![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Mislim da je jasno iz naslova, pa da ne dužim.
Treba mi nekakav dojajni citat vezan za fašiste/naciste, varijacija na temu onog od Silvije Plat da svaka žena voli fašistu. Mislim da je autorka Erika Džong, ali za početak nisam siguran ni da li citat postoji, niti da li je njen, ali voleo bih znati, naravno.
kakav kreten, nisam ni pročitao šta u stvari tražiš...
EDIT: jeste Erika, u "Strahu od letenja"
Ne taj, mislim na ovaj drugi vezan za obožavanje nacoških penisa ili nešto tako. Mislim da je od Erike Džong, ali ne znam kako ceo ide.
Dupence, izvini, ja sam smrad, ima o citatima vec, mada nema ciji je ovo citat.
Niš, nek ovo onda posluži. A ti očekuj pevete, decxko:)
Ne zagadjuj mi inbox golim dupencetom, si cuo? Posebno ne onim na kome se jos skupljaju braonkaste mrvice.
Pufnice decxko zašto me ne gotiviš kad znaš kol'ko se ložim na tebe? I zasxto imaš tako tešku ruku decxko!
Uvredio si moj strap on. Kako neciji kurac moze biti bolji?!