FK Partizan

1. Реално, ако изгубимо титулу то неће бити због овог пенала, него због прокоцканих 11 бодова предности. Јебених 11 БОДОВА Е!

Цело пролећно првенство ови наши играју као пиздице, моја екипа са малог фудбала би им очитала лекцију, 101%. Оно данас - ЖАСУ јеботе. Једна једина акција из које смо могли да га забијемо (ок, уз промашаје Станковића и Митровића) и имали смо среће да је Сале био на лопти, а не Шћепа нпр.

Тако да, не можемо баш кривити цигане, сами смо скинули гаће и дали им прилику да нас појебу... да ли ће знати то, видећемо у дербију.

2. Jedva čekam da otvorim temu za Derbi. Najzad u nekom sportu igramo protiv njih, a ne protiv nekih klubova ko zna koji su.

3. ja da sam tole namestio bih sudiju da sudi 3 penala za partizan, posrao bih im se u facu posle ovoga veceras. nabudzio bi rezultat jedno 4,5 nula, oni napustaju teren paljba u drugu ligu, gasenje i cao zdravo.

4. ma jesmo mi napravili tih 11 bodova ali dok smo ih mi gubili oni su 3 utakmice dobili zbog penala a evo i cetvrtu. namestanjem su se vratili u igru. sami krivi? ocekivao si da se bez namestanja pobedi sve do kraja?

5. Ја не знам какве се игре играју ван терена - мада, да сам чуо свашта то стоји - оно што знам је да смо ми имали ДОБИЈЕНО првенство и да су болиди губили бодове против неких смешних екипица. Сада кад свака текма решава првенство, страх се увукао у кости, колена клецају па не могу да се сконтају на терену.

6. pa djura je planirao da ih prekrcamo 12 kola pred kraj i onda da ne da platu igracima do kraja sezone. elem oni pocese da gube, cigani da namestaju... i eto nas ovde.

7. TAKO E!! Cigani igraju za šaku riže i 15 minuta sa Pintuovom ženom, a u Partizanu bi ćevape i da jebu onu Đurinu plavušu iz odnosa sa javnošću.

8. Ja gledao danas Zvezdu, elem, pojma nemaju. Ako ih ne dobijem u derbiju, bice sramota. Videli ste kako su dobili oFK.

9. Da l' je realno da je sudija ovo svirao kao penal cigonjerima? Pa usta ih jebem nameštaju da sve puca, svirali ko zna koliko penala više nego nama a svi u glas seru Tole, Tole. Kako li bi bilo da Tole ne "navija" za nas majku mu jebem, tri penala po tekmi i golman da se skloni sa gola da ga slučajno ne pogode?!

10. Nije samo što im je svirao, nego što dobro podmazana medijska mašinerija i ne spominje to kao neki detalj, a penal ne da nije bio, nego im je ovo jedan od najsmešnijih penala dosuđenih ikada, ne računajući kada je Pižon ono vodio pre par godina. Ono je bila tragedija.

11. колико сте ви смешни (да не помињем реч "комплекс", да не пенимо за џабе). јебемуматер, док је партизан играо овде у крагујевцу ни један, ни један једини пост о утакмици, нити о победи, о доброј/лошој игри, о срећи коју сте имали кад милошковић не даде гол... имам питање за вас:
    јесте ли ви уопште знали да партизан игра текму данас и јесте ли гледали, или сте гледали комшиницу, пошто ево на теми се само о њој прича?

друго, што рече менијесамодосадно, реално, имали сте 11 бодова, пушили сте курце редом. како можете кривити звезду поред новог пазара, хајдука, слободе, овакве игре у крагујевцу? све то звезда наместила?
    да се разумемо, слажем се, нећу навијачки рећи да је дискутабилан пенал, него да није било пенала уопште, иако сам видео на трен само како га обара, али верујем да је престрого свиран. али јебемуматер, гледајте мало своје двориште, своју лошу игру, прокоцканих 11 бодова (што је у нашој лиги немогуће, у то сам и даље убеђен, тако да ако је звезда купила титулу онда сте је ви продали. а ако сте је продали криви су и наши и ваши. а онда то даље имплицира да сте и ви неку раније купили можда).

