Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ko li mu je bio menadžer u Evropi....?
Stvar je u tome što je i Eduardo bio neki treći izbor za špica za prvu dvojicu Đura nije hteo da kešira. Nije to sad ni bitno. A uglavnom među Grobarima preovladava mišljenje da Krstajić mora da radi u klubu al ne kao SD, čak mislim da je i on sam rekao da ne bi radio ko SD ponovo. Tomić je bio najbolji SD.
A janpi za Moreiru je bilo ovako, čovek je od uprave(Tomić insistirao) dobio ugovor sa novom i veoma jakom platom za naše uslove nekih 400k što je apsolutno svojim igrama zaslužio i onda se digo kurac ovima u upravi da su mu dali previše i krenuli su da traže od njega da pristane na dosta manji ugovor. On naravno nije hteo, zašto bi a onda su krenuli da mu ne daju da igra i da ga pritiskaju dok ga konačno nisu oterali ko pseto. Stanoje je i tu zasrao što je slušao gomna iz uprave i igrao njihovu igru sa Moreirom. Reći za Moreiru da je samo plaćenik je bezobrazluk.
Da naravno, samo placenik koji je dan nakon smrti keve izasao na teren i ojebao tekmu!
zar je to nesto ruzno, covek igra za pare. ti ocekujes da crnac iz gvineje bisao gaji neku posebnu vrstu ljubavi prema klubu koji ga je tako oterao?
stanije je dobar po difoltu. on je zasro jer je slusao druge.
tomic je najbolji ali je dao liku 400k. ne moze jedan igrac da prima 400 a sledeci 100 dok klinci igraju za 10,20.
uvek su stranci ti koji prvi krenu sa bojkotom kada je rec o parama, jednostavno jer su tu zbog novca i ne zanima ih nista drugo. a te price volim partizan, grobari zauvek u srcu, sta ocekujes da kaze, e slepci ste jedva sam cekao da odem?
Aj brate ne kenjaj više smorio si, idi bre kod Đure kad ga tolko voliš. Pričaš gluposti ovde, veze sa vezom nema to što pišeš. Čovek ima taj ugovor i to mora da se poštuje ne možeš ti njega da teraš da igra za 150k samo zato što je tebi tako dunulo. Dok god se tako razmišlja kurac će mi da uradimo nešto u Evropi.
Ako može Bo Mekejleb da igra za 250-300 k a klinac za 10k onda može tako i u fudbalskom klubu.
Ne vredi tebi pričati ništa, dok naša deca drkaju kurac po splavovima i ne mogu da potrče taj "plaćenik" izlazi na teren i posle smrti keve i dok mu je sin u bolnici i u još gomili situacija gde bi naša deca otišla na koji vinjak da im bude lakše. Sa tobom u diskusiju više ne ulazim, em smaraš em lupetaš gluposti em si metio sliku tog mutavog govneta na glavatar.
janpi na svakoj temi dobije titulu kenjatora
stvarno ni ja ne znam koj mi je kurac. lololo
Haha, Tucani kobjasnio poslednjim postom
ok slozili smo se da moreira vise voli partizan od race petrovica npr
edit: i da, upravo si prepisao sve zasluge moreiri umesto partizanovoj deci (kao da pises o zvezdinoj). i seti se anderlehta i misteriozne povrede koja se ni radarom nije mogla snimiti bas pred 2 odlucujuce tekme u kvalifikacijama (u kojoj su ta splavarska deca izasla kao pobednik). bio je moreira tu, da da 3 komada hajduku iz kule.
covek je igrao lepo u nasoj ligi, bio najbolji igrac jedne sezone, osvojio 3 titule ako se ne varam i zasluzio je svaki dinar koji je dobio (a dobio je sve sto mu je bilo ugovorom predvidjeno, mozda ne bas tog dana kad je trebalo ali je dobio)
i posle svega je otisao u vojvodinu i igrao za crkavicu.
odogovori mi tucane, komunicirajmo!!!
http://www.mondo.rs/s291900/Sport/Fudbal/MONDO-_Nadj_sportski_direktor_Partizana.html
E sad smo se usrećili...
Jbt, coveku umrla majka dan ili dva pre utakmice sa Apoelom, on nije otisao majci na sahranu (!!!) da bi igrao jebenu utakmicu u kojoj je JEDINI kidao, trudio se ko nezdrav, dok je stoka trckarala okolo i ladila jaja cekajuci da Apoel sam sebi da gol. Secam se odlicno te utakmice, jedine koju sam ikad gledao sa Severa i nikad necu zaboraviti taj apsurd - covek kome je umrla majka grize kao pas za klub, dok se splavari gube po terenu i cekaju da neko drugi potrci.
Drugim recima, janpi, jebo te Djuric u okruglo dupence za to sto si Moreiru nazvao obicnim placenikom!
Sto se tice vesti Nadj SD - to nikoga ko ima vise od osnovne skole ne moze obradovati, osim ako navija za konkurenciju. Rasovic trener jos 2 godine - na osnovu kojih rezultata?!? Ne tvrdim ni da je los, ni da je dobar, samo je trebalo da dobije godinu dana ugovor, pa ako se dokaze, onda moze i na 5 da potpise sto se mene tice. Ovako, usralo ga je na derbiju i sad je odjednom afirmisani trener?
Nije baš tako, ja mislim da je Rašović 'dugo pripreman' da preuzme ekipu
Dao je gol na toj utakmici. odmah na početku. Da su se ostali trudili upola koliko i on na toj utakmici, APOEL bi izgubio 3-0 u Beogradu.
Na Kipru su imali dva šuta na naš gol, u Beogradu jedan, a dali su dva gola iz ta tri šuta. Znači trebali su da ih pojedu, ali nije mogao Moreira sam to da uradi.
Odličan igrač, borac i jedan od najgotivnijih stranaca u SD Partizan ikada.
Izgleda da odlazi Ivanov u Besiktas. Ako je istina, smoricu se ko zver! Nema sanse da nadjemo na ovom nasem ogranicenom trzistu dostoju zamenu. :(
Ni blizu nema takvog igrača. Rasprodaja će biti surova ovog leta. Ko poslednji ode iz Partizana neka ugasi svetlo.
Jebote prodajemo igrace ko da nam je ovo prva titula nakon sest godina,a ne sesta uzastopna.. PA jebem vam mater bar dizite cenu, ne prodajte ih za prvih milion dva koji stignu..
и после да се пита човек, чему оно славље, ватромети и курци, због шугаве титуле у јсл? http://youtu.be/tut5pRpyIeo