U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Upisavanje od fudbala. Svaka cast Obradovicu kako skinu ono.
EDIT: +1 na Kamenov post iznad.
Pa jebote, ŠKK, ja mislio Stojke i Mitrović otišli! E, onaj Jojić dobija epitet drveta, da ne grešim dušu na Šćepakadabru. A Strajniću, STERAM TI GA MAJKE I TEBI I ŠNEVLINGU!
al oni su mogli 2
A Obrad kobjasnio onim tata-mata potezom kad je jurio onog šabana jedan na jedan.
mitrovic ide zvanicno 30. avg tako da ce odigrati jos ovu rudonjo
Zadovoljan. Od ove ekipe bolju igru ne mogu da očekujem, mogu samo od pojedinaca, ali od tima ne.
Čitam u blicu Mamićevu izjavu. Kaže on da je Mitrović njegov igrač prodao bi ga za 30milki. Čovek je malo preterao, ali je poenta jasna.
ja mamica postujem iako je lopov 486 veci od djure, lik krade ali misli na svoj tim
Veruj mi Rajo da nije preterao. Covek bi uvalio Milana Obradovica Totenhemu kao mladog stopera.
добар је обрад и прошли пут се показо.
Какви сте ви шабани јебем вас уста, ја се нервирам што се лопта одбија од мутавог Шојића ко од дирека на пет метара од гола јебем ти сунце, па јесте ви неки шампиони? Пу!
Vidim Strajnic prenosi. Jebiga, bice bolje dogodine.
koji je kurac sasi ilicu danas vuce se ko vreca
Godine prolaze moje ja sanjam desne bekove tvoje
11 milana obradovica bi osvojilo ligu sampiona ili poginulo pokusavajuci
статус другара с фба.
Срећан сам и све што водимо, ал опет се помислим, јеботе колко је Туња бедна екипа кад смо им дали гол.
JEBI TUNJEVINOA!
AaaaaaaaAaaaaaaaaAaaaaaaa!!!
Kako će nas jebati snažno malo jači timovi ako uđemo u tu LE
Fala kurcu da smo dobili nekog.
hoce dusane al do tad JEBI TUNJEVINOE!!!!11111 AAAA!
kad bi utakmice pocinjale sa 1 nula za nas pa da od prvog krene igra i navijanje. TOLE NAMESTI NAM!