FK Partizan

1. To prapucavanje tucani će ostavimo za tu tekmu, i pozvan si da taj dan slobodno spemuješ po temi Radničkog, ali samo ti ko Čarapan, ostali stop, gej stop. LOLOLO

2. Možda mogu umesto ovog Lolo, da pišem Smiljanićsmiljanić, samo mu se obraćam kroz prezime. :) Smiljanićsmiljanić

3. https://www.youtube.com/watch?v=g8nLllW9SCc

kakav klip. ja pola ovoga vec zaboravio. a oni jos uvek o milijasevom golu u kupu...

cigani kradu, smrde i drukaju. ako imas sve 3 osobine onda si alfa ciganin. mozda sam neku zaboravio

4. janpi opet kaci video jer ga kad je prvi put okacio niko nije pohvalio

5. uh sto si me zajebao sad

6. S kim igra Partizan?

7. Sta si se zbunio, sprdam se malo :D
    Tunjevina ce biti jebana, mada mogu kurac da dam da ce tekma u bg da bude 0-2 gola, i to cu ozbiljno da singliram ako kvota bude valjana.

8. http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/covic-karadzicu-vreme-ti-je-isteklo-142001.html

na stranu cinjenice interesantno je na kom nivou su ova 2 saopstenja, toletovo i covicevo.

radili nakon izlaska iz te ustanove čije ime sadrži 4 slova, prvo je S, poslednje Ž?

jel bi ovo trebalo da bude neko spustanje? prvo slovo s a poslednje z? jel ovom liku zeljko mitrovic pise saopstenja?

i uništite giganta mesne industrije "29. novembar"

bukvalno oterani jajima?

rasni, budes li postovao na nasoj temi bukvalno cu te oterati jajima. ne zezam se. nisi svestan kako ja bukvalno oteram coveka jajima.

"kuća Fudbala" danas pri jačoj kiši prokišnjava?

pri jacoj kisi.

15,16,17,18 je aman isto, lol.

U našim saopštenjima, koliko god bili možda i dosadni, mi smo pokušavali na svaki način da održimo neki nivo, i prozovemo argumentima i činjenicama.

hahahahh.

Ostajem u nedoumici, da li ste Vi zaista na pravi način shvatili jučerašnji sastanak na visokom nivou?

ja ovo kapiram kao pretnju? na foru, jel si imao sastanak sa vucicem i opet smes da pises nesto protiv nas?

Ponavljam, svu novčanu nadoknadu, kao što sam i obećao, pokloniću ustanovi "Laza Lazarević".

opet neko spustanje?

i pobeda

Zelim Vam sve najbolje, ali vreme vam je isteklo

lololo kao zelim ti sve najbolje al dabogda crko

9. janpi nemas pojma samo lupas . a sto se tice sastanka cobana o tome nebih da komentarisem

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.