu.
Isti kurac.
http://www.mozzartsport.com/vesti/cudesan-slucaj-luke-jovica-ili-kako-je-klinac-koji-je-spavao-u-gepeku-stigao-do-velike-pozornice/67871
Већ је он код Фаљија... Добар је текст, лепа прича.
јебаћемо спартака јако и у огромним количинама
камшотовати мађарштине и буђаве маринце
сисај га игњатове!
Каква асистенција Нинета :O
Џони рутински за 1-0.
БРАВО БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
El ovo počinjemo konačno da igramo ili?
Prvo Lazović kroznoge, pa sad Ninković odigra loptu što bi rekao Strajnić "snajperski".
Какав луцидан пас Нинковића јбт
Koja je klasa ninkovic.
Ali najavljivani novi semafor...pa digitron da su stavili isto je... šta do sad su imali onaj sa tablama, što klinci stoje i kad padne gol, oni zamene tablu..?
Алексић је очајан голман