Najodvratnija stvar koju ste pojeli

1. А да, МОЗАК!

2. Мени је гори онај са укусом киселих краставаца.

Зар и то постоји?

3. Ne jedem ništa što ružno izgleda i loše miriše...tako da, ništa odvratno ne jedem...baš dosadno...

4. Зар и то постоји?

Аха, боље немој да пробаш.

5. Шта је ово јеботе? Никад нисмо јели говна а?

6. Svašta sam trpao u čkembe, ali goru stvar od bube smrdeljače nisam okusio. Uštekala se na dudinku, usta je jebem smrdljiva

7. Pohovani mozak, bez konkurencije.

8. Gde bre to...ja to obožavam. Holesterol 101%! :-))

9. Šta vam je s tim mozgom ljudi, to je ekstra klopa!

10. Ja imam sreće što niko od moje familije ne voli mozak i uvek mogu da pojedem ceo!
    Obožavam!

11. Skakavca kao klinac...

12. Pravda za mozak.

Ahahahahahahaha

13. Пронашао сам свог фаворита. Дали ми Финци неки данас да пробам њихове бомбоне. Слано јебему све. И слатко. Не могу да опишем овај укус никако, само да кажем да ми се лучење пљувачке удесетостручило.
    http://image.wangchao.net.cn/baike/1301405971909.jpg
    А Финци ми гледају фацу и смеју се.

14. Bijela džigerica, tj. pluća. Gladan bih sigurno pojeo, ali miris podsjeća na kugu. Razumljivo, nešto što radi punom parom cijeli život, mora imati zamor materijala, i smrditi onako kao iz septičke :-)

15. E, džordi, jeo sam tih govana, i Danci ih furaju, mnogo je odvratno, a pakuju ga u kese zajedno sa normalnim gumenim bombonama, koji kurac.

16. Girice u Crnoj Gori

17. Пронашао сам свог фаворита. Дали ми Финци неки данас да пробам њихове бомбоне. Слано јебему све. И слатко. Не могу да опишем овај укус никако, само да кажем да ми се лучење пљувачке удесетостручило.

probao sam i ja ovo govno u irskoj. dala mi jedna finkinja da probam kao slatkis, a ono ima ukus ko pirotske sandale koje baba sa kurjim okom i gljivicama nosila u njivi pa se malo omeksale na suncu. jadni finci

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.