Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ma ima da izjebemo boraniju bez obzira na sve..
Ganci gube 1-0.
IDEMOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
Evo ovako.
Partizan - Novi Pazar golovi.
http://www.youtube.com/watch?v=rCIz8iBjRWw
O utakmici nemam šta puno da kažem. Odlična igra. Potpuna dominacija protiv dosta slabe ekipe Pazara. Mnogo šansi, fina realizacija. Malo me je Eduova povreda smorila, ali mogu reći savršan početak i po do sada prikazanom, ipak moram da kažem da sam pogrešio u nekim ranijim komentarima, dobra pojačanja smo doveli. Ne bih ni izdvajao pojedince jer kada ekipa pobedi 5:0, svi su dobri bili. Odličan početak svakako. Svaka nam takva bila.
Idemo grobari do nove titule.
Nisam bio na utakmici. Gledao sam kući, pa navijanje ne mogu da komentarišem. Lepo su se čuli Grobari ali mora se biti tamo za takav komentar.
Жлезда губи 2-0!
Ахахахахахаххахахахахаха
Ахахахахахаххахахахахаха
LOLOLOLOLOLOLOLO
IDEMO SPARTAAAAAAK!!!!!!!!!!!
jel nema nigde prenos?
Ne znam, ne gledam ih. Idi kod njih na temu. Sigurno su pisali da li ima ili nema.
Црвени за Жлезду! ТОЛЕ, СВАКА ТИ ЧАСТ!
Naravno nemoj da ih prozivaš na njihovoj temi. Ne treba da se mešamo uopšte. Ovo je naš ćošak, ono njihov.
A mogu li ja makar malo da stojim na vašem ćošku? Neću pljuvati semenke okolo majke mi :)
Može Bruce, naravno, bleja na ćošku je uvek dozvoljena, nego mislim na ono...da se ne preliva prozivanje.
Ova tema može da bude odlična što se tiče informacija pa bih voleo da je ne zaključaju.
Zajebavam se malo, znaš da sam ja operisan od fudbala. Samo ne volim da me negde isklučuju jer sam drugačiji (kako ovo zvuči gej, majko mila...)
Inače bilo bi lepo da što više informacija stavljamo na ovu temu.
Verbalni, možda bi mogao da na prvoj strani obrišeš taj post koji si pisao i da napišeš da je ovo sezona 2011/2012. Igrače u prvom timu Partizana. Trenera. I samo da dopunjuješ rezultate i strelce. Tako nešto. Mislim samo ti dajem predlog.
INFORMACIJA:
Play off Liga Evrope
Dublin, Tallaght stadium
18.08.2011.
20:45h
Prenos: RTS 1 ili 2.
Добише и црвени... Опет ће Толе да буде крив...
Jel gledaš?
Live score. Сад читам Блиц, убио их Спартак.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/201615/Uzivo-Spartak-pogadja-precke-i-stative-Zvezda-u-kanalu-20
Odlično. Neka ostane ovako i ovo je odličan početak sezone. Mi smo ove rasturili a oni izgubili.
Još Šamrok da dobijemo, uđemo u Ligu Evrope i onda i pored poraza od Genka ja sam zadovoljan.
Jel oni bese oce da zaustave dominaciju Partizana? Jadnici...nek idu da se bore za prvo mesto u Prvoj ligi...protiv Teleoptika i Napretka..
И ја сам задовољан за сад, одлична игра. Само да у Даблину будемо комплетни и има да се проведу као Пазарци. Само, ако не игра Еду, у напад тандем Јованчић-Дијара или Јованчић-Марковић. Шћеповић никако!
Hahahah, Brus :)
al bleji onda kod nas pusti cigojnere oni smaraju :)
Dzoni dobar predlog.
Jadni ganeri, svega mi. Bas im je smor. A taman se istripovali posle onih 7 komada da su sila hehehe