Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ceo si nacrtan decko. pitaj rakocevica sta da mazes da manje boli. ili seju. nece da nestane ali ces lakse da podneses sledeci put
Да сумирам све у једном дужем посту: Очекивао сам, кад се сменила власт и дошла баш оно декларативно-милитантна-ми смо момци са севера екипица на челу са Вучићем да се наша доминација у свим спортовима прекине, јер ипак, мора неко и њих да гласа. Али и после свих саботажа, премирања тимова, звезданаестераца, ПП апарата, ми им са голобрадим момцима који још нису почели ни да дркају отимамо (отимамо, јер све је рађено да они освоје) АБА лигу, и остављамо их да дрхте за Евролигу, одлазимо на фајнал фор ватерполо лиге, исто са неким бебама, а у фудбалу, који је најпопуларнији и где су освајали нешто у Јокохами, Нагасакију јебем лига, у години кад Енглези нису играли и где је најбољи тим био ОЛИМПИК?! и даље се копрцамо и имамо реалне шансе. А и да нас чукну, па шта, 5 година заредом, им је буља драна. А и недостаје ми помало да се понадају да играју лигу шампиона, па их сјебе неки Шериф. То нисам видео 6 година.
Има их више, то стоји, што довољно говори каква нам је земља. Најбољи другари су ми звездаши, ок су момци, али Џони је то добро рекао негде... као да им се укључи нека лампица пред дербипа причају исте ствари, нереалне дашта.... рећи ћу ово СВАКИ ДЕЛИЈА ЈЕ ИСТИ, СВАКИ ГРОБАР ЈЕ ЗАНИМЉИВ И ВОЛИ ПАРТИЗАН НА СВОЈ НАЧИН.
Идем 18. ог на апсолвентску, полазимо из Сава центра око 10, што значи да нећу моћи да гледам текму, али оћу да осетим ту атмосферу на улицама.
И ајмо сви...
УЗАЛУД ТРУУУУУД, ЏАБА ВАМ СВЕЕЕЕЕ.
Јеботе, сваки пут кад се зајебем да одгледам пар утакмица нашег фудбала чисто да видим ко је најбољи у земљи, запитам се како је могуће да не може нико да буде првак поред овако очајних Звезде и Партизана. Знам, једем и ја говна. Јасно је зашто нико други не може.
Наравно, ви сте авангарда, Марко Булат, Зорана Павић, имате и сукоб мишљења на трибини... Брате, свако ко не види да је 90% и једних и других једна заслепљена маса која стално испаљује неке научене флоскуле, требало би да се запита да можда не спада баш у тих 90%.
Иначе, не би ме чудило да се дерби заврши без победника, а онда одмах после тога Партизан киксне. Понављам, ако је оно што се прича истина...
Авангарда. Душко Радовић.
Manite vi to los fudbal, ovo ono... To su ciganske fore, tipa nebitna utakmica kad god ne pobede ili nebitan sport kad Partizan uzima EL u vaterpolu. A sad svrsavaju i padaju u nesvest na vaterpolo utakmicama, uzgred tima koji uopste nije zvezda. Da citiram coveka, koji je lepo objasnio vezu politike i sporta
Zasto Nikolic ne voli Partizan kao vucic zvezdu? Jedan Grobar abolira ciganina lopova, a ovaj drugi oprasta svome kk 15 miliona, a svome fk 50 miliona evra.
Zasto jedni ne zele da podrze i pomognu nesto sto vole, nesto lepo, nesto sto je uspesno, nesto sto je najlepsa besplatna reklama za nasu zemlju, a ovi drugi su spremni da podrze lopovluk, da forsiraju nesposobne barabe, da oduzimaju uspesnima da bi udelili dripcima?
Izgleda da smo mi dva razlicita sveta. Nisam rasista, niti iskljuciv covek, ali zaista verujem da su gurbeti poseban mentalni sklop.
