Sad se vratih iz Uzica. Sta reci, koju posluku porati? Igraju ko najgori mongoloidi, jedino nas Bajko spasava, a Boga pitaj do kad ce tako. Kovacevic ubedljivo najgori, Mikic odigro katastrofa, Borha kao i uvek davi igru, ali ga je bar usro gol. O napadacima necu da trosim reci. Bez Kadua i Darka nista. I ovaj Robert jede govna, non stop forsira igru sa jednim zadnjim veznim i jednim napadacem i ako to ne daje nikakve rezultate. Ja da se pitam, Stavio bih Micka i Cavu na zadnje vezne, Kadua na ofanzivnog posto je Evandro ispao iz forme, Darka desno, Vesovica levo i Borhu u spica jer covek nije za organizaciju igre nikako. Samo neka stoji u napadu i mozda ga neka lopta pogodi. Ako ne tako, onda ubaciti dva napadaca jer tako onom pajvanu Kaludjeru odgovara. A i Mezengi. E za levog beka cemo morati da se strpimo do zime.
Sa navijanjem pokidali, rasturili, razjebali.
Da li ste vi skontali da je Kasalica u proslom kolu protiv Borca iz Cacka dobio crveni karton, a u sledecem kolu, danas, protiv Zvezde igrao i postigao gol?
Momak, taj bod smo i te kako zasluzili. Lopta je non stop isla u njihovih 16 metara samo sto mi nemamo napadaca da to realizuje. Kada ti igrac, koji je u proslom kolu dobio crveni, da gol svakako neces cutati, jer on nije smeo da izadje na teren. I molim te da mi ne pricas o bodovima uzetim bez zasluge.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Sad se vratih iz Uzica. Sta reci, koju posluku porati? Igraju ko najgori mongoloidi, jedino nas Bajko spasava, a Boga pitaj do kad ce tako. Kovacevic ubedljivo najgori, Mikic odigro katastrofa, Borha kao i uvek davi igru, ali ga je bar usro gol. O napadacima necu da trosim reci. Bez Kadua i Darka nista. I ovaj Robert jede govna, non stop forsira igru sa jednim zadnjim veznim i jednim napadacem i ako to ne daje nikakve rezultate. Ja da se pitam, Stavio bih Micka i Cavu na zadnje vezne, Kadua na ofanzivnog posto je Evandro ispao iz forme, Darka desno, Vesovica levo i Borhu u spica jer covek nije za organizaciju igre nikako. Samo neka stoji u napadu i mozda ga neka lopta pogodi. Ako ne tako, onda ubaciti dva napadaca jer tako onom pajvanu Kaludjeru odgovara. A i Mezengi. E za levog beka cemo morati da se strpimo do zime.
Sa navijanjem pokidali, rasturili, razjebali.
Ма нисмо ни са навијањем, док није на полувремну дошо онај лик и почео да диже масу. Један вођа каже да ћутимо један да пјевамо :)
А кад дођоше балони и папири. :)))))))))))
Koliko dobro navijanje, toliko losa igra.
http://www.youtube.com/watch?v=4E0v17lELNU&feature=share
Упозно сам и на кратко @YeahBatch :))))))))
Jebiga, kasnio voz, mogli smo se naci kod Krejzija. :(
Било код крејзија сат два, покупио наљепнице и та срања и онда кортео до стадиона
Jel dolazite vas dvojca sledece nedelje? Planiram da navratim.
Gde? U Bg? Okle mi pare?
Cepi kladzu na Ligu sampiona i kao nagradu imas put na Maru.
Da li ste vi skontali da je Kasalica u proslom kolu protiv Borca iz Cacka dobio crveni karton, a u sledecem kolu, danas, protiv Zvezde igrao i postigao gol?
http://www.mojacrvenazvezda.net/15700/2011/10/30/zvezdi-tri-boda-za-zelenim-stolom/
Pa da u prestonicu...A puno ti je za Zvezdu da das pare a...e moj zvezdas. :)
http://www.mojacrvenazvezda.net/15700/2011/10/30/zvezdi-tri-boda-za-zelenim-stolom/
Hhahahahaahahah
http://www.crvenazvezdafk.com/photos/player/2/352/300-boban-bajkovic.jpg
Dzanki, koliko puta ti je receno da ne dolazis ovde?! Sto smaras?!
Брате, једва и да сте заслужили онај један бод, камоли 3...буди реалан јебено бар једном у јебеном животу
Momak, taj bod smo i te kako zasluzili. Lopta je non stop isla u njihovih 16 metara samo sto mi nemamo napadaca da to realizuje. Kada ti igrac, koji je u proslom kolu dobio crveni, da gol svakako neces cutati, jer on nije smeo da izadje na teren. I molim te da mi ne pricas o bodovima uzetim bez zasluge.
Ma mogu pare da se nadju, ali imam nekih ispita, treba da izvlacim uslov, a i bolje da ne gledam vise bruku. Ako bih dosao, dosao bih zbog navijanja.
Ma kurac, ne znam kad sam poslednji put dobio. Baksuz sam, jebiga.