FK Partizan

1. Нешто морам да кажем за Станојевића. Док је он био тренер, нико сем капитена није реч говорио судији, а чак и они ретко. Нисам могао да верујем да је тако нешто могуће у нашој лиги. Не сећам се који је то дерби био, цигани трче око судије ко да дели слаткише за џабе, а од гробара нико ни да зуцне, чак и кад имају разлог. Дисциплина бато, то даје резултате.

2. +1
    A i znao je da sukne kurcinu na konferencijama za stampu.

3. nisam rekao da je djura dobar predsednik, covek jebeno ne moze prosto prosirenu recenicu da izgovori, hteo sam da kazem da se ovi ostali uopste ne trude da uticu na stanje u partizanu.

jos nesto, predsednik fudbalskog kluba treba da poseduje oko 10% znanja o fudbalu a 90 o vodjenju firme. time sto radnika za masinom unapredis u sefa gubis dobrog radnika a dobijes loseg sefa. to postavljanje bivseg fudbalera koji je ceo zivot trcao za loptom, u funkcionera moze samo u srbiji. da bi bio trener treba ti licenca a za mesto direktora ne treba ti aman nista. daj boze da su neke srednje skole zavrsili.

da odgovorim ovo za moreiru lik je konstantno zeleo vecu platu a vec je primao ogromnu oko toga je bilo frka.

borko po tebi je disciplina da lazetic lupa samare smiljanicu na sred utakmice a da ti kapiten cuti i pravi se da ne vidi nista?

4. i to transferises to se kevi obracaj tako tucani. objasni mami sta to znaci. postoji mnogo pristojniji nacin da mi kazes kako nisam u pravu, zajebi te glupe fazone ili zajebi moje postove.

5. jos nesto, predsednik fudbalskog kluba treba da poseduje oko 10% znanja o fudbalu a 90 o vodjenju firme

Potpuno si u pravu, ali mislim da je poštenje ispred svega, tako da sam siguran da bi i Krsajić lepo vodio Partizan iako nema nikakvo znanje, ali je jebeno pošten tako da džabe Mutavom znanje kad je govno od čoveka i obična lopovčina. Na kraju krajeva i Tito je bio bravar

6. ok, pruzi neki dokaz da djura krade. bilo ko. (i ja mislim da krade)

isto tako zasto mislis da bi krstajic bio posten? zato sto ti deluje kao dobar covek? zar nisu on i stanojevic hteli da iznesu nesto veoma vazno sto se tice partizana pa ucutase?

da li je bio i jedan rukovodilac u partizanu ili zvezdi ikad a da nije isteran sa optuzbom da krade? otkad ja pratim fudbal nije. a to je nekih 20 godina

7. Зар вам није он довео Едуарда, Ранковића, Јованчића, Маркеша и осталу ту ''многодобру'' екипу?

Pa nije mu dao Đuki pare da dovede ono što je on htio, koliko se ja sjećam.
    Edu je mogao mnogo više, Jovančić je bio dobar napadač, odličan čak dok nije došao kod nas i onda tropa, nije mogao vola da pogodi u guzicu. Markeš je odmah slomio nogu i kurčina....
    Nisu vunderkindovi ali nisu trebali biti golo govno al tako je ispalo.

A tražio Stanoje igrače, Krle iskao pare - Đura kukao kako nema.
    I onda zvekne Savić za pun kurac miliona - opet nema para.
    I šta normalan čovjek da uradi tu?

8. meni je najvise sumnjivo to sto njima treba bar milka mesecno zbog troskova. pa jebem mu mater da li znaju kolko je to.

9. da odgovorim ovo za moreiru lik je konstantno zeleo vecu platu a vec je primao ogromnu oko toga je bilo frka.

Stvarno si naivan ako verujes u price koje Djuric plasira preko medija. U kojem to klubu igrac sa ugovorom dolazi i stalno trazi vise para? Stvari tako ne funkcionisu ni u jednom klubu, pa ni u Partizanu. Na stranu to sto je Moreira uradio za Partizan za nekoliko godina vise nego sto ce Djuric do kraja svog zivota.

10. Ko ode zadnji nek ugasi svetlo, vise nam EPS nije sponzor..

11. titula titula titula

12. јбг више га нећу виђати у вецеу театра да се мачујемо пишама.

ко ће нам буде спонзор следеђе године?

13. Agroživ kako je krenulo

14. Stvarno si naivan ako verujes u price koje Djuric plasira preko medija. U kojem to klubu igrac sa ugovorom dolazi i stalno trazi vise para? Stvari tako ne funkcionisu ni u jednom klubu, pa ni u Partizanu. Na stranu to sto je Moreira uradio za Partizan za nekoliko godina vise nego sto ce Djuric do kraja svog zivota.

+ milion

15. ok sta je onda bila frka sa moreirom? nisu mu redovno placali? pa nije jedini. hteli su da mu smanje platu? pa primao je ubedljivo najjacu platu u partizanu ikada. bio je klasicni placenik ali borbom je zasluzio svaki dinar ugovora. na stranu "povreda" pred onu bitnu evropsku utakmicu, mislim da je anderleht bio.

u glavnom svi mislimo da djura krade, tu se slazemo. uvid u finansije nemamo. pre 2,3 godine je bila prica o "povoljnom kreditu" od 600 000 i da je to jedini dug. znam da se i za tosica duguje 2.5 milki ali da je to u nekom procesu.... opet mozemo samo da nagadjamo

16. Краде вам Ђура, ал' не краде колико су ови наши (Топлица, Ивић и екипа) крали па зато и јесмо у курцу.... Контам да Ђура више пере паре преко клуба него што граби за себе....

Skočimiš

Pa nije mu dao Đuki pare da dovede ono što je on htio, koliko se ja sjećam.

Не бих се баш сложио.... Није ли дато око милион и по евра за Едуарда?

TucanKamen

Krstajića niko i ne brani kao SDa već kao čoveka i Grobara velikog, kao čoveka koji je kad su hteli u ruši da nam linčuju igrače ostao sa njima i Stanojem i napržio ih da im jebemo kevu.

Ма нисам мислио ви овде са Вукајлије, већ сам мислио на Партизановце генерално :-).... Такво мишљење барем преовладава код неких мојих другара.... Као фазон - Крстајић би то средио, он је био брука добар, са њим би се играла ЛШ сваке сезоне итд....

Што се тиче ваших СД-ова, Томићу нико није раван.... Човек вам је фазон довео Бамбија, Жуку, Мореиру, Дијару и остале за сићу....

17. u glavnom svi mislimo da djura krade, tu se slazemo. uvid u finansije nemamo. pre 2,3 godine je bila prica o "povoljnom kreditu" od 600 000 i da je to jedini dug. znam da se i za tosica duguje 2.5 milki ali da je to u nekom procesu.... opet mozemo samo da nagadjamo

Pa recimo da nam je sumnjivo kad covek za 2 sezone uzme preko 20 miliona , i onda mrtav ladan kaze "nemamo para za pojacanja". Ono kao, cenim da je neko uzo..

18. a jos i ima slicnu frizuru kao terzic.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.