FK Partizan

1. Партиѕан - Нови Пазар Х-2

nema ništa od toga, ovde igrajte iz keca u X, kad vam Bruce kaže...

2. http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/201546/Sestica-Samroka-pred-mec-sa-Partizanom
    Нервирају ме новинари који већ спремају терен за лош резултат. Пре овога су писало и великом појачању у виду два искусна Ирца Стива Финана и Ијана Харта. Ах... сува снага. Половина играча Шамрока дође на утакмицу после прве смене у канцеларији, тим је полу-професионалан, и немојте да се брукате.

3. Ma i Šamrok i Pazar će lepo da se provedu.

4. Нервирају ме новинари који већ спремају терен за лош резултат. Пре овога су писало и великом појачању у виду два искусна Ирца Стива Финана и Ијана Харта. Ах... сува снага. Половина играча Шамрока дође на утакмицу после прве смене у канцеларији, тим је полу-професионалан, и немојте да се брукате.

Nema veze. I njihovi mediji će pričati sličnu priču kad večeras nabušimo Pazarsku boraniju..

5. Bruce
    Партиѕан - Нови Пазар Х-2
    nema ništa od toga, ovde igrajte iz keca u X, kad vam Bruce kaže...

Ovo.

6. Proradili kompleksi i strancima, izgleda da im samo o nama pričaju...

7. Napunili smo mrežu Pazaraca , ali Eduardo završio u gipsu.. E jebem ti život !

8. Oba Pašeka odoše u aut. Šta uradiše ovom nesrećniku?

9. Гипс? Е јебига! Јел зна неко шта је тачно у питању?

10. колко сам ја видео сјебао се при центаршуту, што значи да нема логике да је било шта осим да је искренуо чланак или тако нешто. не верујем да је превише озбиљно.

11. Povredio je ruku u predelu lakta , lekari su je odmah smestili u gips ali samo oko bolne tačke. Valjda može brzo da se oporavi , kol'ko se ja sećam Žuka je igrao protiv komšinice sa rukom u gipsu i postigao gol. Loša vest je što možda neće stići da se oporavi protiv Iraca pa ćemo ostati bez njega Volkova i Rankovića..

12. Što bez Volkova?

13. Povredio je ruku u predelu lakta , lekari su je odmah smestili u gips ali samo oko bolne tačke. Valjda može brzo da se oporavi , kol'ko se ja sećam Žuka je igrao protiv komšinice sa rukom u gipsu i postigao gol. Loša vest je što možda neće stići da se oporavi protiv Iraca pa ćemo ostati bez njega Volkova i Rankovića..

мореира је стално играо са неким срањем на руци, па их је у црно завио (:

14. Ljudi kakva je igra bila sinoć, ja sam prezadovoljan. Još nekako Vukića da zamenimo, i milina.

15. Još nekako Vukića da zamenimo, i milina.

Tebrex , Vukić , Ilić i Pašeko su nam najkorisniji igrači..

Što bez Volkova?

I on je povređen , sinoć je igrao sa povredom , taj jedan meč je mogao da izdrži..

16. Joj, on mi je u ovom srpskom fantaziju, valjda nije ništa ozbiljno. Sinoć mi donio 8 bodova.

17. Није озбиљно повређен Волков, кажу играће против Шамрока.

18. To bi bilo dobro , barem se nadam. Biće mi jedino žao Edua ako bude nešto ozbiljno , on mi nekako ne izgleda kao Borac , nije on Dijara , liči na nekakvog jebenog manekena..

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.