FK Partizan

1. Slazem se da su ovo sve predpostavke,al bas zato sto je "lopta okrugla", ne vidim zasto Zvezda ne bi pobedila sve svoje protivnike i Partizan i uzela titulu..
    A i to verovanje da uvek postoji jedan pobednik i jedna zrtva mi je smesan.. Liga nam je bulja, najbolji igraci nam odlaze iz klubova pre nego sto udju u prvi tim, ili odigraju max 1 sezonu.. Dovodimo poluproizvode iz poluzemalja afrike i juzne amerike i tripujemo kvalitet.
    Kod nas se fudbal igra zbog zarade pojedinih ljudi,a verujem da odatle imaju procenat i zvezda i partizan..

2. I treba da bude karta 800, bar na derbiju ne moram da gledam kurve u helankama koje se tripuju da su navijačice i decu 6. razred! Ko hoće, nađe način.

3. GROBARI TAJLAND NAJJAČI U GRADU lololo

4. i sta sad mi kurve u helankama 6 razred da radimo???

5. Takvih pozera će biti 80% publike.

6. Ljudi, ovako će biti najslađe. Kresnemo Cigose baš kad su se ponadali da će duzmu titulu! lolololo Ovo ima da bude nešto kao repriza finala ABA lige ... Ovo sam poželeo i i dalje želim(fala košarkašima na ispunjenom delu), al sam u realnosti čuo drugu priču....

E sad priče o prodaji titule sam čuo od zeta( i to na naših plus 11 ) koji radi u kladionici, a kom je navodno ispričao njegov najbolji drug koji je u nekakvim rodbinskim odnosima s Nađom. Dal je istina il nije, videćemo. Ovaj moj zetonja čak uložio i neku lovu na kladži za Cigane, iako je Grobar ( do duše iz fotelje). Al mislim da ako prodamo titulu, lepo svi treba da sačekaju igrače i razduže ih opreme i zvanja igrača voljenog nam kluba, pa nek pikaju deca iz Teleoptika sledeću sezonu, samo da igraju srcem...
    Đuru ubaciti u onu propalu "Galeniku" i zaključati u neki magacin s lekovima, bez hrane i vode, i pustiti ga da jede pilule dok ne umre...

7. Pazi vako. U derbiju nas dobiti nece sigurno. A za posle se ne zna. Mada, ako ih skenjamo u derbiju, mogu samo da mastaju da je prvenstvo namesteno, jer ako u 3 kola spickamo +5, onda sto kaze penzos, nek se nosimo svi u picku lepu materinu..

8. Mi smo ljudi daleko od forme u kojoj su nam košarkaši bili na F4, jeste oni su slabi i raspadaju se ali se isto tako raspadamo i mi. Jedan penal i ćao đaci ode titula, mi njih razbiti nećemo sigurno. Sad bih potpisao nerešeno u derbiju. Drugo košarkaši ginu za svoj dres, uvek igraju maksimalno koliko mogu dok ova grupa građana iz FKa, čast izuzecima, ladi jaja i šljoka red bul vodku po splavovima.

9. Dok su u timu Stojke, Ivanov, Ilic , Smiljanic , Markovic , Luka i Mitrovic, ne brinem se ja za prodavanje titule. Aj mozda tu ne pripada Luka,mada mi se svidja njegov pristup igri od kako je dosao.
    Ovi ostali su tolike grobarcine, da mislim da ce uzeti titulu iz inata ako znaju da je prodata. A i sigurno nece pustiti cigane da ih dobiju.
    A da ne pricam o Rasovicu, covek je za Vermeza izmislio i trenerski posao i navijaca Partizana.

10. Mi ako njih dobijemo u derbiju ja idem na rukama do Beograda, da Đuru poljubim ukurac.

11. Да, Стојке је баш познат као принципијалан батица који никад не би погазио сопствену реч.

12. Mi smo mu oprostili ruznu proslost.

13. Neki su mu oprostili, ja i dalje mislim da je kurac od čoveka al je dobar golman i previše dobar za ove naše njive. Tužno je što nam je on jedan od najboljih.

14. Стојке је за ове године заслужио сваки респект Гробара. Е сад, ја о њему и немам неко посебно мишљење, мени је он...Милан Гуровић.

