FK Partizan

1. Jedini krivac za večerašnji rezultat je Stanojević, kao i za eliminaciju od Genka. Njegova kukavička strategija uzima maha našem solidnom timu. Posle primljenog gola, Partizan staje, nemoguće je da je svaki jebeni put do igrača.
    I uvek nam treba taj primljeni gol da bi zaigrali ofanzivnije. Prolazimo mi ove pacere, izgubiće se u Beogradu, ali u Ligi Evrope ćemo loše da prođemo zbog mentaliteta našeg "Ser-a".

2. Још је рано за пљување по њему. Некад се нема среће, јбг пенали против Генка, некад усеру играчи, ко вечерас. Има и његове кривице, али не толико још увек. Треба га пустити још

3. Nisi me razumeo. Prva utakmica protiv Genka, posle izjednačenja, od 80-og minuta, igramo pozadi i čekamo kraj. I šta se desi? Gol! Nije to loša sreća, to je loša taktika. Kada je protivnik na zemlji, dokrajči ga! Isto večeras protiv ovih pacera. Nema žara, nema volje, svee staje posle gola. O tome ja pričam.

4. Meni stvarno nije jasno kako PFC nije pobijedio večeras. Nisam gledao meč, ali sam očekivao laganu pobjedu. Ali dobro, valjda će biti rešetanje u Bg.

5. Ali dobro, valjda će biti rešetanje u Bg.

Valjda..

6. Kada je protivnik na zemlji, dokrajči ga!

Tzv. ''Karaj magare dok mu noge u blatu''...

Inace klasika je bila danas, 1. poluvreme sjajno, drugo poluvreme srednje ocajno, zamalo da izgube, pogubili su se u odbrani, kao i Kamara, koji je 5% proecnta uspesnih paseva..

7. Joj GROBARI braćo, popizdeo sam. Ovi naši igrali ko da su na samrti. Pa jebo te poluamatere da ne napunimo. Ima bre za Šamrok da navijam, iako nemaju pojma, grizli bre ko pit bulovi. A ovi naši BABE. A to što neko gore napisa, to se slažem-jebo Stanoje čuvanje rezultata. NI JEDNOM OVE GODINEnismo uspeli da sačuvamo aktivni rezultat. VALJDA TO NEKO IZ STRUČNOG ŠTABA VIDI. Pa najbolje igramo kada napadamo. Nadam se da će u Beogradu NEŠTO DA SE PROMENI...Ako, NE DAJ BOŽE, ne uđemo u ligu evrope, onda upravu braćo DA NA TERAZIJAMA VEŠAMO, a ove zvezde raskid ugovora i MARŠ IZ CRNO-BELOG dresa, a klinci nek igraju. BAR ĆE SRCE NA TEREN OSTAVITI!!!!

8. Opet ja po Stanojeviću, ali moram. Pre utakmice je rekao da bi bio zadovoljan sa remijem. Kakvu ti poruku šalješ igračima? Jebe nam se za utakmicu, možemo da se igramo. Mora da preuzme breme favorita, i da kaže da ćemo pokidati! Da im se usadi taj napadački mentalitet.

9. komentari broj komentara 0 | pošalji komentar

proverili su modovi,zato i nema nashih komentara,verbalni,sunce im glupavo...
    ne plachajte pretplatu,nek se ugasi rts,kad moram gledam zvezdu i prosinechkog!!

10. Razocarao sam se, mislio sam da cemo pokidati Samrok, ali kurac, umalo da nam spice jos jedan. Nadam se da ce u Beogradu biti bolje, ali ako ovako nastavimo ne ceka nas lepa buducnost u Evropi.

11. Ljudi , Stanoje je loš trener jedino što se tiče rezultatske igre , kad pošalje momke u napad sa njegovom taktikom brzih pasova po levoj strani i agresijom na sredini nema nam ravnih i Barceloni bi dali gol , ali kad vidim da se protiv Keltskih pingvina povlači nazad u sedamdesetom minutu i ako ima 3 puta bolju ekipu e onda mi dođe da se skinem go , polijem benzinom i zabijem sebi Molotovljev koktel u dupe , jebalo ga povlačenje da ga jebalo . A da mogu ovog' bi trenutka bacio 5 kila eksploziva na zgradu RTS-a Govna prodana jebao ih Prosinečki i cigani sa marakane !

12. Sad sam bio sa Goranom Stevanovićem bivšim trenerom Partizana. Pričali malo o tekmi. Lep čovek kažeda nije sporan kvalitet ove ekipe, već da bi bilo poželjno da neki psiholog malo poradi sa njima, jer stanu čim imaju rezultat...Psiha...

13. Ma kakva psiha. Stevanović je slinetina. Sisica, gori je čak i od tog Stevanovića. Protiv Šamroka se brani? Protiv strašnih Šamrok Roversa igra na 1:1? I onda fazoni kako svi danas igraju fudbal i to. Ma daj. Ovi su na nivou Novog Pazara, to mora da se ošuri. A ne posle 1:0 komanduješ odbranu, kao što je u Genku uradio. Stanojević mora da se otera i da se dovede neko ko hoće da napada.

14. Lakše ljudi. Na koliko bolelo, to ipak jeste povoljan rezultat.

15. Ако ћемо да играмо овако к'о пичке, најбоље да вратимо чика Црног Вермеза. Са њим смо играли к'о пичке, али успешно.

16. Kakav povoljan rezultat, protiv amaterske ekipe?! Ja ove godine nijednom nisam gledao celu utakmicu, samo slucajno kad natrcim, i do daljnjeg ne gledam, dok ne ode ovaj olos. Treba da se lozim na Ligu sampiona, a ocigledno je da apsolutno nisu planirali prolaz dalje!? Jos im dosao Genk, neocekivano slab protivnik, i opet nisu hteli dalje - u fazonu "bolje da igramo LE i da uzmemo neki bod, da se lozimo, nego da nam pune bulju simikama u LS". Sramota.

17. I nije kriv Stanojevic, on decko nema pojma o zivotu, krivi su magarci koji su mu dali da vodi klub. Nije to bre Crvena Stijena, pa da ga trenira ko hoce, nego ozbiljan klub sa tradicijom. Da nije tragicno, bilo bi smesno.

18. Ма није то до тренера, ми једноставно не знамо да играмо евро утакмице или боље речено лига нам је курчина, па немамо толико јаких утакмица. Слажем се да Шамрок није неки јак тим, али нису ни тамо неки Рил. Јбг људи се боре, гину, док ови наши манекени се спрдају. Немогуће је да тренер греши, јер од кад ја знам за Партизан, ми никад нисмо знали да чувамо резултат. Добро, једино можда са Вермезом али имали смо среће тад баш доста.

19. Psiha

+1000

Ovi su na nivou Novog Pazara, to mora da se ošuri.

+1000000000

20. I još ne mogu da se oporavim od činjenice da su nas oni amateri iz Šamroka zajebali da im ne uvalimo par komada. Negde pročitah da im jedan od igrača RADI NA BENZISKOJ PUMPI, a igra fudbal u slobodno vreme...Videćemo u četvrtak da le to bilo loše veče ili LOŠE RUKOVOĐENJE I TRENER...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.