FK Partizan

1. Ако се не варам ово је застава картела поред гробара Ниш, што је врло чудно на лемање које су имали на рукомету. КомеНдија. Можда и гријешим лоло

Prisustvovao sam tom lemanju kartela, i znam da su im ovi poskidali zastave sa šipke, dve tri ne sećam se tačno. Mogli su i bubanj da im maznu, nego jedom od zabranjenih bilo interesantnije da ga jednom liku polomi o glavu.

2. Evo ne znam bogu mi. Svakako mogu da saznam ali nekako ovo je drugi put da doživljavam sve ovo, a prošli put je trajalo 6 godina, pa kontam da ovaj put ne da neću da učestvujem, nego me čak ni ne zanima ishod :)

3. Штета картела лололо
    Сад пиша по њима ко год стигне лоло

4. Oni su ti bili najjači u Nišu tipa od 2007 do 2009, pa su imali neka sranja u grupi a sada su smehotresni.

5. Лолчина, Картел више не може да се зове навијачком групом кол'ко су пропали. А нису са Забрањенима, то је сигурно.

6. Шта ће им онда застава код забрањених, контам да су им скинули да би била наопако :Д

7. Bogami CKM ja sam išao na tekme aktivno do 2010. i sećam se da su tada bili prilično OK i dalje. Dalje ne znam šta je bilo. Isključio sam se, ali tada znam da nisu bili za bacanje. Naravno, nisu nikada bili neki vrh, kao na primer Headhunters-i, ali dobro su delovali.

8. Na Kupu RK su bili ozbiljni domaćini nama Beograđanima. za respekt.

9. Dobri su bili, npr. na Kupu Koraća i to, ali znam da su imali neke tuče oko 2009 ili 2010, valjda su im i vođu hapsili, ili je on pobego negde tipa Holandija, znam da su bili dobra grupa u periodu za koji sam napisao, sada definitivno nisu, veruj mi, sad su više raspad sistema nego bilo šta drugo.

10. Za kup su se uvek dobro organizovali. 08,09,10 čak i 2012.

11. Ne znam za 2012. Ipak sam tada već uplovio u druge vode :)

12. Te godine je bio baš dobar derbi na kupu, navijački gledano.

13. Пробо малопре да ме исече у саобраћају... пазте сад... Бабињо, у белој џипчини, го до појаса! тетралол хД
    Елем, нисам га пустио, лололо

14. Kad su babunima počeli da dele vozačke... :)

15. To, enemi, Kimiju :DD

16. Пробо малопре да ме исече у саобраћају... пазте сад... Бабињо, у белој џипчини, го до појаса!

Jednom rukom vozi, drugom se štipa za bradavicu.

Je l' ovako to bilo Enemi?
    http://images7.kurir-info.rs/slika-900x608/stefan-babovic-1338776116-170516.jpg

17. ЈАОЈ КАКО ВАМ ЈЕ ЧОВИЋ САСУО СВЕ, НЕ ГОТИВИМ ГА, АЛИ БАШ ВАМ ЈЕ ДОБРО РЕКАО!

18. Je l' ovako to bilo Enemi?

Баш тако, не померио се! :ДДД

Фала богу па је џип на већој надморској висини, ко зна да л' је стварно био го до појаса или нешто још грђе...!!!2124

19. ĆOKI SASIPA.

ŠTA SI RADIO 1389. KARADŽIĆU?
    JESI POBEG'O S KOSOVA?
    JESI IZD'O SVETINJU?

20. ко зна да л' је стварно био го до појаса или нешто још грђе

Možda je gladio pečurku. Dobro je da nisi vid'o to...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.