FK Crvena Zvezda

1. Чист пенал у зауставном времену.

2. Нисам видео, јел био пенал?

3. Da ga nije metno, komotno da se svira

4. Не гађајте Нецу рука вам се осушила

5. Нисам видео, јел био пенал?

Чист ко суза.

6. Valjda se i bajko bio zaaletio otimati loptu da on dikonjski derne, i ovaj vidio koliko je sati veli daj da ja ošinem , bajko nije zdrav

7. Ulazi Krneta. Gotovo je, izgubili smo.

8. Vidićeš ti tu štopera za koju godinu moj Fađo

9. Koje sranje od fudbala. Al' neka, tri po tri i titula.

10. Чист пенал, не знам шта није јасно...

11. Мени је криво што је чист, надао сам се да га је погодила лопта у главу али јбг.

12. дајте снимак отога нисам видо

13. Jebe malo što mi se čini da nije bilo namjere, ali šta je tu je ne može sve idealno biti

14. Nema veze, ono na kraju prvog je bio.

15. мислио сам на онај у зауставној, овај што је досуђен је чист

16. Glupo mi je to pravilo s "namjerom". Mislim, koji normalan igrač će namjerno u šesnaestercu da je kači rukama i da se nada da sudija neće vidjeti. Uglavnom ih pogodi lopta jer ne stignu da sklone ruku ili naprave onakvu budalaštinu ko Vidić na svjetskom. Svira se penal i zdrao. Ruka uz tijelo najjače pravilo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.