FK Partizan

1. jos i ckode sa dredovima do poda ;)

2. Jes. Bio i on s nama.

3. ma bre komentar bio u stilu "evo dodjosmo preko albanije peske na jna"

sad kad videh sliku kapiram da vam se i ne isplati da idete na utakmice , ja bih vam po 3 karte naplacivao koliki ste :D

sledeci put radjanje dece ostavite zenama :))

4. Ahahahahahahaha jbg ja u peMziji a i Džoni voli da kuva... Usrećismo žene i on i ja. A stomak je od lagodnog bračnog života! Videćeš jednog dana...

5. aham vidim kako vam bracni zivot prija, polako celavite , kurajber nosi majicu iz dveiljade druge a tebi se pantalone omalile :D

6. Sreda dupla kruna. Pola devet u rajkovoj rupi... i nije neko mesto za proslavu duple krune al jbg Tole namestio...

7. zivkovic skapirao da je krajnje vreme dati tih 50 evra kako bi se napisao neki hvalospev o njemu.obicno je tu gomila(dobro,ne bas gomila) statistickih podataka.za dodatnih 20 evra ce se dodati u tekst i da je najbolji ikada.

8. Što vi ne promenite ime stadiona recimo u "Dragan Mance?"

EDIT: Ouu vejt, ok sve mi je jasno, jbg.

9. a sad sledi najlepsi deo domaceg fudbala. ono kada si sampion i popisao si se na ove nase amatere (izuzev cukarickog) pa sad na tenane bistris sa kime bi mogao u ls, ko ce da dodje, ko ce otici i za koje pare...

http://www.sr.partizan.rs/113349-kvalifikacije-za-ligu-sampiona-201516-2/

http://www.sr.partizan.rs/113393-premije-u-ligi-sampiona-ligi-evrope-201516/

14 miliona samo za ulazak u ls. malo li je

10. ulazak u le od 4 do 6 milki.

11. Mi kad uđemo u LŠ dobijemo ko LE . Jbg mora dostane za političare... Još malo i DUPLA KRUNA ole....

12. ako ih bude dobrano ukakilo upasce u ligu evrope.
    i to vise zavisi od drugih i od srece,a najmanje od njih.

13. kakav sef babovic, jedini peva himnu i to se dere kao junac :D

14. Kojić ušao pre 4 minute i umro.

15. Mnogo seoska ekipa, povukli su na gazde.

16. Cestitke Cukarickom na zasluzenom kupu, prljava naprednjacka uprava napolje!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.