Kill Bill: Golo govno ili golo govno?

1. Najbolje je u trećem delu kad dođe Tulum, i mačuje se kurčinom protiv njenog Hatori Hanzo mača. Pred kraj, kad joj skine skalp kurčinom, ona u padu prokomentariše

-To je odista Tulumova garanačina. Ah!

Taj deo mi se sviđa.

Зашто кобјашњаваш, ДЕЧКО?

2. celt

ima tarantino i gori film:
    http://www.imdb.com/title/tt1028528/

Jes', taj je isto sranje. Tarantino idi grli sekvoju!

3. Celte, svaka čast za izbor govneta. Film kobjašnjava kako je Tarantino jedna nadasve budala.

4. paz vlajko, tarantino je napravio 3 odlicna filma: res. dogs, true romance i pulp fiction. nakon toga moze da prodje inglorious bastards, a ostalo je golo govno, na celu sa ovim gore.

5. инглориус бастардс? то је тарантино режирао?! ако се не варам, то је оно антинаци говно, о другом светском рату, са бен афлеком и још неким познатим? чисто јеврејска пропаганда, баш говно (рекао бих "од филма", ал' оно није филм, лоолоолл), би ми жао што сам га гледао.
    едит: није бена флека, но је бред пита. исти курац.

6. Ja nisam gledao detpruf, a gledao sam onaj drugi, Rodrigezov, iz projekta Grajnd haus.
    Prokletnici su mi nekako drugačiji od svih njegovih prijašnjih filmova, iako se vidi da je njegov film.

7. Чуј ово. Инглориоус Бастардс је бруталан филм.
    Кил Бил је шит.

8. jeste propaganda, bred pit samo, ne ben aflek. u principu nije me smorio ko sto ume film, tako da je ok.

9. Odličan film.A sad, šta bih mogao namazati između dva komada stiropora koje namjeravam pojesti?

10. сад озбиљно. мене је тај филм престрашно смориЈо. гледао сам га прошле године, и трипут сам се успавао, мислим. након тога нисам гледао филмове неко време, јер сам биЈо разочаран у кинематографију.
    уопште, не волим те филмове где се јача јеврејски лоби. немам ништа против њих, али ми се пење на курац сво то величање њихове нације.
    ако се добро сећам, ни она подела на пешес делова ми се није свидела, мада сам давно гледао да бих могао баш да полемишем о томе.
    је л' се варам или ту глуми и бранка катић? ако је тако, онда нема шта да се расправља о квалитету филма :)

11. Тарантино би чистије размишљо да није почо да слуша Бајагу.

12. Off topic, Ingl. Basterds je takodje govno od filma, smaralo me da gledam duze od pola sata koliko je supalj preko svake mere.

On topic, golo govno, mada je u neku ruku i golo govno.

13. Koji je hipsteraj postao pljuvati i po Novaku, Bajagi, Tarantinu, EKV-u i Nirvani, ne verujem.

Gambi, decxko, promenio sam mišljenje, Kil Bil je vrhunac svetske kinematografije, a Tarantino je najbolji decxko režiser koji je ikad živeo. Dakle, mene u anketu pod stavku" vr', brate, vr'".

edit: i jesi skontao decxko da si u prvom postu napisao da je golo govno na tebi?

Golo govno po meni!

Okupaj se decxko mozesx da dobijesx neku zarazu!

14. Гледао сам сва три и свиђа ми се и Ингл. Бастардс и оба Кил Била. Готивни су ми сви Тарантинови филмови, али ето, можда сам ја голо говно па волим гола говна.

15. едит: није бена флека, но је бред пита. исти курац.

DECXKO, BOLI ME KURAC ŠTA MISLIŠ O FILMU, ALI OVO NISI SMEO DA KAŽEŠ!

16. Кил Бил је неки просек од филма..

17. Precenjeno pretenciozno sranje. Nije mu to trebalo.

18. Kill Bill i Grindhouse su filmovi pravljeni za posebnu grupu filmofila. Nisu pravljeni za masovno gledanje, ali su u međuvremeni postali toliki mejnstrim da je bilo šteta da se ne uzmu pare na to.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.