Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
JEBI TOLE GLUPE CIGANE, GLUPE CIGANE!!!
I naravno posle pola sata traženja našao si sliku u kojoj lik šapuće nešto drugom liku.
Najverovatnije: "Koliko je Johnny sada objasnio rasnom. Sada rasni može da promeni nadimak u "Jeban sam k'o zvezda".
Daj Džoni šta se sa njima prepireš zna se ko je pederski klub vazda bio i biće. Bila pre na B92 ona emisija Dvougao gde dva random idiota, uglavnom političara al bilo je i drugih, odgovaraju na ista pitanja i bili u emisiji neki lik bem li ga ko je ne sećam se i neki koji je glavni za LGBT, jelte, neka pederčina i sad ide emisija i pitanja i ide pitanje za koga vi navijate i ovaj LGBT lik ko iz topa za Zvezdu. Znači buljaši navijaju za Zvezdu i trpaju se u buljsone dok slušaju cigansku himnu.
Ma ajde da se zajebavaju i spemuju malo, pa odu ili tako nešto. Muka mi je više od postova koji sadrže 7000000000000000000000000000000 karaktera u kojima žele da Vojvodina uzme titulu, naš fudbal propada, Tole je lopov i kako neće da gledaju ligu u kojoj naš šampion ispadne od Bugarskog, a vice-šampion od 12 u Ukrainskoj ligi. Smaraju. Ne možemo ništa da napišemo da ne dođe neki iskompleksirani cigan i piše mi disertaciju o srpskom fudbalu.
Samo im kopiraš ovo
bataliće vremenom, nadam se iskreno.
Daj Džoni šta se sa njima prepireš zna se ko je pederski klub vazda bio i biće. Bila pre na B92 ona emisija Dvougao gde dva random idiota, uglavnom političara al bilo je i drugih, odgovaraju na ista pitanja i bili u emisiji neki lik bem li ga ko je ne sećam se i neki koji je glavni za LGBT, jelte, neka pederčina i sad ide emisija i pitanja i ide pitanje za koga vi navijate i ovaj LGBT lik ko iz topa za Zvezdu.
:О
A već sam rekao kad sam video koja eminenta gospoda želi da ruši Toleta automatski sam stao na njegovu stanu iako ga mrzim. Pa pazi ti tu elitu jbt Kokeza, Ćoki legenda, Tončev, Dragan Đurić, Terzić itd. Sve gospodin do gospodina, uspešni privrednici i sportski radnici i nadasve veoma pošteni i cenjeni ljudi. Skidam Toletu kapu ujedinio je najveći ljudski šljam koji je svet video protiv sebe.
Taj fazon.
Vidi Stevan spemuje. Na kraju će sam sebe da prijavi moderatorima. Ima taj bag da prijavljuje.
Prijaviće nas borcima za ljudska prava što smo gejove nazvali pederčinama koje se arče u buljsona jer je to tako neevropski i nekulturno. Sram nas bilo.
Od kada im je Boki 13 otpevao himnu sa Karleušom legitimno gube pravo da se nazovu heteroseksualcima.
Prijaviće nas borcima za ljudska prava što smo gejove nazvali pederčinama koje se arče u buljsona jer je to tako neevropski i nekulturno. Sram nas bilo.
http://www.youtube.com/watch?v=BD5M6HbiKWs
А и сад сам се погубио скроз, не знам више ко је авангарда, ко затуцан, ко воли мушкарце, а ко проси од државе... Дође ми да почнем да навијам за Војводину! ИНАЧЕ ПРАВИ СРПСКИ НЕКОМУНИСТИЧКИ КЛУБ СА ДУПЛО ДУЖОМ ТРАДИЦИЈОМ ОД НЕКИХ, ДА, ДА!
Partizan je najbolji klub na svetu što ima u humskoj
Svi smo se pogubili izgleda .)
SAMO DINAMO VRANJE.
De brate Stevane koji vam je kurac više, zajebavam se jer je više smorilo da se na 10 strana raspravlja ko je namestio titulu i ko je više a ko manje krao. Jedino što sam ozbiljno napisao je ono vezano za KKP i ovo sad za Toleta. Ajde malo da se iskulira sa ovim, eto ispucali ste se izduvali i to je to. I evo ja za kraj po jedno petnaesti put da okačim
JEBI TOLE GLUPE CIGANE, GLUPE CIGANE!!!
Jebo vas bog, vi još uvek razglabate. :D
Strašno konjevi. Kao navijeni.
Nema tu nikakve diskusije, kad sam otišao, pričalo se o publici, Radnički je nagledaniji, to je najbitnije, sve drugo su sitnice. :)
JEBAĆEMO TUNJEVINU!
JEBAĆE VAS NAPREDAK! MRŠTE BUGARI UAAAAAAA! OPAAAAA