FK Partizan

1. Nego ja juče i danas gledao 2 tekme Tuna.

Jebaćemo ih snažno i u čmoor. Teleoptik bi ihe jeb'o laganini, toliko su jadni.

OTVARAJ TUNJEVINU!

2. "sportsko novinarstvo"

ocigledno na svakom portalu na netu imamo po jednog milojka pantica. iskurvaju se u dve recenice stoka pristrasna.

ako ce vec ovako da pisu, zasto taj posao ne preuzmu autori skandala, sveta, i blic zene, a ne ovi polupismeni amateri. leave it to the pros

http://www.mozzartsport.com/vesti/prelazzi-csi-stara-pazova

ko je covece trazio tvoje misljenje?

npr autor ovog teksta je lik koji je crnogorac, kaci grbove albanskih klubova po profilu a nigde mu ne videh da je neke skole zavrsio.

za vodjenje vremenske prognoze treba dimas sisu a za sve ostalo u novinarstvu trebalo bi da imas i malo mozga

3. Нисам укапирао на коју страну вуче овај? Објасни ми, Јанпи, молим те. Није да је текст претерано квалитетан, али где ти видиш пристрасност. Колико сам укапирао, не може да се одлучи ко је већи чемер од зараћених страна. И што сам каже, и једне и друге би оставио да искрваре на улици.

4. Ma zna se šta su i kavki su novinari. Ko ih jebe. Neka se Tole i Ćoki Saopštenje prepucavaju. Jedan sa saopštenjima kod njih je otišao, došao novi. Nebitni su. Kuliram tu priču maksimalno. Mi moramo da osvajmo bodove i bolje igramo, a oni neka se svađaju, ko im svima jebe mater.

Danas Tun. Moramo da pobedimo.

5. Danas je dan za pobedu!

6. Džoni, si siguran baš da su jadniji od nas?

7. reme nisam mislio bas na ovaj tekst, ovo je ona druga varijanta - pljuj po svima i svi ce se sloziti sa tobom.

uh tun, jedva cekam. a zvezda, sa kime igra? lololo

8. janpi, zvezda ide u Ivanjicu opet da nauče da šutaju lopte. Onjilo će da im kobjasni stvari. Jel' će stvarno da dođe onaj štoper Brazilac iz Empolija, Napolija?

9. Džoni, si siguran baš da su jadniji od nas?

Ono što sam ja video deluje gore i od nas u ovom trenutku. Dve utakmice, 180 minuta sopotske lige. Taj kvalitet. Može čak i Šćepa da im da gol.

10. Dve utakmice, 180 minuta sopotske lige.

mojne tako za vukove sa kosmaja lololo

11. Au, jebote, pa ne znam šta da mislim. Imaju li nekog crnca makar da trči ili su svi Džake i Šaćiriji?

12. Da smo favoriti jesmo, da smo u kurcu opet jesmo. Šta znam tim koji može sa Bazelom da igra egal i na nulu a pritom je taj Bazel videli smo svi šta uradio Ludokurcu, može da bude opasan. Oni igraju tesno na mali broj golova a mi golove ne dajemo nikako. Znači obe od 0-2 golova po meču.
    Najviše me brine sastav zadnje linije: Aksentijević, Obradović, Stanković, i neki klinac Petrović koji je došao iz Teleoptika. Tanko je to mnogo i za našeg drugoligaša a ne za ove. Obradović će morati da čuva i njih i Aksentijevića i povremeno Stankovića a ovaj Petrović ne znam kakav je al s obzirom da dolazi iz naše škole mora da je vrhunski bek u rangu Aksent-Miljkon lolo Mada ko zna možda mali kida, videćemo.
    Elem, de sam ono stao? A da:
    JEBAĆEMO TUNJEVINOAAAA!!!

13. Obrad jedini drži da se ne raspadnu, a čovek 35-a godina. Alal mu kurac. A taj mali Petrović bi trebalo da je dobar, na menadžeru, doduše, najdalje dogura do FK Srem Jakovo ali dobro. Čuo sam da treba stigne neki Brazilero štoper. Kao kapiten mlade reprezentacije Brazila a nije mogo u Sijeni da igra standardno. Ma, ko ga jebe, valjda će neko da šutne u Drvo da se odbije u gol. Valjda.

14. Lelele, što si se ti napržio. Ja sam poslednji put bio napržen nakon prve utakmice u Mostaru sa Zrinjskim. Tad smo imali prejak tim.

15. Brazilac i štoper ne ide u istu rečenicu. Pogotovo Brazilac štoper sirotinsjka varijanta za naše tržište. Al sad je daj šta daš.

16. Meni ovo deluje previse lagano. Nek dobijemo mi dva crvena u prvoj polutki, pa da moze ravnopravno da igramo sa siptarima.

17. Jebiga, mora se popune stranci a štoper nam fali. Ja bih najradije nekog crnca od 195 da je strvina.

18. De Gazimudo brate nemoj da im daješ ideje leba ti. Do sad smo imali jedan po meču ti oćeš dva za poluvreme lolo

19. tucanikamene, pa brate bolje tako, ima gazimudo pravo. Manje nerviranja. Ono protiv Ludogoreca samo mazohista mogo da gleda drugu polutku u BG-u.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.