Poljubac bez strasti

1. Da li je tačna tvrdnja da je poljubac bez strasti kao rostilj bez luka?
    Ili da li je rostilj bez luka kao poljubac bez strasti?

http://sayanythingblog.com/images/capt.657384450d7942f783a7eb5f1973552b.bet_awards_press_room_bet210.jpg

Da vas čujem,decxko!

2. Ја не волим лук.

3. Tačno je da je poljubac bez luka kao pljeskavica bez strasti!

4. Ладно Бревик на аватару. Е у курац, нисам се сетио на време, сада би испало да плагирам.

Јесам крљао језичну без страсти, али нисам јео роштиљ без лука, тако да не могу да дам одговор ДЕЦХКО. Ко још помишља да једе роштиљ без лука?

5. Stani jedan dan pored kisoka sa pljeskavicama i slušaj kolko pedera ne stavlja luk, jer je ljak i fuj!
    JA JEBEM I KAD JEDEM LUK!

6. Ćevap sa lukom, pa kad podrignem da svi oko mene čuju šta sam jeo.

7. Najbolji je udrig posle luka u krcatom busu, kad ga ispustis kroz nozdrve!

8. Luk jebe! Roštilj bez luka jede samo onaj ko je dechko!

9. Roštilj bez luka jede samo onaj ko je dechko!

+1

10. Kroz nozdrve, a lijevo oko zasuzi od sreće, a ono pročisti sinuse svima u busu.

11. Цепаш следеће прилоге: КЕЧАП, ЛУКЧИНА, АЛЕВА. Онда цепиш пола гајбе Мерака, спурњаш три пакле Беста и КРЉНЕШ РИБИ ЈЕЗИЧИНУ.

12. Roštilj bez luka jede samo onaj ko je dechko!

Prema tome, Dechko boluje od chira na zhelucu.

13. Цепаш следеће прилоге: КЕЧАП, ЛУКЧИНА, АЛЕВА. Онда цепиш пола гајбе Мерака, спурњаш три пакле Беста и КРЉНЕШ РИБИ ЈЕЗИЧИНУ.

Očistiš naslage sa jezika od njene krajnike

14. Jel sad tema poljubac ili roštilj? Kako god, i jedno i drugo su sranje bez strasti i luka ololo

15. КЕЧАП, ЛУКЧИНА, АЛЕВА. Онда цепиш пола гајбе Мерака, спурњаш три пакле Беста и КРЉНЕШ РИБИ ЈЕЗИЧИНУ.

Nista neobicno u Leskovcu...

16. Прођеш јој руком кроз косу и насмешиш се, а након тога јој се изненада изригаш у цуфа.

17. Само Стићко једе роштиљ без лука. И најјачи је крљ језичине после лукштине. Оће да с'удави риба лололо

18. Ma hard kor igrači podrignu dok se ljube sa ribom, pa joj se rascvjetaju plućne maramice.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.