FK Partizan

1. RNIĆU GOVEDO JEDNO !

2. Pre smo se klali da dokažemo ko je bolji tim, sada ko je veći džak govana !

3. Stanoje, sutra mozes da dodjes po radnu knjizicu. SAMROK ROVERS, SUNCE TI JEBEM?!

4. al ja i dalje ne verujem. pa ovo je gore od albanskog fljamaturija il kako se vec zove....

partizana pobedio klub iz zemlje gde je domaci fudbal popularan ko kod nas zenski bejzbol.

bolje da zajebemo mi ovaj sport kolektivno, ne ide.

5. partizana pobedio klub iz zemlje gde je domaci fudbal popularan ko kod nas zenski bejzbol.

Zajebi ti, oni kotrljaju sira nizbrdo.

6. to su škoti ne irci.

EDIT: zajebo sam se gloucester je u engleskoj :/

7. Nema veze, trče svi sa ostrva za njim :)

8. Samo vi ne pričajte o krađama a vaša ekipa je objektivno već godinama zaslužila da bude 10 u ligi a sviraju vam penale šakom i kapom pa niste na tom mestu na tabeli. Najveći ste lopovi u istoriji fudbala pa bi trebalo da se neki zakonom zabrani navijačima Zvezde da pričaju o krađama.

Jeste, brate, samo ako ti tako kazes. Vi grobari patite od Alchajmera pa se ne secate sta je bilo sve u prosloj sezoni. O svim kradjama u celoj istoriji Zvezde i Partizana da ne govorim.

9. Jeste, brate, samo ako ti tako kazes. Vi grobari patite od Alchajmera pa se ne secate sta je bilo sve u prosloj sezoni. O svim kradjama u celoj istoriji Zvezde i Partizana da ne govorim.

Prošloj sezoni....šta?
    Čist penal u Subotici za nas. Kao suza. Oni dali gol iz ofsajda a vi platili po 50E novinarima da napadaju Partizan.
    Šta? U finalu kupa 45 minuta ne počinje utakmica jer se čeka protivnička navijačka grupa da dođe na stadion. Dečko ako igrači jedne ekipe ne izađu na teren posle pola sata ide službeni 3:0...ko još ne izlazi na teren jer mu svi navijači nisu ušli na stadion. Pa nas je prljava novosadska murija, inače najjadnija u Srbiji, cimala pa smo u 65. minutu ulazili na stadion i nikom ništa. Ajde, navedi mi te primere, a ja ću da ti stavim onda klipove "letećeg Kadua" pa da vidiš koliko ste namestili. Pretprošle sezone ste 7 utakmica pobedeili 1:0 i to iz penala. 5 penala nije bilo. Pa zvali su ga svi zvezdanaesterac. Daj mi te primere naše nameštaljke. I samo ne spomini Suboticu i pogledaj snimak odatle ponovo.
    45 godina kradete, udbaškim pištoljima dovodite igrače koji sa Partizanom potpišu predugovor, Šajber vam daje titule koje niste osvojili i sada se bunite. Niste se bunili kada se Purović saplitao od svoju nogu jer u pravu je bio Smiljanić, ne bi ga nikada ni pobedili da vam nisu poklanjali pobede posle onih 4:2. 16 godina nam nije sviran penal protiv vas, a bilo ih je 15.
    Ja pratim. Skoro od rođenja pratim. Gledam sve.
    Krivo mi je samo što vam je svirao onaj ofsajd a nije bio jer to je jedino što možete da spomenete u zadnjih 20 godina da ste oštećeni.
    Te priče da Partizan namešta ostavite za neutralce, jer mi koji navijamo za Partizan a konstano ga pratimo vrlo dobro znamo koja je Zvezda mafija.
    Koga ćete još da dovedete da vam pomogne, pošto Putin, Tadić i Jeremić očigledno neće uspeti.

10. I bež'te gani sa naše teme. Imate svoju pa kukajte na Toleta tamo.
    Ovde možete da dođete samo ako objektivno hoćete da pričate na temu fudbala a tu demagogiju iz centrale sekte ostavite za vašu temu.

11. Johnny objasnio

moram da kazem da pre svega kao srbin osecam blam...znao sam ja da fudbal nije jaca strana srba ali da je do ove mere doslo....fasciniran sam...od sada se baziram iskljucivo na kosarku

12. Evo jedno objektivno pitanje za Džonija, s obzirom da je sinoć sigurno bio na tekmi :)

Kako bilo navijanje, atmosfera i to?

