Prijava

1. Сириште (случајно, било у бочици од сирупа за кашаљ)
2. Никшићко (јеби га...)

У Будви на екскурзији, 2009е, играли пивску пирамиду. Попио сам на брзину 12 врелих лименки никшићког. Усијане на фудбалском терену. Крв ти јебем. После неке седме смо сви пеглали ко змајеви. После тога ишло ко подмазано.
После тих дванаест, попио сам један хладан Јелен. Најлепша ствар коју сам у животу пио.

Ža sada vodi sok od gvoždja, neko čudo s+o se ras+vara, i ima ukus krvi.

Moji kreteni od drugova su pre davno ko klinci imali neku epizodu da su se tripovali da su jackass i onda su stalno nekome nešto podmetali i međusobno jedni drugima, meni su jednom u osnovnoj stavili u sendvič komad psećeg izmeta i to onako mekanog bljuzgavog, stavili na početak sendviča i kako sam zagrizao prepolovim ga na pola i počnem da žvaćem, malo sam i progutao...kad je to počelo da smrdi, istog momenta sam povratio jedno 3kg iznutrica....nisam popio al sam pojeo jbg, jednako je odvratno. A od pića ja kolko se sećam da mi je najodvratnije bila neka bara što sam popio kad sam bio klinac, i to sam baš dobro popio, isto ima ukus ko govno al razblaženo, znam da sam nedelju dana imao ozbiljne stomačne probleme.
A jedan drug u srednjoj je drugom drugu kad se ovaj nagnuo da pije vodu na česmi i pošto je žmurio dok pije ovaj ga izvadio i počeo da mu piša u mlaz sa vodom i ovaj to sve pio nije ni osetio.

Mohito sa gomilom nekog odvratnog smrdljivog lišća unutra.

Mleko za suncanje. Mirisalo na kokos, a ja bio mali.
Kazu mi roditelji da sam kao bas mali probao i deterdzent za sudove.

Pino Silvestre, after shave. Tinejdžerski dani, jebi ga, nestalo je alkohola na žurci, a to je jedino što smo pronašli u kupatilu...

Pre par dana Sinalco Tangerine. Ono nije sok, ono je bljuvotina, najobičnija...

Sok od jebene ZOVE

Svi najjeftiniji sokovi, što gazirani što negazirani. Odvratno! I koka kola isto.

Majčino mleko!

Hahaha!
Brion! Jbg, popili smo sav alkohol u stanu a nismo mogli da se dogovorimo ko će do prodavnice.

bila sam mala, i nemam pojma koj mi je moj bio, organizam mi je dehidrir'o, pičke materine.. i lekar mi je prepisao neko sranje što se rastvara i uzima na kašičicu, kao infuzija neka, nemam pojma.
to je više nego odvratno.
bolje da sam crkla nego što sam to cirkala nekol'ko sati.
mamu mu jebem.

bila sam mala, i nemam pojma koj mi je moj bio, organizam mi je dehidrir'o, pičke materine.. i lekar mi je prepisao neko sranje što se rastvara i uzima na kašičicu, kao infuzija neka, nemam pojma.
to je više nego odvratno.
bolje da sam crkla nego što sam to cirkala nekol'ko sati.
mamu mu jebem.

Da nije glukoza mozda? Zajebi Taš, to ide na prvo mesto. Nista odvratnije.

Vigor šumsko voće. Povraća mi se od same pomisli na to sranje.

i lekar mi je prepisao neko sranje što se rastvara i uzima na kašičicu, kao infuzija neka, nemam pojma.

Онај прашак у кесици, што продају апотеке? Не могу да се сетим како се тачно зове. Много бљутаво. То ваљда треба да надокнади соли у организму, а има и шећера, да врате енергију. Слано & слатко, до јаја.

jeabič, ne znam.. ne razumem se u to.. ali je imalo neki bljutav, najbljutaviji ukus. a još nisam mogla do da popijem naiskap, mislim da bi mi lakše bilo.. nego na nekol'ko minuta po kašičicu.. aaaaaaaa! tortura.

Ona žuta gazirana frutela.U kad se setim.Šveps mi je jako gadan inače.