FK Partizan

1. Ај бежи са теме капуне, не могу да видим тај округли грб што сте продавали, преврће ми се желудац

2. имам питање за вас:
    јесте ли ви уопште знали да партизан игра текму данас и јесте ли гледали, или сте гледали комшиницу, пошто ево на теми се само о њој прича?

Zar je moguće da je neko toliki debil pa i dalje postavlja ovakva pitanja?

Kolko imaš godina ti?

3. ДОШО ЈЕ КРАААААААЈ, МОЈ ЦИГАНЕЕЕ, НИШТА ОД ТИТУЛЕ НИ ОВЕ ГОДИНЕЕЕЕЕЕ

4. E da vas pitam još nešto. Koji je vaš komentar na cene za derbi?

5. ja sam ustedeo 3 000 (to je neki minimum koji mi je potreban da bih otisao na bilo koji derbi (trezan i gladan). imam da odem a da li cu jos ne znam zbog posla

6. Mi svi idemo sa sezonskim tako da nam je svejedno....

7. Pa da ali je stvarno licemerno što su stavili takve cene. Kurac moj će sada doći neki ćale sa detetom da odgleda utakmicu. A tek troškovi kada nisi iz BG...

8. Pa prosite u dve smene, šta da vam radimo.

9. A jeste, kad uzmeš da nama što nismo u BG ta cijena ulaznica nikako ne ide u prilog. Još ako nećemo na jug il sjever ihaaaaj....

10. pa i ja sam 220km od bg, samo karta mi je oko 2 000

11. To ti kažem. Nisu se samo po suparničkim navijačima popišali.

12. Sređuje Zvezda s medijima da se zataška sigurno, al' da samo mi krademo, jebiga, nije tako. Krade se i namešta za obe strane puno je sve politike, kad se sve sabere i oduzme bodovi se gledaju, a do njih se dolazi na svakakve načine ali na fudbal se najviše toga svodi. Kiksirali ste dosta, stigli smo vas, videćemo šta će dalje biti.

13. Pa moraju da stave takve cene, jer kad bi stavili cenu 300-400din dosla bi svaka napaljena fukara od 14-18 godina,koja tripuje da su partizan i zvezda sve u zivotu i koji bi pravili incidente non stop. Onda ovako stave skupe karte, dodju samo ove odrasle fukare koje makar prodaju neku drogu da zarade za kartu, i onda kad oni naprave sranje, onda bude par mrtvih,al samo u jednom incidentu.
    I sutra kad budes citao novine bice

POKOLJ: 2 NASTRADALA NA DERBIJU

umesto

SKANDAL: U 45343 ODVOJENA INCIDENTA, NIJE BILO TEZE POVREDJENIH ALI JE NACINJENA VELIKA MATERIJALNA STETA! DACIC: PA JA NE ZNAM KAD CE ONI DA SKAPIRAJU DA I ZVEZDA I PARTIZAN MOGU U EVROPU?! VESNA PESIC: ULTRADESNICARSKIM FASISTIMA OBOJENIM U CRVENO I CRNO-BELO ODUZETI ZIVOT ZABRANOM DISANJA! SPECIJALNI IZASLANIK EVROPSKE UNIJE: NECETE U EU DOK SE CZV I PARTIZAN NE SPOJE U JEDNA KLUB!

14. Videćeš da će sada biti više sranja jer će više tih napaljenih klinaca gledati derbi po kafićima...

15. Ал Банди
    Sređuje Zvezda s medijima da se zataška sigurno, al' da samo mi krademo, jebiga, nije tako. Krade se i namešta za obe strane puno je sve politike, kad se sve sabere i oduzme bodovi se gledaju, a do njih se dolazi na svakakve načine ali na fudbal se najviše toga svodi. Kiksirali ste dosta, stigli smo vas, videćemo šta će dalje biti.

Niko ne kaze da oboje ne namestamo,al mi nije jasno zasto kad je namesteno a vi uzimate titulu onda je to OK, a kad je Partizan sampion, onda je Tole bagra, sanduci, svece i ostale price. A pre par dana kad vam je odgovaralo da se prica da je prvenstvo namesteno (pre svega mislim na onog vojvodininog sabana koji je u februaru rekao da je zvezda prvak,partizan drugi,a vosa osvajac kupa), onda je sve bilo u redu, i nije se moglo cuti TOLE LOPOVE, nije se culo PARTIZANU SVIRAJU NEPOSTOJECE PENALE, cutalo se na neposotjece penale za Zvezdu i tako to..
    Dakle, ako vec svi znamo da je namesteno,onda budimo ljudi pa priznajmo da je namesteno i kad nas tim osvoji a ne samo kad osvoji onaj za koji ne navijamo.
    I cinjenica je sledece: Ako je neko kupio titulu, to znaci da je ovaj drugi prodao. Dakle tu nema jednostrane odluke. Tako da ako mislite da Tole namesta Partizanu bez vaseg znanja, retardirani ste.

16. Ako je neko kupio titulu, to znaci da je ovaj drugi prodao. Dakle tu nema jednostrane odluke. Tako da ako mislite da Tole namesta Partizanu bez vaseg znanja, retardirani ste.

Slažem se sa svim napisanim, do ovoga što sam kopirao. Doduše, ja kažem i da nameštamo mi i nisam ništa ni komentarisao, ali generalno si u pravu. Tole je večni lopov a za nas se više ćuti. Inače, titula se može zaraditi prodanim tekmama sa drugim ekipama ne mora Zvezda da ima veze s tim, ne kažem da je to ovde slučaj, jerbo ne znam dovoljno ali ako Partizan kupi titulu to ne znači da je Zvezda prodala istu i obrnuto.

17. Uzmimo na primer da je Partizan kupio titulu tako sto ima dovoljno predatih bodova od strane drugih, manjih timova. I da Zvezda nije pristala na to.
    Sta Zvezdu konkretno sprecava da bude jednako dobra kao Partizan, da pobedi te iste timove i sama, i plus da pobedi Partizana u derbiju?
    Ne sprecava je nista,a znajuci rivalitet, verujem da bi i jedni i drugi uradili sve da se upravo tako nesto i desi,odnosno da preotmu ovima drugima kupljenu titulu.

Al posto se to do sad nikad nije deslio, verujem da ipak i jedni i drugi znaju ko je prvak , bar na zmiskoj pauzi,ako ne i ranije..

18. Uzmimo na primer da je Partizan kupio titulu tako sto ima dovoljno predatih bodova od strane drugih, manjih timova. I da Zvezda nije pristala na to.

Na šta ima da pristaje?

Sta Zvezdu konkretno sprecava da bude jednako dobra kao Partizan, da pobedi te iste timove i sama, i plus da pobedi Partizana u derbiju?

Lopta je okrugla.

Pazi, ne kažem da nisi u pravu, ali ne možeš sa sigurnošću to dokazati moguće su razne opcije, ko će ga znati šta je istina...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.