FK Crvena Zvezda

1. Nije Grobarski, nego nisam uspeo ranije. Teme i za košarkaški Derbi, kao i za fudbalski se otvaraju dan ranije, traju to veče i popodne i to je to. To je tradicija. Mollim te nemoj da izvrćeš.

2. AKO NE MOŽEŠ DA GA POBEDIŠ - BANUJ GA

3. Na redu je zajebavanje u kosarci.

4. ЈЕСТЕ ТИ ПЕДЕРСКИ ПОТЕЗ ЏОНИ, НЕМА ШТА. :Д

А реално, не би било проблема да се теме откључавају 48 сати пред дерби и закључавају 24 сата после, да се испрозивамо ко људи. То макар што се фудбала тиче, ово у баскету ће ускоро сваки други дан да се игра јбг.

ЕЛЕМ
    http://www.mozzartsport.com/vesti/binic-opusteno-vec-sam-resio-prvenstvo-u-krusevcu/75185

5. rasni, ućuti do 15 maja
    VIDIŠ DA SU NERVOZNI JER ZNAJU ŠTA DOLAZI

6. AHHAHAHAHAHHAHAHAH
    Objaviš post i zaključaš temu!
    http://vukajlija.com/forum/teme/52303-veciti-derbi-u-fudbalu-partizan-crvena-zvezda?strana=87#post_2783398
    TAKO GROBARSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1354315132

Što nisi zaključao posle nekog rasnog posta?! A bilo ih je dosta... :)
    Biće prilike, koliko sutra se otvara druga tema...

7. Je l' toliko opalila nervoza da je i zaključavanje neke teme sada frka. Idite pretresajte igrače Partizana sa murijom i vežbajte penale bolje.

8. Nije nervoza nikakva, jednostavno potez koji se od grobara dao očekivati...

9. Onda je i normalno s obzirom da sam Grobar. Izvinite, od sada pošto ste inače poznati kao izuzetno osetljivi i pravdoljubivi ljudi neka neko vaš zatvori temu sledeći put. Sportski pozdrav.
    Mažić.

10. Ахахаха слушај га, нервоза. Нисмо ми нервозни него сте ви исфрустирани јер вам следе године и године патње. А и већ у суботу ће вас сремчице вратити у реалност.

11. Je l' toliko opalila nervoza da je i zaključavanje neke teme sada frka.

de nije, 6 godina čekamo

al smo dočekali
    jedna era je završena!!!

12. Titula je nasa. Nema sanse da nas stignu. Bilo bi super da imamo isti broj bodova a da ih dobijemo na gol razliku heheeh.

13. Ево једна пјесмица за дизање расположења.
    https://www.youtube.com/watch?
    v=57TgMBcb0eM&feature=youtu.be

14. Е јебемтижено мајку. Хахахаха ала линкујем

15. Kolika je rupetina onaj Bajko, ali to ionako nije ništa novo...
    Dovedoše onog dečka Rajkovića da greje klupu bolidu, bolje da su ga ostavili da bude prvi golman Jagodine.
    I dalje verujem da je sve sređeno da Zvezda bude prva.
    Iako je to prvenstvo odavno izgubilo značaj jer smo nekonkurentni u Evropi, opet mi je draže da prvak bude naš najveći i najtrofejniji klub, nego Partizan.
    Izgleda da su oba penala zaista postojala, mada ja prvi na prvo gledanje (a sudija samo tako odlučuje) sigurno ne bih svirao, zbog Mrđinog neprirodnog pada (cimnuo se). Da stvar bude gora čini mi se da je imao vrlo izglednu šansu, i da je bez problema mogao da uputi šut ka golu. Čak sam i rekao kumovima, sa kojima sam gledao tekmu, da bi bilo pošteno da Nine promaši penal.
    Posle dužeg vremena derbi je, ako i nije bio baš nešto kvalitetan, bio interesantan za gledanje, tj. bar nije bio dosadan.

16. Ne kontam Shomy sto je lud?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.