- m
Ne valjaš ako si komunjara, nisi kul ako si četnik (usput i izdajnik), a nedićevce da i ne pominjem (sluge okupatora). Pa, dobro, teleportujmo se malo u 41. godinu i...
(Ovo sam postavio iznerviran kojekakvim intelektualcima koji pljuju one druge, one koji podržavaju one treće i sl.) Pa ne bi valjda svi (kao LJuba Moljac ''sedeli u podrumu i mrzeli Nemce'' tokom ratnih godina) - M
Ja bi četrsprve izbjega' za Njemačku, tamo se tad dobro živjelo.
- M
Ja sam na ovaj sajt doša' da tražim humor, a jedino sam naša' umor.
- M
Ja znam šta bi jedan radio s ovoga sajta četrsprve. Taj bi drka' na Hitlera u šorc naslonjenoga na drvo. Listopadno drvo.
- e
Crni Mešja, hahahhahahahahaa....
Ja bih dizala moral partizanima. Amputirala bi im noge, zašivala rane, spremala im da jedu i tako... 
Ja bih otisao u Nemacku ubio Hitlera zamenio bi ga, skupio radne Nemce i poceo da masovno pravim lepo nemacko pivo u ogromnim kolicinama i izvozio bi ga svuda u svetu prodavo bi ga naravno skoro besplatno dok svi ne svetu ne postanu alkosi.
Dok jednog dana sasvim iznenada ne zavrnem dotok piva celom svetu i postavim ultimatum: Ako hocete pivo morate da potpisete kapitulaciju!
I oni naravno pristanu na moj lukavi ultimatum i ja osvojim ceo svet i tako zivim kao kralj ispijauci lepo hladno Nemacko pivo dok ne crknem od ciroze jetre!
Vidi molim te... Niko neće u četnike!?
E pa ja bi iš'o, makar za inat!!! Oni nisu pili pivo, već rakiju, tako da je i Anģel dobrodošla...
Šalu na stranu, vidim sebe kao dobrostojećeg srpskog domaćina, koji tokom rata otkupljuje i spašava narod od Nemaca, čuva Jevreje u podrumu, deli sirotinji lebac, podmićuje Nemce, da nebi otimali narodu žito i stoku, silovali decu i palili kuće...
A posle rata ga streljaju zato što je buržuj i kolabaracionista... :)Računam, i sad sam, a verovatno bi i onda bio - jebena strana...

Anģele, anģele... Nije ti dobra ideja... nemo'š zamislit kroz kakav bi pakao prošla, kad me komunisti streljaju!
Zar si spremna na taj horor, samo zbog 3-4 godine samnom!? ;)Psihijatre... U odnosu na nas, prave lekre, vi psihijatri ste niža rasa...
:D šalu na stranu, nemačka piva su neuporediva sa češkim!!! I to nije moje mišljenje... Tako da... Jebeš ga...