FK Partizan

1. Upravo skočko posle ovog sad 100% siguran da odlazi

2. Nema sumnje da ce ga prodati, iako je to ordinarna glupost, za godinu dana vrednost ce mu skociti duplo. Ali svaki lopov je u fazonu "take money and run", pa je i logicno to sto radi. Ovo je samo dizanje cene, smesno i jeftino.

3. A što baš njega?
    Što ne onog malog rumenog ili Lazara Markovića? Ili Sašu Ilića?

4. Ja bih voleo da ostane. Em ćemo zaraditi više na njemu, em će tek sledeće godine da puni sve će da puca.

Neću suviše da se nadam, ali ostaviću mrvicu nade da ostaje.

5. glavni izgovor sto nismo uzimali vece pare za igrace zato sto jelte nisu klasicni napadaci. tosic, ljajic, sulejmani, vukcevic, tomic... e sad posle kezmana konacno imamo napadaca i to na poziciji za koju se obicno daju najvece pare. ako je kezman otisao za 20mil maraka koliko onda vredi mitrovic?

sto se tice djure tu tek ne znam sta da mislim. ako kaze ne ide ja mu verujem, ispunio je sve sto je rekao. svaki bivsi igrac partizana koji je izrazio zelju za nekom funkcijom u partizanu dobio je istu. imao je sansu da se dokaze, ispostovan je i otisao da su sve obaveze ispunjene prema njemu. cak sta vise, odlazili su u trenucima kada su bili potrebni klubu i njima niko nista ne zamera. svi koji su se bunili protiv djure su rado prihvatali da budu u upravi partizana. niko osim diare se nije bunio oko isplate novca.

ok, smenicemo djuru ali ko ce doci na njegovo mesto? savo koji se nije potrudio ni 2% da nauci nesto posle igracke karijere, odmah bi ni manje ni vise nego da bude predsednik saveza ili partizana? docice neko ko ce da uci na partizanu, nece neko ko je stvorio vec ime i pare vec neko ko nema pojma o o vodjenju kluba i koji hoce da zaradi novac od partizana.

tumbakovic koji je legenda partizana, 6 titula, dosao na mesto sportskog direktora, nije radio nista, samo je uzimao pare i cekao prvu povoljnu priliku da zapali u inostranstvo. krstajic, nadj, stanoje, vermez, jokanovic, djukic, svima je partizan usputna stanica, svi su dolazili da iskoriste partizan a onda da odu za parama.

sa druge strane imamo mijatovica koji se snasao u realu i ne pada mu na pamet da se vrati u partizan.

6. niko osim diare se nije bunio oko isplate novca.

Sad ga i ti pretera, zaboravio si nepravdu koja je ucinjena legendi kluba Moreiri?

7. krstajic, nadj, stanoje, vermez, jokanovic, djukic

Krstajić i Stanoje su najureni jer nisu podobni velikom Đuri, Nađ vazda palamudi sa Đurom, Vermez je degen, Jokan je kao sporazumno otišao al' je najuren (mada je i trebao, koliko god da znače dvije uzastopne duple krune i dvije uzastopne Evrope - mučili smo se sa jebenim Javorom i Žilinom, eeej!), Đukić je kolateralna šteta, žao mi je što nije dovršio započeto.

8. Janpi brate transferišeš opasno, napusti temu leba ti. Moja baba bi bila bolji predsednik od mutavog govneta.
    Pa slušaj bre ovo bre. Pa on ne zna ni ko igra za Partizan bre. Sramota.
    http://www.youtube.com/watch?v=CebJ6aXUqpA&feature=youtu.be
    Retard, moron i lopovčina. Tuga ko je nama predsednik i koja su nam govna u upravi.

9. Jebo mater pa Đura nema pojma ni kako mu se zovu igrači...Mrš stoko iz kluba... I ja se slažem da nam je najveće pojačanje odlazak Đurin. Prodaće opet pola tima i nakrpiće nešto da možda dogura do lige evrope i uzme titulu u ovoj našoj šmajser ligi... Lepo mi reče jednom komša Džoni-Zeka i Bjeka. Krali jesu al i u klub ulagali jesu...

10. Đukić je kolateralna šteta, žao mi je što nije dovršio započeto.

Đukić je sam otišao i ostavio nas na cedilu. Sećaš se kada je prihvatio da vodi reprezentaciju, mada Đukića su čini mi se Tomić i Petrić doveli koliko se sećam, mrzi me da kopam.

11. Ma mislim da su njega odvukli da vodi reprezentaciju...

Sviđala mi se igra dok je on vodio, jebem ga.

12. Đukića je oterao Tole, davao mu je šestomesečni ugovor dva puta nije hteo da čoveku da normalan ugovor. Izdrkavao se na njemu i ovaj ode na mesto selektora, dođe Tole na čelo saveza i otera Đukića i odatle. Sa tim Đura nema ništa al za sve ostale je samo on kriv.

