FK Partizan

1. цигани су необјективни, а ми смо деца Душка Радовића!

Hoću samo da kažem, što rekoh u postu iznad, mislim da je jako teško normalno raspravljati o Derbiju i zato ne treba ni pokušavati. Onu temu sa Derbijem u basketu sam otvorio baš zbog toga. Tamo se ispuca sve i gotovo.

2. Што не може објективно? Колико год да је глупо оно "Звезда стуб српства, а Партизан комуњаре усташке", исто толико не стоје ни ове приче о разлици у менталитету навијача и те бајке како је код вас све рад, поштење, култура, а код нас само отимање. Јер сви знамо да је увек доста утицало ко је уз коју странку или који функционер је уз који клуб.

3. Ja na primer (kada ozbiljno pišem) tripujem za sebe da mogu dosta objektivan da budem, mada vidim uvek, ako dublje analiziram šta sam "objektivno" napisao da mi se potkrade nešto što je onako Grobarski. Meni makar mora, mada umem da budem prilično objektivan, kada hoću naravno.

4. Наравно да не можеш скроз, па свако се некад преварио у процени могућности неког играча или преценио свој тим, све у навијачкој жељи...

5. Stevane, ako cemo da budemo objektivni ajde...

Pricamo o ravnomernoj pomoci drzave za oba kluba. U redu.

Ajmo od fk, poslednjih nekoliko godina, zarada.

Savic, Nastasic, Ljajic, Tosic, Fejsa, Kleo, Jovetic... Liga Sampiona i redovna liga evrope.

Zvezda? Verovatno ima, ne znam, navedi mi...

Kosarka:

Velickovic, Tripkovic, Pekovic... da ne nabrajam sad, sve u najvece klubove. Redovna El

Zvezda?

I opet neko ima obraza da proziva o neravnomernosti. Da, budzet je verovatno slican, ali kako se do njega dolazi? Toliko o objektivnosti.

6. Ma nije bitno, i treba da nabavljaju, to i jesu pravi menadzeri, da donose pare.

Ono sto ja zelim reci, cigani treba da prestanu sa glumatanjem. Kazi lepo ono sto svi znaju da je istina:

"Jeste, dali bismo dupe, Kosovo, drzavu , sve sto se moze dati da skinemo Partizan sa trona. Jebe nam se odakle pare, ko ih donosi, odakle su i da li su ukradene. Nema veze kako, daj titulu i gotovo"

To je jedina istina i laze svaki zvezdas koji kaze da ne misli ovako.

7. Jebali vas oni.

Štas koj kurac ubjeđujete sa njim, musavac ko musavac, cigojner klasični koji glumata objektivnosti. Čibe bre u Boljevce, ae.

8. Pricamo o ravnomernoj pomoci drzave za oba kluba.

Не причамо, увек је неко имао већу подршку (данас Вучић скупља поене на Звезди, јуче је вама СПС сређивао 800 хиљада евра од ЕПС-а за рекламу на дресу за ШЕСТ утакмица, а то је фирма са монополом у Србији којој апсолутно ништа не значи рекламирање у Европи (а после вичете "одакле вам паре?")). Да се ја питам, не би ми ни једни ни други музли државни буџет. Нису ни болница, ни установа културе, имају могућност да зарађују за фукционисање. То давање дупета и чега све не... жао ми је, али не значи ми то толико у животу.

Скочко, мењамо плочу, а? Одједном вам се више не прича, а обраћање вам је још вулгарније него до сад... Занимљиво, а само сам решио да вам ставим на проверу све те тврдње.

9. Stevane, ono sto ja pitam, da li mislis da je realno da imamo slican budzet posle svega sto sam naveo?

10. Скочко, мењамо плочу, а? Одједном вам се више не прича, а обраћање вам је још вулгарније него до сад... Занимљиво, а само сам решио да вам ставим на проверу све те тврдње.

Uuuuu, ispitivači tvrdnji o dva fudbalska kluba na internetu. Povraća mi se i od toga.

11. Мало си пута радио то... Упаднете на тему и пишете саркастичне постове од по метра. Елем, ја сам данас саопштио овде шта сам хтео, али верујем да ће већ за 5 дана да се врте исте приче.

12. Stojketa nikad, ali nikad neću moći da poštujem, što se tiče njegovih golmanskih sposobnosti on jeste naš najbolji golman što je stvarno tužna istina. Ima fantastičan osećaj kad su penali u pitanju i za igru 1 na 1, ali on je prava definicija kiks golmana, koliko je on samo puta kroz svoju karijeru branio neke ne odbranjive šuteve a onda u sledećem napadu izađe dvaes metaara ispred svog gola dok protivnik drži loptu na 35m od gola. Mislim da svi koji prate fudbal znaju o kojoj utakmici pričam. Što se tiče Saleta, nikad ga neću dizati u nebesa jer da je mega car on bi nešto uradio a ne da mu najveći uspeh bude turska liga. Naravno on je za vašeg kapitena izmislio fudbal jer nije sedeo na klupi Vulvsa već je igrao za Galatasarej.

Od derbija očekujem tvrdu utakmicu jer oni u napadu imaju "fantastičnog" Kasalicu koji bi bio najgori igrač kad bi se kojim slučajem pojavio na VOS-u, a ni Milijaš nije ništa bolji... Realno osim kondicije oni ni u jednom drugom aspektu igre nisu bolji od najgoreg igrača koji je došao na vos. Sa druge strane mi imamo Ilića koji će, siguran sam u to, igrati odlično, ali to je max 45min takve igre, ako u tih 45min koliko on može da igra na odličnom nivou ne napravimo ništa ja ću trknuti do kladže i na Live Betu staviti sve pare koje sam dobio poslednjih dve nedelje na kladionici i staviti da neće biti nikakivog gola do kraja... Osim ako Mitrović ne bude napravio neki potez kao što je onomad nekoga poslao po burek(čini mi se da je bila tekma lige evrope)

13. Мислим да је Сале Илић само лоше испланирао каријеру. Можда мало лутао, лоше тимове бирао или просто није имао среће. Да је остао цео живот у Партизану и да је у њему имао са ким да игра он би био величина и у Европи, гарантујем. Ко зна шта се све њему дешавало у животу, што ми не знамо па није успевао да се докаже у тим клубовима. Има много таквих примера, чудне су судбине фудбалске.

14. Мало си пута радио то... Упаднете на тему и пишете саркастичне постове од по метра. Елем, ја сам данас саопштио овде шта сам хтео, али верујем да ће већ за 5 дана да се врте исте приче.

Ako iko - makar ja nemam običaj pisati te kilometarske postove, jebemmumišamalog, ja volim kratko tipa ZAŠTO ĆUTITE, PIČKE CIGANSKEEEEE?

15. Sale Ilić je jebao u Galati, i Red Bulu je donio titulu. SALE ILIĆ PA PIRLO!

16. Ајој како ми сад мрско да копам... а лажеш ко пас. Уа!

17. То у фазону 2000 ноћи=пешес година? Добра :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.