15. Sva sreća da Derbi ne mogu da kupe

а ја сам ето убеђен, џони, да и то може.
    као што сам убеђен да и овај дерби може да оде из прелаза, из 1-2. прошлој победи у дербију се нисам радовао ни мало, јер ми је оно у том тренутку било толико провидно (надам се да грешим) да ме је било срамота.
    а скочко, за оно што си рекао да сам дебил, попушиш ми мало курац. ако сам лепо рекао да нисам дошао да се вређамо, него да причамо о говњивој лиги, а ти након тога једеш говна, онда је јасно ко је дебил.

а што се цене карата тиче... ђурице, зар ти нису дали довољно пара за титулу, него мораш још и кроз карте да прикупљаш паре, говедо лоповско?
    курац бјека, зека, ђура вам јебе кеве.

16. Nemam pojma, ja ovaj Derbi čekam opušteno i normalno.
    Naravno Derbi je i nikada ne mogu da budem siguran da ćemo sto posto pobediti ni mi ni oni, jer to je Derbi, ali opet na našoj strani je mnogo faktora, što opet, kao što rekoh, ne mora da znači da ćemo pobediti.

Nama je pobeda kraj prvenstva 100%. Znači nema šanse da izgubimo titulu ako pobedimo tu tekmu i možda je i najbolje tako, iako zvezda iskreno nije zaslužila da bude na dva boda iza nas. Malo mi, malo sudije i tako su došli ma šta oni pričali. Mislim one priče naši klubovi, sateliti i to su smešne. Pa mi smo izgubili bodove od Hajduka iz Kule ("naš klub", Slobode Užice ("naš klub"), Novi Pazat ("naš klub") tako da ta teorija pada u vodu.

Igramo kući, ekipa nam je bolja. Ako neki tamo polu-igrač Spajić može da nas zaustavi zajedno sa Mikićem i ostalim pokušajima igrača, a Ivanov ne može da zaustavi Kasalicu (da ne lepim neke epitete, svi znamo koliko je to loš igrač) onda neka ide titula ciganima i neću ih čak ni smarati za sudije i Vučića. Bole me brige, pet za redom je vrh, ma koliko pokušavali da nam to ponize. Samo neka bude pošten Derbi, bez onih penala kao što je svirano kada je Rnića pogodila u nogu, jer sam video sa tribine da to nije penal, a kamoli sudija na terenu.

Kada igraš kući, kada si bolji tim, pa pokaži. Zgromi.

Imamo sreću da nam i nerešeno "odgovara", jer u Derbiju je najbitnije ne srljati. To je godinama pokazivao Stanoje, koji je 1:0, 2:1, 1:1, igrao non-stop smirenom, pas igrom i odličnom motivacijom.

Ja nešto Coa nisam siguran da se Derbi kupuje iako je prošli bio sumnjiv, ali opet, nastaviću da verujem da se Derbi igra pošteno.

U principu ovo je prilika da naši mladi igrači pokažu da li imaju muda i smirenosti da ovu vrlo mučnu sezonu privedu kraju, što bi bilo dobro, jer Vermez je hvala Bogu otišao, a Đura ide na leto u zatvor i to je sigurno.

Nadam se pobedi, za lep fudbal me boli kurac i nastavku jedne odlične serije titula, kao i izjednačenju po broju titula.
    Opet kažem nadam se, jer Derbi je Derbi.

http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-snc6/p480x480/5590_498353816894343_1698895844_n.jpg

17. Da ekipa koja u jesenjem delu ima onolike poraze bije 8 kola bez prekida je smesno. Ovo sto Johnny kaze, mi smo najveci krivci, bez obzira sto su svi klubovi protiv kojih igra Partizan premirani. Partizan nema novac ni za svoje igrace, a kamoli da koga premira.
    Zvezda nikad nista nije bila bez pomoci drzave, tako i sad. Ali ipak mislim da ne mozemo izgubiti od raspada iz rupe. I to ce biti dovoljno za titulu.

18. TA pomoć koju dobijajju (umro sam od smeha kada su za vaterpolo rekli da nisu platili ekipu skupoceno) je samo mač sa dve oštrice. Moraš da praviš igrače i da ih prodaješ, jer pomoć države traje godinu, dve, pa ajde tri i onda ode i kurčina. Bolje da su u svim sportovima iskoristili pare da naprave ozbiljne omladinske škole i naprave nešto od svog kluba, jer ako ih ne kupi niko ozbiljan, neće preživeti još pet godina kao sportsko društvo, ali dosta o njima.

Derbi je tu i ako ga ne pobedimo sami smo krivi, a ako izgubimo poslednja dva kola ne treba ni da se gleda, oni su šampioni. Ako pobedimo mi smo. Ako bude remi, e do kurca onda :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.