13. Pa dobro ja nešto nisam gotivio Đukića još od Jovšićeve izjave: "Šta sam dočekao, da me cigan tere iz mog Partizana".....a gotivio sam Jovšića. Tripujem da bi postao dobar golman.

14. Mada opet, Stanoja sam najviše gotivio i Đuri to ne mogu da oprostim.

15. Ја не контам зашто већина вас брани Крстајића као спортског директора (као играчу му свака част, поготово што се вратио овде да заврши каријеру). Зар вам није он довео Едуарда, Ранковића, Јованчића, Маркеша и осталу ту ''многодобру'' екипу?

16. Ja ne kontam da vi Stanoja jos uvek shvatate ozbiljno. Obicna gluperda, Jokanovic je za njega Murinjo - a svi znamo da je Jokanovic dupe-glava kao trener.
    Djukic je u Partizanu pokazao ogroman potencijal, naravno vec sad se vidi da ce daleko stici. Kad se setim pobede na Marakani posle 10 godina, igrali smo kao Arsenal, garagani se pogubili nacisto. Ne znam da li sam posle Djukica triput gledao Partizan uzivo, ne da mi se traciti vreme na los fudbal.

17. A ovo sto seljacina, kupusar obican, ne zna prezime igraca blago receno je skandalozno. Ja sam mislio da je napravio lapsus, a sad vidim da tele nikad nije ni culo za njega.

18. I ja sam se zgranuo za ovo.. Isto sam mislio da je pogresno rekao pa se ispravio,a on u stvari jedva da zna i ime kluba kome je predsednik..

A sto se tice trenera, Djukic je fino ulepsao igru,mada mi se kod Stanoja svidelo sto smo bili konkretni. Mozda nismo napadali celu tekmu, al kad napadamo radi se sa idejom,a ne posed lopte i besciljno dodavanje na sredini i sa stoperima..
    Kod njega me je odusevio pre svega pristup utakmicama, pogotovo derbiju,kad sasvim opusteno prcao cigane i na JNA i na Marakani..

19. Zajebi ti Džoni to cigan ovo ono, igrali smo najlepši fudbal od kad ja pamtim. Mislim da se u Srbiji tako moderan fudbal nikad nije igrao. Bez Jovete parirali izmešanoj postavi jednog Reala na Santjagu. A onaj golman je pokazao šta je postao. I Lazevski je Grobar a Volkov cigan pa je Volkov deset puta bolji.
    Jokan je igrao najružniji fudbal koji sam ja video, bezidejno ružno i šta urade Tošić i još neki koji su znali sa loptom. Al je uzeo titule i kupove. I on je oteran ko pseto, pretili su mu "navijači" po zna se čijem naređenju pa je čovek rešio da se ne petlja sa bagrom i povukao se.
    Plavi nou koment.
    Stanoje je taktičar i neverovatan motivator, meni ubedljivo omiljeni trener. Čovek je igrao konkretno, sa njim sam znao da dobijamo uvek. Dali mu Radišu oterali šta valja a on ušo u LŠ. Ok imali smo i sreće protiv Andrlehta al trebalo je motivisati ekipu da se ne pogubi. U LŠ smo parirali svima do nekog 70-og minuta al posle su fizička sprema i iskustvo pa i znanje stranaca dolazili do izražaja. A da ne pričam što čergari nisu mogli da nam prismrde ni u jednom ejdinom derbiju, što se čovek poigravao sa njima. Kako je on motivisao ekipu za derbi ja to još nisam video. Mi i kad smo bili jači od cigonjera nekako smo uvek manje motivisano i naloženo ulazili u meč od njih, Stanoje je to promenio. Sanjaće ga dugo oni. Ono što je najbitnije kod Stanoja su igrači morali jebeno da trče, kretanje bez lopte pod obavezno a ne ko kod Bilmeza dodaj napred i ne mrdaj sa svog mesta taktika. Jedina greška njegova je bio Šamrok a tu i nismo imali sreće jbg. Morao je to da dobije al šta sad. Vratio je to sa 10 bodova prednosti i sa svršavanjem po raspadnutoj kurvetini u rupi iako su imali i nepostojeći penal kao poklon. Ubeđen sam da bi ponovo igrali LŠ da govnari nisu prodali Savića a kao zamenu doveli povređenog brazilca od 30 godina i na kraju 3 dana pred tekmu psihički nestabilnog Rnića koji je pritom skoro dva meseca blejao po Beogradskim splavovima i nudio se Partizanu. Rnić nas je direktno koštao Evrope. Ima tu i Krletove greške al pre svega govnjave uprave koja proda igrača 3 dana pred meče sezone.

Krstajića niko i ne brani kao SDa već kao čoveka i Grobara velikog, kao čoveka koji je kad su hteli u ruši da nam linčuju igrače ostao sa njima i Stanojem i napržio ih da im jebemo kevu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.