FK Partizan

1. A tek ona njegova izjava posle 128 derbija ?

Том изјавом је показао да је глуп к'о ноћ! Иако сам гробар, срамота ме је од таквих изјава.

2. Ma znam , ali mi se sviđa kako je poslao porukicu drugarima sa severa , osim toga svi fudbaleri su relativno glupi , kad sam slušao Krstajićeve izjave glava bi počela da me boli..

3. a i vi trazhite filozofiju od fudbalera,oni su tu da jure loptu,sto i rade ceo zhivot,ne da prodaju mudrost =]

4. a i vi trazhite filozofiju od fudbalera,oni su tu da jure loptu,sto i rade ceo zhivot,ne da prodaju mudrost =]

Немој боље уопште да даје никакве интервјуе. А што се тиче његовог играња, човек је у 24 испушена муштикла, као и Бабовић.

Враћање у свој матични клуб, значи да те дибидус нико неће!

5. Pa nema veze Dunicho tebrex , niko nije hteo ni Stojketa a kod nas se baš dobro pokazao..

6. Počinje nova sezona!!!!
    Vreme je za petu uzastopnu titulu.
    Dobro, nisam baš zadovoljan kako smo se pojačali ali opet smo daleko jači od ciganki.
    Samo se bojim da će ove godine biti najveći pritisak i medija i ko zna odakle sve da nas sjebu, ali nadam se da neće uspeti tako da ovi uzmu titulu, kao što nisu uspeli ni ovih godina. Ove godine Roberta šaljemo nazad u Hrvatsku.
    Ajmo Crno Beli OOOOO
    http://www.youtube.com/watch?v=arGdHE2Rti8

7. Meni nikako nije jasno Partizanovo planiranje sa strancima. Dovode i ovog Mangu, a već imaju pet komada. Na stranu to što mi je još nejasnije što FSS ograničava broj stranaca, kao oni štite srpski fudbal... kao da ne znamo da je glavna fora da se srpski klinci primoraju da potpišu na šurnjajes godina pa da se onda uzme dobro obeštećenje kad idu u Grojter Firt, Inčon i Terek iz Groznog.

8. Dobro, nisam baš zadovoljan kako smo se pojačali ali opet smo daleko jači od ciganki.

Ja baš jesam zadovoljan tebra. Karaćemo i Pazarce i Đavole i Firmaše a espešli komšije sa severne tribine.

9. UUUU KAKO ĆEMO DA IH KARAMO !

10. Ja baš jesam zadovoljan tebra. Karaćemo i Pazarce i Đavole i Firmaše a espešli komšije sa severne tribine.

Karaćemo, to jeste tačno. Imamo daleko najbolji tim u ligi, ali fali jedan kvalitetan napadač. Brazilac je dobar ali ubica nam nije na raspolaganju a Šćepović jednostavno nije dovoljno dobar. Odbrana nije loša koliko je pljuju ali fali štoper. Još jedan dobar štoper. Onaj brazilac ne znam kakav je jer je istegao u avionu ložu.
    Vezni red nam je smrt. Odlični su. Sale, Vukić, Medo, Tomić, Babović.....ma odličan vezni red a izgleda da su i ovi klinci u prvom timu ubice. Ali morao je bolje da se odradi prelazni rok jer je bilo para od prošle godine. I to mnogo.

11. Meni nikako nije jasno Partizanovo planiranje sa strancima. Dovode i ovog Mangu, a već imaju pet komada.

Da, ni meni to nije najjasnije, mada u ligi će verovatno da ih mešaju, izvedu na meč kliko može a u Evropi može koliko god hoćeš pa će svi igrati Evropu, jer kada pogledaš svi evropski timovi, posebno istočna i južna Evropa imaju daleko više stranaca nego što je dozvoljeno u ekipama. Jednostavno, domaći igrači više igraju domaće prvenstvo a stranci se rotiraju.

12. Odbrana je odlična, pre svega Ivanov kojeg niko nije ni prošao ni nadvisio u svim tekmama i Volkov koji je klasa. Desno mora Ranković, Miljković je dileja. Drugi štoper verovatno Brazilac, mada je on onda još jedan stranac.

Vezni red - Sale je za penziju. On čovek ne može da probije po strani i bolje je da igra Tomić ili ovaj Manga. Ostalo je odlično, pre svega Mego, Zvone i Babović.

Špic nam je najsporiji na svetu, Eduardo je najusporeniji Brazilac kojeg sam video, mada zna da igra fudbal. Sa njim mora Dijara.

13. VRATIO SE LOLA, LEOLEOLE!

Klinke na splavovima ponovo nisu sigurne!

14. Партиѕан - Нови Пазар Х-2

Одиграјте, одлична квота, долази сигурно. Све је већ намештено, доћи ће до добрих резултата Потурица ове године, како би се попалиле ватре око питања Санџака. Од Рада губе и добијају батине и у Новом Пазару као ономад.

15. Од Рада губе и добијају батине и у Новом Пазару као ономад.

Buahhahaha ludi Radovci , Pazarcima se ne piše dobro ove godine..

16. Sale je za penziju

Pa pazi, prošle godine je Sale igrač koji je najviše pretrčao kilometara u našem timu u LŠ. A sada, jedino to što ga Stanoje stavlja više uz levu aut liniju je problem. On nije krilo. Nikada nije ni bio. Ni sa 22 on nije pretrčavao nikog.

Ivanov kojeg niko nije ni prošao ni nadvisio u svim tekmama

Slažem se, Bugarin je stvarno fino pojačanje i odigrao je dobro, s' obzirom da je tek stigao i igra sa komplet neuigranom linijom. Mislim da ćemo tek od njega gledati odlične partije.

Eduardo je najusporeniji Brazilac kojeg sam video, mada zna da igra fudbal

Pa dobro, i Kleo je bio malo sporiji pa je sasvim dobro obavljao posao, pa se nadam da će i ovaj to da radi na isti način. Ali opet fali jedan špic. Jedan dobar. Meni nije loš ovaj Jovančić iz Rada što je došao. Daleko mi je svakako bolji od Šćepovića. A ne znam šta je sa Dijarom. Mislim da će on tek na proleće da zaigra.

17. Партиѕан - Нови Пазар Х-2

Nema ništa od toga.
    Pazarci dobijaju solidnih 3 komada u mreži.

18. Jovanča je u odnosu na Šćepovića k'o Ronaldo, i to onaj Lima, ne ovaj današnji peder.

Šćepovića kidnapovati pod hitno, zaključati u podrum.

Dijara je došao poslije teškog loma noge, ne smije on igrati na jakom nivou, nije Stanoje lud da ga gura u takmičarsku utakmicu, da Dijari neko opet prebije nogu.

Eduardo je ljuta guja, jebaće on keve. Jes da će ga dogodine prodati u Vest Bromič il Minhen 1389 al' dobro....

19. Партиѕан - Нови Пазар Х-2

Одиграјте, одлична квота, долази сигурно. Све је већ намештено, доћи ће до добрих резултата Потурица ове године, како би се попалиле ватре око питања Санџака. Од Рада губе и добијају батине и у Новом Пазару као ономад.

Da znamo da će veliki broj utakmica biti namešten , al' de bre da nameste tekmu protiv šamiona i to prvu u sezoni. Ma bušimo muslimane !

20. Ma bušimo muslimane !

To je sigurno. Njima ćemo sa apetitom da trasiramo put u drugu ligu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.