Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
O ne. Babun dolazi 100%. Ko će njega drugi da uzme? Kako bi bilo kul da se istripuje zvezda da ga uzme. Kao da nam napakoste. Ali nisu toliko glupi.
Dobro, možda tata Milija da koji dinar ako ga uzmemo. Znam da je plaćao keš Fejnordu da bude tamo.
Тачно сам га призвао на једној од претходних страна лоло.
Lebac ti poljubim....
Jericho video si izjavu reprezentativnog golmana. nzm sta da ti kazem, raspitaj se (ako vec sam ne kapiras).
http://golmance.blogspot.com/2006/02/saradnja-i-komunikacija-golmana-i.html
Joooj neće valjda Babun nazad?!?
milija placao pre igracima iz nase lige da individualno treniraju sa babunom.on ih kao nesto dribla,ovo-ono.nacuo sam nesto od druga koji pika fudbal po tim nasim ligama.
Ovo za Fejnord znam, mislim jer nije ni bilo tajna. Objavljeno. Mada neki likovi koji su igrali sa njim dok je bio klinac kažu da je bio odličan, ali verovatno je na kraju presudila motivacija, jer Babuna realno bole patke da igra fudbal kad ima keša kol'ko hoće.
A što se tebe tiče janpi, stvarno često insistiraš tako na nekim stvarima i bez obzira kakav god link da okačiš svakom ko je malo pogledao fudbala jasno je da treba da postoji saradnja između golmana i odbrane, ali uigravanje neko, kao u ostalim linijama, stvarno nije potrebno. Uvek tako istrajavaš na nekim glupostima, što mi je neverovatno, jer u pitanju je nebitna tema. Svi mi mislimo da nisi u pravu i pomiri se sa tim.
ne, vi na svaki komentar koji stavim imate zamerke bio ja u pravu ili ne. kao u ostalim linijama? nije potrebno? sta pricas bre covece? jebes me?
po cenu da ispadnem zatucan necu se sloziti sa time da nije potrebno timu da se uigra (lol, ne verujem da ovo moram da otkucam) kapiram da me trolujete pa cu iskulirati.
Možda onda da razmisliš što, pa da uvidiš kako nekoliko ljudi koji se razumeju u fudbal, gledaju ga tolike godine (ja lično preko 20 godina) misle da treba malo drugačije da posmatraš fudbal i da nisi u pravu, ali ne, ti jednostavno tvrdoglavo istrajavaš na nečemu što nije tačno, ma kolika glupost bila u pitanju, što me navodi na to da ti i nećeš da razmisliš, nego ćeš se držati onoga što si rekao bez obzira na sve, a realno, nemaš pojma o čemu pričaš.
To niko nije napisao. Čak i ne čitaš ono što piše.
EDIT: Naravno ovo je tema FK Partizan, navijaš za taj klub i niko ti ne može zabraniti da pišeš, niti treba, imaj svoje mišljenje, ali brate, ja ne mogu više da ti objašnjavam posebno sve što se ne složimo ili što mislim da nisi u pravu, jer ozbiljno si naporan.
EDIT2: Nemoj pogrešno da shvatiš, ovako gotivim ja tebe, Grobari smo.
e napisah komentar od 2 metra ali cemu to kada imas tamo izjavu profesionalnog golmana, pa ako ti znas bolje od njega onda izvini, upravu si.
Janpi, tebra, preletio sam onaj uvodni dio onog teksta, disertacije, diplomskog, nečega...
Odatle sam jedino skontao da su svi vrhunski golmani a i oni koji super sarađuju sa zadnjom linijom - jednostavno rođeni tako tj. imaju to nešto (pogotovo kad sam čitao da je Rehagel izvukao onu matoru drtinu na gol kacu osvojili evropsko). Znači, imao je mlade golmane ali ih nije uigravao sa odbranom niti objašnjavao šta i kako, jednostavno je povukao čovjeka koji ima to nešto i može biti general i to je to.
Напиши коментар од 2 метра па ћу ти ја рећи да си смориша и да немаш појма. Мени, за разлику од Џонија, ниси готиван.
naravno tema je fk partizan, na kojoj ti smaras vise od mene, kao i na ostalim temama. posto si grobar nisam se trudio da te ispravljam kada napises nesto sa cime se ne slazem a sigurno ti nisam odgovarao sa dzoni pise gluposti... znaci dobio si postovanje od mene iako si mladji (verovatno) iz prostog razloga sto si jedan od najcenjenijih autora, ali to nema nikakve veze sa tvojim poznavanjem fudbala. pravis lepe slicice, napusavas se sa ciganima i to je otprilike to.
znaci gotivim ja tebe, nikog nisam napusavao, kapiram da imas ovu trojicu koji te prate od teme do teme i slazu se sa svime sto napises i to je vasa stvar, ali brate izuzetno imas seljacki pogled na fudbal tipa golman treba da ima saku ko lopatu i muda da izleti. rekao bih od preteranog igranja menadzera ili gledanja nekog seoskog tima, ne vidim drugo objasnjenje.
Смориша си и немаш везе са животом.
Opet nisi pročitao šta sam napisao. Je l' ti mene zajebavaš? Zašto sve moram da ti objašnjavam?
Pod glupost nisam napisao da ti pišeš glupost, nego da je tema sitna i ne zaslužuje baš toliku raspravu. Glupost - sitnica. A da ne pričam o šakama i istrčavanju ili o tome da ostale linije ne treba da se uigravaju. Sve treba. Osim golmana. Koji on kurac ima da se uigrava?
Де мало Џони. Нема потребе да црташ. Виш да је дечко мало децхко.
I batali se te priče da mi se neko šlihta, jer od te priče mi je muka. To što sam dobar sa nekim i neko je dobar sa mnom, ne mora automatski da znači da mi se šlihta.
slazem se rixa, ne umem da uvijem u sareni papir i da napisem jebacemo evroliguoa. moja greska.
skocimis ako procitas samo naslove pasusa skapiraces da je u glavnom o stvarima koje bi golman trebao da zna pre dolaska u klub ali i broj zadataka koje ima, kao i o kolicini stvari koje bi on i odbrana trebalo da uvezbaju.
Šta jedete više govna za Babovića?!
Ako se pljuje Šćepović ok. Ološ je, prepotentan, bezobrazan, nezainteresovan ali Stefan je odličan igrač koji je na svakoj tekmi pružao 101% mogućnosti, jeste da je često drvio sa driblinzima i sebičnošću ali on je jednostavno takav. Po meni odličan igrač i svakako bi bio daleko najbolji pojedinac u ovom Partizanu...