FK Partizan

1. Al veruj mi njihov mentalitet je takav da će ti oni reći kako je to do jaja.

Па деветар је јуче и рекао :)

Ja sam ovaj Đembeli skroz levo :)

Па то се зове застава, црно на бијело, само гробарски!

2. Па то се зове застава, црно на бијело, само гробарски!

Bez puno filozofije i sa bojama i sa fontom. Ovo je slika pred gostovanje u Kruševcu 2008. kada samo je izvadili iz naftalina malo :)

3. Skidam sliku. Ne volim da mi bleji ovako.

4. ма мого си да оставиш, шта има везе

5. Па деветар је јуче и рекао :)

Mlad je Devetar momak i kao i većina mlađih ide za starijima na tribini, što je normalno. Posebno kod njih jer oni imaju to neko ne znam kako da nazovemustrojstvo bez ikakvog vida anarhije među njima. Rak'o Marko da je do jaja i tačka. Mene brinu njihovi stariji kojima je to do jaja.

Kod nas uvek neko međusobno tandrkanje jer je anarhija krasila našu tribinu odvajkada :)

6. ма мого си да оставиш, шта има везе

Jedan od onih sa slike, moj najbolji drugar ima trip sa tim kačenjem na internet, pa smo mu obećali da nećemo. Ako i stavimo to je samo na par minuta, pa brišemo. Moram d'ispoštujem :)

7. bez ikakvog vida anarhije među njima.

Имам буразера од 17 љета који иде на сваку звездину текму и увијек је на сјеверу само јер му је досадно да сједи кући, што је најјаче, то ради и његових десетак ортака који су истог мишљења к'о и он, једноставно нису загрижени колико и ми. Није ни чудо што имају бројност, каква њихова анархија, ми смо у мањини али, што рече Ламар, због тога смо посебни.

Kod nas uvek neko međusobno tandrkanje jer je anarhija krasila našu tribinu odvajkada :)

Па кад смо авангарда и очеви навијања у Србији :)

8. njima je svaka druga pesma neki narodnjak. najgora je nek se marakani vrate slavni dani. samo im fali marko bulat da otpeva

9. samo im fali marko bulat da otpeva

AAHAHAHAHHAHA IDUKURAC UMRO SAM

10. Имам буразера од 17 љета који иде на сваку звездину текму и увијек је на сјеверу само јер му је досадно да сједи кући, што је најјаче, то ради и његових десетак ортака који су истог мишљења к'о и он, једноставно нису загрижени колико и ми

Kod mene u kraju ide ih dosta na zvezdu i ono, vole da se biju, mangupiraju i taj fazon. Gledao sam par tekmi sa njima ono u kladionici i tako negde ili kod njih gajbi.
    3 od 20 znaju ko igra u zvezdi, 1 od 20 se nervira ili bilo šta ako izgubi zvezda. Bole ih kurac.

kod mene u starom kraju su sve Grobari. Većina i dalje ide na tekme non-stop. Dobro vole da se pobiju svakako i da popiju tu nema zbora.
    Gledaš tekmu u kladionici.
    20 od 20 zna ceo tim i Teleoptika, a ne Partizana, 20 od 20 tužno kada izgubi Partizan.

samo im fali marko bulat da otpeva

Hehehehehe Rkoma Latbu klap klap klap klap klap

11. Gori na stadionu ''Partizana'' , ali bukvalno!

Navijači Vojvodine pale stolice , policija hapsi huligane a vatrogasci pokušavaju da spreče požar!

mamu im vojvodjansku slepacku

12. mamu im vojvodjansku slepacku

Prljavštine. Više ne treba da dajemo tim šiptarima da igraju kod nas na stadionu.

13. добро, таман више нећемо стадион да вам зовемо "шарени лавор" ако погори све, лололо
    помоћи ће вам, како иде скупљање чепића од пива за нове столице? хехехе.

14. помоћи ће вам, како иде скупљање чепића од пива за нове столице?

Bolje nego za autobus svakako.

15. лол шукнуо до средњег уха.

16. lol kako su ocajni 8 pobeda 4 namestene. verujem da ih nije sramota da ovako uzmu titulu.

17. Janpi, providno je bas :)
    Ali to je dogovor.
    Dogovor je da Zvezda osvoji fudbal.
    Partizan kosarku :)

18. Nije ih sramota svakako. Dokazali su da nemaju obraza odavno, ali ovo je tužno.

19. Moramo na Derbiju da ih rešimo, mada opet će dobiti jedan pena kao onda kad je Rnića pogodila u nogu.

20. Stoka ciganska. Sramota.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.