Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ja sam gledao na netu bez komentatora nije bilo puno ljudi pa su se u nekim navratima mogli čuti razgovori fudbalera , ljudi se smeju na terenu , zezaju , ponašaju se kao na treningu , i naravno da je to morao da kazni onaj gol u 81 minutu , a imali smo sreće što nismo primili onaj u produžecima.. tako smo bili bolji i od Genka pa smo skupo platili cenu , nikog ne treba potcenjivati ni Ril ni Šamrok Rovers ni Arsenal , ljudi jednostavno moraju da nauče da evropske utakmice moraju biti pune iznenađenja jer one nešto donose timu i igrači moraju znati da ostave srce na terenu.. HJK Helsinki je jedan prosečan klub , prošle godine ih je Kleo vratio kući , ali su oni ponovo osvojili ligu i u sinoćnoj tekmi porazili Šalke sa dva gola prednosti , jer neki timovi nešto nauče iz svega ovoga...
Brate penzose, pa taj sa pumpe castio celu ekipu Superom, klasican doping!
ma dobichemo ih ovde,mene samo nervira kombinovan prenos,koji je sve,samo nije kombinovan!!
al' ok,izdrzhachu josh tu jednu utakmicu,posle smo mirni,nechemo imati smetnje u gledanju partizana u LE =]
Pa ajde i ja da iskomentarišem mada su više prikazivali ciganke na TV-u nego nas.
Loše. Ležerno, blejački, bez želje i kao da igrači i dalje ne shvataju da igraju za Partizan. Spremni smo za neku petardu i na žalost popićemo je u Ligi Evrope i to od nekog prosečnog tima. Stanojević večito taktizira i nešto brani. Dobro donelo nam je to trofeje za sada, pa možda je on u pravu što to radi ali ekipu ispod svakog proseka kao što je Šamrok moraš da pobediš sa makar tri komada razlike kod njih. Tačnije 3-0 jer ovi ne smeju da ti daju gol. Ako Ivanovu ono radi neki ribar iz Irske, šta će biti kada dođu neki ozbiljniji igrači. 1-1 je dobar rezultat ako ćemo da gledamo rezultat ali sramota je kako igrači shvataju igranje u klubu za koji mi živimo. Kako shvataju grb koji mi sa ponosom nosim na našim majicama. Nikada se ne sme igrati ležerno ako možeš pobedi i sa 5-0, izgini na terenu. Za koga se čuvaju? Neka teška utakmica im ide sledeće kolo?
Oni su juče reprezentovali srpski fudbali i Partizan u Irskoj i to su uradili jadno i bez žara. Ja sam nezadovoljan igrom i zalaganjem.
U ovakvim situacijama pomislim na Mancester Utd. iz prosle sezone. Najslabiji tim u poslednjih 10 godina - i bez problema osvojise Premijer ligu u onakvoj konkurenciji + finale LS. Ali Ferguson je jbn genije, i Mancester je sjajno organizovan klub. Mada, i dalje su cigani, ali cinjenice su cinjenice. A ovde...bolje da ne komentarisem, iznerviracu se.
primetno je da svi zajedno delimo nerviranje.... =\
Ajde ljudi ne očajavajte sad da izjebemo Slobodu pa onda ako bog da da se i u tu Ligu Evrope plasiramo , a ako Stanojević iz ovoga ne nauči ništa , onda je on kurac od trenera..
Pa ajde i ja da iskomentarišem mada su više prikazivali ciganke na TV-u nego nas.
Logično je to, ne sumnjam da bi i u situaciji da je Partizan bio domaćin, a Zvezda gost, bila ista situacija. Ne mogu ipak da se porede spektakli i atmosfera na našim stadionima sa kurčevom Irskom ili ne znam kim. Sve to ima svoje.
Po vašim postovima vidim da vi prvi niste zadovoljni prikazanom igrom (ja zaista nisam imao kad da odgledam), ali je činjenica da imate više nego aktivan rezultat i da bi u drugoj tekmi trebalo da pregazite to k'o plitak potok.
hej,ja sam nedelju dana chekao utakmicu,nestrpljiv,zabole me za 50k gancija na gomili,bar da je izbio pozhar,pa da se kokaju ko kokice,to bi bilo zanimljivo!
kao da hochesh da gledash tenis,a gledash penis,tako bih ja to objasnio... =]
Aman Zoki, miran, koliko imaš godina? 12?
hej,ja sam nedelju dana chekao utakmicu,nestrpljiv,zabole me za 50k gancija na gomili,bar da je izbio pozhar,pa da se kokaju ko kokice,to bi bilo zanimljivo!
kao da hochesh da gledash tenis,a gledash penis,tako bih ja to objasnio... =]
Koliko god neko razumno i bez želje da diže tenziju naoisao nešto ovde, neko od vas mora da jede govna i da sere po nama.
Al' dobro, pošto je već tako, zameni u onom čuvenom "Oj, Kikindo, nabijem te na kurac!" to Kikindo sa zoki opušteno, predškolac.
eee,pazi,ne mesham vam se u temu,imate tamo o zvezdi,siguran sam da i vi tamo laprdate svashta,a shto se predshkolca tiche,stariji sam garant od obojice....
no nema veze,nisam vam ja kriv sto ste promashili temu! =]
ee,da,nisam hteo da vam igram po zhivcima,nego me stvarno opako iznervirao nachin kombinovanja prenosa,totalno nefer,smorio sam se jako...
Pa videces sledece nedelje kako ce biti ako bude kombinovan prenos...
ooo da,izdrzhachu i taj,a posle sam miran,jer ganci zavrshavaju njihove nade o evropi! =]
Vise ce vas glodare prenositi nego nas, a za ovo drugo, jos ne nista ne zna.
zezam se ja,za poslednje,voleo bih da se oba tima kvalifikuju u LE,ali mislim da che prenos opet biti onako losh po nas...
Nece, jer ce te vi biti domacini sledecu.
Mislim da nece biti kombinovanog prenosa, jer Zvezda pocinje u pola 7, cini mi se.
eee,to bi bilo idealno unnamed!
svako gleda svoje,raduju se svi,al ne shto je komshiji crkla krava ! =]
Немојте се свађати ,ајмо да запевамо ону стару ....
Златиборе питај Тару,
како звезда пуши кару,
Тара њему одговара,
да је звезда КУРВА СТАРА !