Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
RTS prenosi.
Јебем им матер незаситу. Која намештаљка. Ово је чист пример како идијотски воде клуб. Базелу треба Иванов одма. И дају паре. Дад као ми га недамо а оН неће да игра pa nама не треба такав игрсч који се не зслаже па га продамо.... Ма даааајјјјј. Сад ће туре Воју за штопера. Задња линија нам ужас.
Ne znam kako da objasnim što tačnije.
Imaš ugovor. Nema tu obećali, nisu obećali i tako te priče. Tvoje je da igraš. To ti je posao. IMAŠ UGOVOR! Sam si ga potpisao. Ko si ti da kažeš da nećeš da igraš. Ako uprava kluba hoće da te ostavi do kraja ugovora i ne uzme pare, to nije tvoja stvar. To jeste pogrešno i treba da ga prodaju da uzmu pare, ali ako su odlučili da neće, ne možeš ti da sereš kako nećeš da igraš. Igraš i tačka. Sramota šta je uradio. Đubre Bugarsko.
шта је чудно у томе што вас је бугарин зајебо? ко да је први пут хехе
Bugari. Sve je tu jasno.
http://cdn.meme.li/instances/300x300/39788789.jpg
сад га зезајте за оно што се причало да је геј, кад је долазио, ко ми некад, хехе
ЈЕБАЋЕМО НЕФЧИЈА!!!
Momci, on ima ugovor ali se taj ugovor ne poštuje jer momak nije dobio platu 6 mjeseci. I može da odbije da igra. Ok da su mu platili i sve pa ne smije da se tako ponaša.
Ivanov je do sada sve korektno odradio, zaslužio je taj transfer, bolje je da uzmu sad 1.2 miliona od tog jebenog Bazela al' izgleda da se Mutavi nije dovoljno ugradio pa glumi ludilo.
Ne mogu da vjerujem da vi nekon svega i dalje stajete na stranu Đure i Nađonija.
Sjebali su gomilu igrača, Vukića su ovako skenjali, sad će i Ivanova, a najviše trpi Partizan. Njih boli kurac, nije se ugradio, mlatnuo je već miliona i miliona, zaboli ga da li će milion kapnuti u kasu.
Znači - nema plate, neće igra.
Ende.
Bolje da ne igra İvanov jer ocigledno da mu se ne igra, ako bude igrao sabotirace namerno.
Pa i ne igra, kolko vidim nema ga ni na klupi.
Овај наш клуб држи стока нека неопевана у својим рукама. Ја већ пар година уназад, откако је завршила она сезона у којој смо ушли у ЛШ, не ишчекујем утакмице Партизана са неком страшћу. Некад сам био паљевина, ложио се на то, а сад једноставно не могу кад видим шта ове волине све раде, али се радо сећам тих времена кад сам се ложио на текме вољеног нам клуба и волео бих да могу опет, ал' не иде. Свака част свима вама, који то још увек можете. Ове европске утакмице у последње време гледам преко курца, чисто да погледам, ал' скроз сам равнодушан... к'о да гледам меч неке стране лиге. Због чега да се ложим, кад ће свеједно, у случају неког успеха и евентуалног уласка у ЛШ, све паре што зараде да нестану у непознатом правцу. Да имамо праве навијаче, Ђурић и компанија би своја кола налазила излупане на паркинзима, па и Зекстра би горела ако треба, само да им видимо леђа већ једаред. Заболе ме и за тог Иванова. Да имамо неку озбиљну управу, човек би добио нови уговор са већом платом, али не, све што нешто вреди у нашем клубу, мора да буде сасечено у корену. Мореира, Станоје, Митровић, Ђорђевић и ко зна кога сам све заборавио. ЗАТО ЈА ПОДРЖАВАМ ПЕДЕРА ИВАНОВА!!!11 БОЛИ ТЕ КУРАЦ, СИНКО, ЗА СУСПЕНЗИЈУ! БОРИ СЕ ЗА КАРИЈЕРУ! А ми ове сезоне - не кажем, можда нас нешто и усере - ал' мислим да ћемо испасти у следећем колу од неког јачег полу-професионалног клуба, али дотле има још времена, те зато:
ЈЕБИ КАКОСЕОНОЗОВЕПИЧКАМУМАТЕРИНООААААААА
prenosi li neko
Ovi iz RTS-a al ne puštaju još bem im mater
Ja imam osecaj da smo svi manje vise postali ravnodusni, a ovo JEBİ SİRAKOEEE! je profesionalna deformacija.
Upoznajmo se sa Modrom Stenom
http://static.panoramio.com/photos/1920x1280/41011267.jpg
http://static.panoramio.com/photos/1920x1280/34175901.jpg
Evo sad Aca informacija kenja nešto.
Шта кукате који курац кад 6 година заредом узимате титулу?
И што нема преноса коју пичку материну?
http://www.sr.partizan.rs/67323-shirak-partizan/ eve tekstualni
Aco, Aco po faci sam ti bac'o ! Napreddd Partizan, gazi Siraka Zaka!