Prema tome, ne rdi se ovde vise o takmicenju. Kao sto rece covek, oni su posebna vrsta, 50 godina nauceni da bez truda i znanja besramno otimaju i pljackaju. Protiv takvih se ne koristi sila, jer je to njihov nacin, vec samo i jedino kultura, intelekt, omladinske skole, treninzi i znanje. To nikada nece moci da pobede, evo vam ovogodisnji primer, razularena masa zapinje svim silama i ne bira sredstva, ali ne pomaze. Mozak se ne kupuje, na srecu.
Бомбаш, ни ја то не бих боље срочио. Не знам, ограђујем се, 5 најбољих ортака су ми Цигани, сјајни момци, осим кад је дерби, или нека важна текма. Тад се изобличе. Ја их 5 година нисам зајебавао за фудбал, за кошарку нисам 10, досадило ми, а пре пар дана победи нас Звезда и стиже ми пет порука ''ЈЕБИИ, ПРЦ, МИЦ''. А кад смо их спенковали у Абалигоу, нисам им ни поруку послао.
Uzdam se u njega, zato sto je u 3 od 4 ove utakmice u kojima smo gubili bodove nakon +11, bukvalno sprecio poraze od Hajduka i Slobode, i jos nekoliko puta skinuo sanse 1na1 protiv ostalih timova. Cinjenica je da je kiksnuo protiv vojvodine sa onim golom koji je ispratio pogledom u mrezu,al po mom misljenju pristup utakmici mu je dobar, trudi se, dobro brani..
Za razliku od Miljkare koji nikad nije izdao neki klub, naravno ni Partizan, "veliki je grobar", al zato ni na jednoj utakmici ne sme da sutne na gol kad je sam, ne sme da pogodi naseg igraca centarsutem, i sasvim slucajno on zakaze kod ofsajd zamki, i pogresno ispucava lopte..
A ovo sto i nabrojao ko je splavar, i ko ne, savrseno nebitno. Te koje sam nabrojao su GROBARCINE, i siguran sam da nisu takav sljam koji bi ucestvovao u namestanu derbija ovakvog znacenja, na JNA, samo zbog para..
A peder bugarin je za vase stopere izmislio fudbal!
To ti i govorim, ne o realnom zivotu koji nema veze sa sportom. Kada je sport u pitanju, to su potpuno druge osobe, nema to nista sa ljubavlju prema klubu, to je cista patologija i ozbiljan socioloski fenomen. Pa zamislite, ako Bog da, za par godina ako pridjemo evropskoj uniji i kad se mora raditi posteno i korektno. Njima gasenje ne gine, docice bre do nemira, psiholozi i sociolozi morali bi da se pozabave ovom temom.
И све то под изговором неке ''љубави, болести која нема лека''. Ми то не можемо да разумемо, јер смо муслимански Хрвати.
Coa molim te da nikad ali nikad više ne stavljaš u isti koš i istu rečenicu paraplegičara Milijaša( čuj on napravio ime hahahahhahahahahhahahahahha zamalo ne padoh sa stolice) sa fudbelrom i pravom desetkom i znalcem kakav je Sale kapiten. Znači ne ide, da ne pričam o tome što je Sale Zidan lično za ovog nego što je i sa ovoliko godina i litara vinjaka i dalje brži od Milijaša.
Запата, то што се дружиш са дилејама није разлог да на основу њих петорице судиш о свим навијачима. Ти стварно мислиш да има неке разлике? Је л' стварно не видите да прељева и на једној и на другој страни?
Авангарда. Душко Радовић.
Душко је већ одавно рахметли, а нешто нисам приметио да се сад на стадиону скупља господа, нити да такви пишу коментаре на спортске вести. Отворите мало очи, престаните да идеализујете...
http://www.nadlanu.com/upload/thumbs/images/articles/2013/04/05/dule%20vujosevic_1365147803_670x0.jpg
И опет, престаните да се трипујете...
A peder bugarin je za vase stopere izmislio fudbal!
Океј, веруј ти у шта хоћеш, али бар половина њих би бабу продали, а тек Партизан.
