Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Bajka će da kupi Zorica Marković, da ga drži vezanog u podrumu i seksualno iskorišćava.
Pa Bajko je realno rupa od golmana. Da se ne druzi sa navijacim i da nije zajebant on bi na klupi bio.
Ако га и Зорица купи даће више од 200 сома то је сигурно. Поштено зарадила, то је ситница за такво завовољство. Зорица домино дама.
Расни види да набавиш неки лубрикант до тад.
Definitivno će otići ili neće braniti. Onaj mali je delovao stvarno dobro na onom prvenstvu, a ako te usere da ti već klinac bude OK golman, onda možeš da vežeš par sezona, jer golmani ne idu toliko, čini mi se.
Bajku je bolje da ide u navijace. Plata je manja al je redovna.
Значи Расни треба те некако маскирати у Тилма и нахушкати ове са теме КК Партизан на тебе. Зато што Бајкохулиш.
Bajko ne zna da brani. Nekad ima odlicne odbrane a nekad primi idiotske golove ili da sam sebi go. Pa na onom derbiju kad je Evandro promasio penal Bajko se okretao jer nije znao gde je lopta. Srecom pa su grobari bili glupi. Okretao se civek 2 kruga.
http://www.jedan-nula.com/images/vesti/vest_10708_1_thumb_2.jpg
РАСНИ, МРЗИ МЕ ТО САМ ЈА!
http://www.dodirnime.com/sport/wp-content/uploads/2011/05/zorica-markovic-300x225.jpg
ШКК?
zasto zive ovakvi ljudi?
https://www.youtube.com/watch?v=57TgMBcb0eM&feature=youtu.be&fb_source=message
:Д
Budala tu iz Bežanije, znam ga ja. Oduvek je bio malo čvrknut u glavu, mada neki ljudi što ga bolje znaju kažu da nije loš lik, nego udaren samo malo.
skauzeru brate ne znam sta mi je danas samo bih ubijao idiote haha
dzoni,ne znam da li smo se razumeli,ili sam ja sjebao nesto , ovo je nikola mijailovic zvezdin ,zato stavljam na ovu temu ,ili ja tebe nisam nesto razumeo,jebes mi mater
Куку, да није Расни од њега тражио да га одбанује па је Џони од шока пропевао. Лололо
Moguće da ga je rasni totalno izludeo.
Da, da, o njemu pričam. Živeo tu jedno vreme u Bežaniji lik.
Dečko (na Mijailovića mislim) je fijuk, sećam ga se još dok je bio juniorski reprezentativac (igrao je za Železnik, pa prešao u Zvezdu(prvi put)).
Sada je još i smiren, kakav je bolid bio ranije.
Ali solidan je igrač, pogotovo za srpsku ligu.
EDIT:
Bajku je bolje da ide u navijace. Plata je manja al je redovna.
Hahahaha, da znaš. I svi zadovoljni, ja prvi. Uh, samo da mu vidim leđa! Ranđelović, koji je takođe rupa, je za njega Beara.
Ja samo da se upisem, nisam bio tu! Kako su nas ispolivali spermom franjevci, jos Kojic, kadar nevera! Ali nema veze, policemo ih spermom na kraju mi, pa cemo se radovati!
Prosto mi je neverovatno da Milijas i dalje ne izvodi penale. Cuj, trazili su mi. Ako izgubimo titulu, to ce biti zbog promasenih zvezdanaesteraca!
Nismo preterivali bvdlga. Valjda zbog onih dešavanja oko ABA lige, pa nismo toliko bili raspoloženi. Eventualno da smo vas raspolutili nešto, ovako dobili 2-1, naravno da je kul, ali nismo bili preterano surovi :)
Ma realno ja se smorio sto je 90. min, i opet ponavljam, KOJIC, ali treba 2 kiksa da napravimo, tako da se nisam nesto preterano smorio, istrpeo bih podjebavanje lagano. :)
Ахахах капирам да је овај лик што качи клипове неки Мијаиловићев другар, гробар са ПЕСа, који је искористио да пребаци клипове док је овај кењао за време ПЕС паузе.