Rakić i Mrđa trebaju u tandem dok nema daude, Kasalicu niko i ne jebe dva posto, ne odvlači igrače nimalo a ne zna dati gol sa druge strane Rakiću nije vjerovati
Мрђони јебе, ушао у форму, за нашу лигу је тренутно тата. Штета што ће вероватно отићи на лето. Колико сам чуо Жигари истиче уговор јуна, било би лепо кад би се вратио. АЏИЋУ РЕАГУЈ !
Цркао дабогда, говно себично. Све му јебем, од првог колена до последњег, заједно са Касалицом. Дај Боже да се Жигић врати, а да Мрђу уваљамо ПОНФРЕДИНИ! Јебем му све рођено и нерођено, још не сме ништа да му се каже јер даје сваку текму гол. Е баш ти јебем мајку Мрђа Драгане, говно себично, дабогда ти се укрстили лигаменти!
ЕДИТ 3: трипут ти мајку јебем, и теби и Касалици!!!
ЕДИТ 4: Касалици јебем милосну мајку, умро од рака сутра, породицу му ударим курцем по челу, од тетке до стрине коју није видео 20 године. Око дабогда ти избио леви бек Металца, говњаивко мали!
ЕДИТ 5: Још једном само да им јебем мајку обоЈици.
Пушти Мрђу Бвдлга, даје голове, Бајку треба јебати Сунце.... КОЈИ КУРАЦ ОН ХОЋЕ ДА ШУТИРА ПЕНАЛ? Па не би ни на голу требао да стоји, а камоли да иде да шутира ишта.... Умислио чојек да је Сени.... Боље Рајковић мали да брани уместо овог дегенера....
А гробарске коментаре не бих коментарисао (да се тако хехе изразим)....
2009/10 - ТИТУЛА ЈЕ НАМЕШТЕНА ДА ЗВЕЗДА ОСВОЈИ
2010/11 - ТИТУЛА ЈЕ НАМЕШТЕНА ДА ЗВЕЗДА ОСВОЈИ
2011/12 - ТИТУЛА ЈЕ НАМЕШТЕНА ДА ЗВЕЗДА ОСВОЈИ
2012/13 - ТИТУЛА ЈЕ НАМЕШТЕНА ДА ЗВЕЗДА ОСВОЈИ
2013/14 - ТИТУЛА ЈЕ НАМЕШТЕНА ДА ЗВЕЗДА ОСВОЈИ
Из године у годину исти коментари, па као фазон ваљда ће да убоду једном....
И какав бре Жигић људи? Само треба још више ово говно од првенства у којем су играчи попут Спалевића и Ранђеловића били најбољи стрелци да сјебавамо.... 34 године ће имати по почетку следеће сезоне.... Исто као кад бисмо и Пантелића тражили да се врати....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ау, кад год видим Касалицу на терену, сере ми се јако.
https://www.youtube.com/watch?v=AdwQyh_0lKg
ja ovo i dalje ne kontam...koji mu kurac bi...
Rakić i Mrđa trebaju u tandem dok nema daude, Kasalicu niko i ne jebe dva posto, ne odvlači igrače nimalo a ne zna dati gol sa druge strane Rakiću nije vjerovati
и кузмановићу
И Мијаиловић је вероватно највећи чобан у историји Звезде. Али некако готиван лик.
Koliko još zvezdanaesteraca?
Kolko bude trebalo.
Ја бих волео да нам свирају на свакој утакмици до краја бар по један пенал. Ако је могуће, да не буду ни п од пенала.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/252047/Trener-Rada-izvredjao-Marka-Nikolica-Celavi-prepotenko-je-trenerska-prevara
Uuuuuhu šuuuk
Ma naduvaj Malog Duleta kurcom slobodno opaaa
ахахахахахХАХАХАХА
Hahaahahahahah!
Хахахаха! Јеби Мојсиловићу!
Елмер Давеж нема лепе речи
Мрђони јебе, ушао у форму, за нашу лигу је тренутно тата. Штета што ће вероватно отићи на лето. Колико сам чуо Жигари истиче уговор јуна, било би лепо кад би се вратио. АЏИЋУ РЕАГУЈ !
Ovo za Žigaru sam i ja kapirao.
ako žigara dođe, a rasni već tu
biće sve kao nekada...
Пишај по сиротињи. Намештај све до краја. 15 пенала нека буде, да се говна зноје.
Толе лопове?
ХАХАХАХА, ПИШААААААААЈ
ЕДИТ 2:
Цркао дабогда, говно себично. Све му јебем, од првог колена до последњег, заједно са Касалицом. Дај Боже да се Жигић врати, а да Мрђу уваљамо ПОНФРЕДИНИ! Јебем му све рођено и нерођено, још не сме ништа да му се каже јер даје сваку текму гол. Е баш ти јебем мајку Мрђа Драгане, говно себично, дабогда ти се укрстили лигаменти!
ЕДИТ 3: трипут ти мајку јебем, и теби и Касалици!!!
ЕДИТ 4: Касалици јебем милосну мајку, умро од рака сутра, породицу му ударим курцем по челу, од тетке до стрине коју није видео 20 године. Око дабогда ти избио леви бек Металца, говњаивко мали!
ЕДИТ 5: Још једном само да им јебем мајку обоЈици.
Пушти Мрђу Бвдлга, даје голове, Бајку треба јебати Сунце.... КОЈИ КУРАЦ ОН ХОЋЕ ДА ШУТИРА ПЕНАЛ? Па не би ни на голу требао да стоји, а камоли да иде да шутира ишта.... Умислио чојек да је Сени.... Боље Рајковић мали да брани уместо овог дегенера....
А гробарске коментаре не бих коментарисао (да се тако хехе изразим)....
2009/10 - ТИТУЛА ЈЕ НАМЕШТЕНА ДА ЗВЕЗДА ОСВОЈИ
2010/11 - ТИТУЛА ЈЕ НАМЕШТЕНА ДА ЗВЕЗДА ОСВОЈИ
2011/12 - ТИТУЛА ЈЕ НАМЕШТЕНА ДА ЗВЕЗДА ОСВОЈИ
2012/13 - ТИТУЛА ЈЕ НАМЕШТЕНА ДА ЗВЕЗДА ОСВОЈИ
2013/14 - ТИТУЛА ЈЕ НАМЕШТЕНА ДА ЗВЕЗДА ОСВОЈИ
Из године у годину исти коментари, па као фазон ваљда ће да убоду једном....
И какав бре Жигић људи? Само треба још више ово говно од првенства у којем су играчи попут Спалевића и Ранђеловића били најбољи стрелци да сјебавамо.... 34 године ће имати по почетку следеће сезоне.... Исто као кад бисмо и Пантелића тражили да се врати....
https://www.youtube.com/watch?v=wK2VY21M7Cc
генијално