И маните ме више прича о играчкој величини којој су највећи успеси турска и аустријска лига и промашен зицер против Реала. Фудбал нам је у таквим говнима да он јесте најбољи играч лиге последњих година, али то не значи да треба да га уздижете баш толико.
Pa ono uzdam se u Stojkovića jer je najbolji golman u zemlji. Tačnije najbolji srpski golman, znači još više. To što ga ne volite, pa dobro jasno mi je, vi i za Klea kažete da je krš napadač i za Duleta da je krš trener. S tim što se ja ne raspravljam sa vama oko njihovih kvaliteta, jer je jasno da ih mrzite i da ne možete realno da sagledate kvalitet tih ljudi.
Nije mi jasno zbog čega samo večito insistirate da osporavate kvalitet baš tih ljudi. Bol? Tuga? Kompleks? Evo ne znam Bogu mi, što bi rekla Bicina i Đeljanina keva.
Čemu insistiranje? Zbog čega potenciranje na toj trojici ljudi? Mi ih gotivimo i to je to. Stojketa posebno volim, jer kada sam video reakcije cigana u trenutku kada je prešao kod nas znao sam da vam je uterao kurac.
Inače Stevane vi "objektivni cigani" što samo diskutujete, baš na ovoj trojici ljudi pokazujete koliko ste zaraženi i to gore od trinaestogodišnjaka.
Citiraću još jednom:
Znači meni ovo tačno pokazuje koliko vi objektivno umete da gledate na stvari. Recimo Dog, koga isto gotivim mnogo, je pao kod mene na testu "objektivnosti" baš zbog toga.
On je rekao da je Vujošević loš trener. To je kao da kažeš da je Ferguson loš trener.
Čisto da dodam još jedan argument.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&mm=06&dd=26&nav_id=368064
Ajde da ne diskutujemo dalje na našoj temi o tome, jer je očigledno da ne možete normalno i bez mržnje da pričate o našim igračima, tako da, biće otvorena tema za Derbi i tamo može do mile volje.
Stojković jeste najbolji golman u ligi definitivno, i zbog njega prvenstvo nije rešeno u našu korist već pre derbija, njegovi ljudski kvaliteti me ne zanimaju. Dule je odličan trener ali pajser, koji provocira, pljuje i psuje čim mu nešto nije po volji stoga ne mogu da ga poštujem kao čoveka. A Kleo je sasvim solidan napadač koji je bio dobar i kod nas i kod vas, čist profi, jebe se njemu i za jedne i za druge. Eto, objektivno.
Ја вала за Вујошевића нисам писао да је лош тренер, нисам чак ни писао оне "јеби свињу дебелу, миц, гиц" постове кад се укључим у оно колективно дебилисање.
Znam da nisi ali kažem, da je Stojke najbolji golman u Srbij itrenutno (ne kažem da je Bufon) i da mnogi osporavaju Vujoševića kao trenera što je presmešno, e sada da l' si ti, jebiga ne znam, ali ako kažeš da nisi, verujem, jer doduše kod tebe znam da ipak gledaš i pratiš sport.
Opet kažem, gotivim ja tebe svakako, ali mislim da diskutovanje o Partizanu i zvezdi nije moguće, posebno u ovom trenutku jer nema teoretske šanse da se objektivno tome pristupi.
Ono moje malopre nemoj pogrešno da razumeš. Ja za sebe shvatam da sam verovatno neobjektivan, ali to je zato što smo zaraženi time, što ne smatram lošom stvari, nego je to način kako mi u Srbiji volimo svoje klubove i zato i svrstavaju Beogradski Derbi u jedan od najzapaljivijih u svetu.
Допуна: Нити да је Клео крш нападач. Једино за Стојковића нисам сигуран да ли је баш најбољи голман, јер није комплетан, али опет немамо ниједног комплетног, ни поузданог голмана. Али убедљиво је најбољи у ситуацијама 1 на 1, ето, признао сам му бар нешто, како је то могуће, цигани су необјективни, а ми смо деца Душка Радовића!