FK Partizan

1. Skapo Volkov. Jebo te ljeb

2. Jebo im pas mater operisanu, oboriše mi tiket.

3. И мени ,али фазон је што ја ни у сну ...ма какви , нисам имао ни милиграм сумње у победу Партизана ...

ЉУБАВ ПРЕМА КЛУБУ ......

4. Dobili bi da ovog nije usro onaj userski gol
    sdruge strane ovi naši promašuju prazan gol

5. Ne vjerujem šta nije ušlo. Pomislim Šćepović, kad ono Ilić.

6. Jebote zaslužili smo da prođemo dalje bolji smo upičkumaterinu

7. Немам коментар.

8. U svemu smo zemlja trećeg sveta, pa i u fudbalu, što se pre pomirimo sa tim, biće nam bolje!

9. Koji mi kurac bi da gledam fudbal.

10. Zao mi je samo Volkova i Mede zato sto su oni jedini nesto uradili na mecu,ostali su igrali ko picke!!!

11. E, imam jako dobru ideju. Evo sad' ću vam dati jedan komentar, da se iskalite na meni umesto na fudbalerima i retardiranom Stanojeviću.

Kada neko nekoliko godina za redom igra u evropskim takmičenjima, i u tih nekoliko godina ubije više ljudi nego što osvoji bodova, jednostavno, prestane da ga sere nakon nekog vremena. Da ste izdržali do penala, Irci bi uradili isto što i Njukasl i Anderleht, šutali po 5 metara iznad gola, ali ni to niste uspeli.

12. Ко зна зашто је ово добро .........
    Бар ћемо моћи да се фокусирамо на домаће првенство ....

13. Zao mi je samo Volkova i Mede

Jesam crni Cigan, ali Mede? Je l' ga tata naučio da gazi čoveka na travi? Terajte ga u pičku materinu, jazavac običan. Jebi ga, to je realnost našeg fudbala, radovaćemo se svakom derbiju.

14. Kako su se ispromašivali nije ni čudo što smo pukli

15. Бар ћемо моћи да се фокусирамо на домаће првенство

Naravno, svu pažnju usmjeriti ka FK Mladost iz Bogutovog sela, tu se titula osvaja, na vrućem seoskom terenu.

16. Jesam crni Cigan, ali Mede? Je l' ga tata naučio da gazi čoveka na travi? Terajte ga u pičku materinu, jazavac običan. Jebi ga, to je realnost našeg fudbala, radovaćemo se svakom derbiju.

Lik je na kraju popizdeo i nije bilo u redu to sto je uradio al je utakmicu odigrao dobro... Sve u svemu jedina svetla tacka je ona crnkinja sto je bila na tribini i nosila majicu Srbi, mora da je to Medina mala... Mnogo dobra...

17. Свака част за шамрок, борили су се као лавови, заслужили су да прођу. А оног чамугу Камару би послао у рудник да ради, није тај кретен за фудбал

18. А стварно, ови ко да би живот дали за победу....
    Код нас је само Волков играо... Једино он...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.