како год да се заврши, колико год наредних првенстава да је договорено унапред, исти ћемо курац у европи да пасемо као и сваке године, небитно да ли ми или ви.

едит накнадно: нисам дошао да провоцирам ни да се свађамо, већ да разговарамо нормално, небитно што је "ваша" тема у питању.

12. sto se tice partizanovog meca radio sam u to vreme i stigao sam samo da povremeno bacim pogled na teletekst da vidim rezultat. posto mec nisam gledao nisam nesto objektivan da ga komentarisem, video sam situaciju za penal, jeste to penal ali da je igrala zvezda ovako sumnjam da bi se nekom sudio.

e posle sam zavrsio sa sljakom i seo da gledam zvezdu. kad tamo imam sta i da vidim.

na temu prokockanih bodova imas gore misljenje pa procitaj.

13. Nemoj Coa da sereš mnogo leba ti, prvo i sam znaš da Toleta pomenete šesnes miliona puta svakog dana. Ja sam aludirao na to da serete da nama Tole namešta?! a vama pršte nepostojeći penali čim zagusti dok nama ni očigledne neće da sviraju. Zbog toga sam ovo i napisao. Gde ja to nisam rekao da smo sami krivi što smo ispustili +11? Znači ne kenjaj mnogo. A što se tiče igre nisu ni ovi vaši kljakavci bili mnogo bolji od ovih naših.
    A Džoni je i više nego u pravu mi damo sumnjiv gol iz ofsajda i to malog i to ne za pobedu nego treći i tri dana se u novinama bruji o tome kako smo mi dali gol iz ofsajda a ona dva koja su bila čista se ne pominju, vama sviraju najsmešniji penal u istoriji fudbala i niko ni da pomene bre to u naslovu ma ni u tekstu bre. Ćute svi ko da se ništa nije desilo. Medijska mašinerija radi svoj posao.
    I ko nama garantuje da neće da im sviraju nešto ovako na derbiju? A pritom nisu ispunili kvotu sviranih penala u derbijima za ovu sezonu, nama će vrv da sviraju jedan za jedno 15 godina jer su tako u mogućnosti. Jebem ti Bilmeze majku što si nas doveo do toga da strepimo da li će njima da sviraju nešto nepostojeće ili jok.

14. Ma nemam pojma što se raspravljate sa njima. Oni su dokazali sve juče.
    Čak sad gledam pregled tekme na prvom kanalu, sportski pregled i ne puste kako je došlo do penala. Toliko o tome.
    Sva sreća da Derbi ne mogu da kupe, tako da šta su tražili to će i dobiti, a nadam se samo da naši neće stati na 2-0 ili 2-1 ako dobiju penal neki opet kao ono kada je Rnića pogodila u nogu, nego da će najzad napuniti kurvu koliko zaslužuje sa 5 komada, da se najzad pokriju ušima onako kako su trebali odavno.

15. УЗАЛУД ТРУУУУУУУУД, ЏАБА ВАМ СВЕЕЕЕ, И ВЛАСТ ВАС ГУРА АЛИ ОПЕТ НЕ ИДЕЕЕЕЕ..
    ДОШО ЈЕ КРАААААААЈ, МОЈ ЦИГАНЕЕЕ, НИШТА ОД ТИТУЛЕ НИ ОВЕ ГОДИНЕЕЕЕЕЕ

16. ВУЧИЋ И ЧОВИИЋ, И ЕФЕМПЕЕЕЕЕЕ, АРАПИ, РУСИ, ПОМОЋ ДРЖАВЕЕЕЕЕ,
    УМИРЕ НАДААА, ГОТОВ ЈЕ САААААААААААААН, ШАМПИОООН ЈЕ ОПЕТ ПАРТИЗАААААН

17. koji bre derbi ne mogu da kupe, ja nzm otkad je pocela ta fora 'derbi ne mozete da kupite" pa jel gledao neko nekad derbi? :D jel cuo neko za babarogica?

18. Svejedno, jebacemo ih u derbiju. Rasovic je slicnog kova kao Stanoje,a takvi ne prastaju.
    Stanoje ih je karao iz hobija, a ovaj em sto ce iz hobija,em sto nam treba da obezbedimo titulu ;)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.