13. Da, mi smo otimali igrace Partizanu... U Jugi cim neki igrac zablista, odmah poziv za vojsku pa u Partizan. Ti ako mislis da mi vise namestamo, pogledaj i ovu sad sezonu dobro pa da vidis sta ce biti. Osvojicete opet i ako nemate nikakvu igru, ali imate filijale, hvala Bogu. Imacete i poneki penalcic ili slobodni udarac kad zatreba. Necu da se raspravljam. Boli me uvo.

14. Evo jedno objektivno pitanje za Džonija, s obzirom da je sinoć sigurno bio na tekmi :)

Kako bilo navijanje, atmosfera i to?

Nisam bio, ali deluje mi da je atmosfera bila krš....ali ima razloga za to....verovatno znaš...a ako ne poslaću ti u PVT.

15. Da, mi smo otimali igrace Partizanu... U Jugi cim neki igrac zablista, odmah poziv za vojsku pa u Partizan. Ti ako mislis da mi vise namestamo, pogledaj i ovu sad sezonu dobro pa da vidis sta ce biti. Osvojicete opet i ako nemate nikakvu igru, ali imate filijale, hvala Bogu. Imacete i poneki penalcic ili slobodni udarac kad zatreba. Necu da se raspravljam. Boli me uvo.

Pazi nemoj meni to da pričaš. Vojsku je boleo tuki za Partizan ali UDBU nije za Zvezdu. Dugačak je spisak igrača i titula koje ste oteli.
    Izguglaj smaoŠajberova titula i biće ti jasno.
    Ja se ne svađam ali jednom je neko od postanka Partizana i Zvezde predsedni FSS iz redova Partizana a vi napali i samo kukate. Od starta su bili smao vaši i mi vam ništa nismo rekli za to.

16. Nisam bio, ali deluje mi da je atmosfera bila krš....ali ima razloga za to....verovatno znaš...a ako ne poslaću ti u PVT.

Знам понешто, ал шибни ПВТ кад будеш могао, ако те не мрзи :)

17. Yeahbatch nije da sam ljut i da ti ovo pišem u tom fazonu ali veruj mi ove četiri godine smo toliko jači od vas da je to strašno. Bilo je derbija gde niste na gol šutnuli. Ali objektivno smo bili jači. I onda priča Tole.
    A Miljan 45 godina. Piksi. Terza. Niko vam reč nije rekao. Iznerviram se što ne gledate u svoje dvorište. U Adžića narkomana, kockara i budalu. U Lukića koji je verovatno jedan od 5 najglupljih ljudi u Srbiji. Narkodileri i kriminalci vam drže većinu igrača u timu.
    Nije vama Tole kriv. Krivi su vam vaši lopovi i kriminalci, kao što su za našu sramotu sinoć krivi naši lopovi.
    U košarci ste dugo pljuvali Partizan i ne gledajući ko vam je tamo kod vas i šta vam rade.
    Ne padajte na te priče Tole i to, nego terajte vašu bagru, mi ćemo našu pa da se malo igra fudbal u ovoj raspaloj zemlji.

18. Izguglaj smaoŠajberova titula i biće ti jasno.

Ne bih da se uklučujem u rasprave, ali ubrojane su vam obe titule, i ta "Šajberova", i ona sledeće godine (kada je nekoliko klubova startovalo sa -6), jedino što niste igrali KEŠ ni za jednu od te dve titule.
    A ako ćemo pošteno Šajber je bio u pravu (nije kaznio samo Partizan nego sve klubove zaslužne za onaj cirkus), samo nije imao podršku da istera neke stvari do kraja.
    A prvenstva u novijoj istoriji su još veći cirkus...
    Jedno je sigurno: Da je na primer, prošle godine prvenstvo bilo regularno, sigurno je da Zvezda ne bi bila prva, ali ne bi bio ni Partizan.

19. Ja i ne padam na price da je Tole kriv. On je samo figura, a u nasem mrtvom fudbalu odlucuje mafija i menadzeri. I jeste mafija u Zvezdi. I jeste nas kidali u derbijima, sto jes jes. Ali u ostalim tekmama kad vam zatreba sudijska pomoc uvek dobijate. Ja ne znam kad je poslednji put sudija doneo neku odluku protiv Partizana. Pomazu i Zvezdi, priznajem, ali ovo sa Partizanom je bezobrazluk. To sto si napisao o finalu kupa, da su cekali 45 minuta. Vojvodina je formalno bila domacin i otkad to prvo ulaze gostujuci navijaci? Nema veze za tih 45 minuta, posle je to kompenzovano penalom, ponistenim golovima i ostalim situacijama koje samo kod nas nisu cudne.
    Ne znam ni koji sam kurac doso na vasu temu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.