Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
To je taj ''navijac OFK-a'' :D objektivnost na nivou
Зато што сваке недеље врти једну исту причу и једе говна обема рукама. Пази, он је ЗНАО да ће пасти гол после недосуђеног фаула над Мрђом. Он је ЗНАО да ће Партизан добити дерби. Он ЗНА да ће Рад и Доњи Срем испасти. Он ЗНА да се Џајић не пита ништа у Звезди. Дебилчина параноична, сере ми се од њега.
4:57 TO JE IPON U DŽUDOU!!!! Hahahahahahaahhaahahahah!
Ja od prvog minuta slušam kako će Donji Srem s lakoćom da izgubi od Partizana, a bogami Zvezda će da izgubi od čudesnog tima Ofk Beograda na čijoj je klupi Zlatko Krmpotić! :)))
EDIT: 13:30 ovo je stvarno u pravu. Kako seru za "nameštanje", od Ivanova pa na dalje.
ahhahahahahahha
RVAČKI ZAHVAT! :D
ahahahahahhahahahhahahahahah kakve ste vi dileje
Nije Ivanov prodao, pa nije valjda peder!?
Јбг, јесте био фаул пре другог гола Партизана, али шта да причамо кад смо промашили два пенала. Колико год тај недосуђени фаул утицао на резултат, да смо увалили макар један гол из пенала, Партизан би потпуно пао и можда бисмо победили. Али шта би били кад би било... То је већ прошло.
Последње коло играју Војводина - Звезда, Партизан - Чукарички. Бодови за Европу ће бити потребни и Војводини, и Чукаричком. Али ако Војводина освоји Куп, "одужиће" нам се за пролаз у четвртфиналу Купа и даће нам бодове, а и прошле године смо им дали 3 бода за Европу. Војводина после финала Купа, опет игра са Јагодином 10. маја у Новом Саду. И та утакмица може да одреди неке ствари.
Иначе јесте у следећем колу кључна утакмица Доњег Срема и Партизана. Доњем Срему треба бод, којим би вероватно обезбедио опстанак, а Чапљић је бивши играч Партизана. Сад је питање да ли ће ту да надвлада спортски или навијачки мотив? Него, нама је боље да гледамо да ошуримо Рад.
UimBoga da slavimo titulu protiv Ofk-a!
Овог Анђуса треба завезати за неки стуб, полити кантом помија и оставити га да цркне.
ДРАГАН ЏАЈИЋ ЗВЕЗДИН МАЛЕР!?
Па какав је то један прерасли штрокави масни Кокер Шпанијел на две ноге. Ти си осетио да ће бити гол, мрш бре, због оваквих павијана ме стид што навијам за Звезду.
А Анђус је делија к'о Пеђа Страјнић. Једе говна, он слово з ни у партизановом имену не воли због Звезде.
Анђус је делија. Нажалост. Пеђа Страјнић је гробарчина. Срећом.
Скоро сам овог другог видео на Теразијама, фура неки сако из 60-тих година и изгледа свеже као подгрејани леш.
Курац мој делија. И за Пеђу причају да је делија шатро. Посерем се ја свим нашим новинарима, не само спортским, у уста баш.
Ајде за Страјнића нисам 100по100 сигуран али Анђус јесте, то је чињеница. Био ми је ок на самом почетку а онда сам видео да је једну емисију пљувао Џајића а онда га довео у емисију и том истом Џајућу лизао му чмар до усијања. Не поштујем такве људе, згазио бих га колима али бих одговарао ко за човека..
ne znam zasto bi bilo ko gledao andjusove emisije.ono je strasno.
strajnic je grobar,to se valjda zna.
На страну што је Анђус дебил, али ето често има занимљиве госте, може свашта да се чује, најчешће везано за фудбал. Чак и он сам има добре анализе неких дешавања, ту и тамо се говедо разуме у фудбал, штета што је морални гмизавац па пљује па лиже из емисије у емисију. Ево нпр овде је у 2 минута објаснио како је Сејо усро Звезду у дербију са само две одлуке
https://www.youtube.com/watch?v=AYUouVqk1yU
Очекујем да у следећој емисији доведе Славишу и да му сузама кваси ноге па да их обрише том масном косом кујући га у звезде..
svi danas mogu da budu novinari.
Danas svi igraju fudbal... :)
hehe,lepo receno.sto je najgore,na gomilu krs igraca ide neki krs novinar.srazmerno se povecava broj i jednih i drugih.nazalost,ne smanjuje se broj,ni jednih,ni drugih.
Transferi na leto.Ja nesto mislim ovako:
1. Lazovic 3 miliona. Pola menadzerima pola nama naci 1.5m
2. Kasalica jedno 700 000e nama ide oko 550 000e
3. Bajkovic 200 000e. Sve je nase
4. Onjilo 100 000e. 70 000e nase
5. Mrdja ide u inostranstvo da zaradi jos nesto. 1 300 000 naci nase je 800 000
6. Rasprodati ovu ostalu gamad za 400 000
I krenuti sa mladim timom. Ovako cemo vratiti dugove malo a svakako nam ne trebaju jer cemo ispusiti u Evropi.
Банујте Расног цени Бајковића на само 200 сома.
Ako dobijemo vise od 200 hiljada dacu da me jebete u dupe. Bajko je vise za vodju navijaca nego za golmana.