Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Мислим да би , када кликнемо на дефиниције у свом профилу требало да искочи цео списак наслова дефиниција. (нешто као у Архиви, ако не и исто). Или да макар буде опционо, још један линк који ће водити на овај списак.
Разлоге нећу набрајати, вероватно они који имају преко 100 дефиниција знају за муку:)
Интересантан предлог, чак шта више јако практичан, мени барем тако делује.
Чекам да дође газда, од њега зависи, да ли је расположен.
Podrzavam!
SUPER
Pametno
Да ти ја кажем :) Сачекај другу половину августа... Иде нова верзија, сајта па тада би било најбоље усавршити њу, а не ову "стару" :) Мада све у свему звучи примамљиво...
јел ова тема стварно толико досадна:) ?
Није :)
За!
za
Ubi me radoznalost. za!
Ja sam protiv.
Dobra ideja :-)
I ja sam za.
Ја исто апсолутно подржавам предлог...али мислим да је Љижанин у праву и да се са таквим конструктивним предлозима треба сачекати редизајн, па након тога донети евентуалне замерке и предлоге.
Ja sam za to da se predlaže, pa koji se predlog usvoji, neka ga kaizen ubači u onu verziju za avgust, a ne u ovu. Jado moj, kako će onda Vukajlija da fercera...