FK Partizan

1. ODLIČNO!!!
    Nismo primili gol i još uspeli da umuvamo jedan pa de ćeš bolje.

2. fino je pobijediti nekoga, dobije covjek na trenutak osjecaj da smo dobar klub lolol

3. Kako smo jebali Tunoa nije nam dobro.. Mozda nismo trebali ovoliko, plasim se da se nismo ispucali za naredne utakmice..

4. Ubili smo Tunjevinoaaa, najjakiji smo u kosmos celi bre!

5. Рашовић се тек сад сетио да Стојковић није отишо, лоло.
    Треба брзо дати гол, одмах почињу боље да играју, сад јебига што нема никога ко би дао гол то је друго. Ал опет није фер, није играо Шћеповић, жалиће се ови из Туњевине како су имали мале шансе без њега.

6. tamo ce biti 1-0 za njih i na penale oni odose u LE

7. partizani imaju sanse.nisu primil zgoditak,a zabili jedan,tako da je sasvim normalno,mozda ne realno,al normalno razmisljati da mogu dalje.ako bi nekim cudom tamo dali jedan,prosli bi.tun je isto kurac od ekipe.

8. Strajnic: "Zufi ... Snogo ... Martinez ... Snogo ..."

A ja sve kontam da kaze "s' nogom" i mislim se u sebi: "Jok, nego s' kurcem igraju, mamu ti jebem onu nepismenu !!!"

Preziveo sam i ovo ... dobro je ... :)

9. OPA PRVA OVOSEZONSKA POBEDA U JEVROPI ! ! ! Ja sam stvarno zadovoljan pokazanim, jasno je da je Tun, što kaže Džoni, beogradska liga. IPAK, izborili smo se sa opasnim naletima Šnevlinga i Jojić drvo ga uvalio gospodski. Ali da nije bilo Obrada i Stojketa, vraćale bi se Tunjevine sa 4 gola razlike kući.
    I koji je kurac izbaci Đembu na poluvremenu nije mi jasan uopšte.

10. Pobeda. Zadovoljan sam jer nismo primili gol. Dobro, pitanje je da li možemo da ga zavučemo tamo, ali bolje pobediti nego izgubiti.

Inače Tun se pokazao baš onako kako sam ga gledao u one dve utakmicie koje sam spomenuo. Loša ekipa, izuzetno kritična kada brani prekid i Partizan je bolji tim. Inače mi možemo bolje. Igraju u grču i plaše se. Posebno kući. Samopouzdanje je na nuli, a jedini put kada je Jojić na primer pokušao nekoga da prođe, prošao je i dao gol. Nemam pojma zašto toliko beže od driblinga ili pukog protrčavanja igrača na njihovoj polovini. Probaj. I kod protivničke korner zastavice. Probaj ka golu. Dva, tri puta. Četiri. Jednom ćeš proći i to je to. Gurni je kroz sredinu Mitroviću u prazan prostor. Tri, četiri, pet puta. Neka preseče. Šta te bole brige. Jednom će da prođe.

Rašović je glavni krivac.
    Svojim primerom, taktikom koju je postavio šalje plašljive poruke igračima. Dva zadnja vezna, jedan odsečeni špic kući. Tako se ne radi. Jednostvano ovi igrači nisu loši koliko sada deluje. Mislim i da je problem u par drvadi zbog kojih oni koji znaju igraju u grču ili prisilno greše. Kao što će recimo odlični Obradović zbog Aksentijevića, koji ponekad samo stoji i uživa u protivničkom napadu po njegovoj strani, ispadati jer će morati da zatvara igrača kog Aksentijević pokušava nekim Džedaj Majnd trikom da zaustavi.

Inače to da je Tun mogao da da četiri gola je smešno. Dali su koliko su mogli. 0. Toliko su i zaslužili. Nije šansa to što je lik dobro šutnuo jednom. Sledeća je "šansa" to što od Obradovića nije ni stigao da šutne. Smešna ekipa.

Stojković standardno odličan. Obradović isto. Vojislav Stanković začuđujuće ne baš užasan. Petrović loš. Aksentijević. Đemba prosek. Saša Marković borben i loš. Sale je igrao nešto. Jojić katastrofa. Dao je gol, ali nisam nikada video da je ovoliko loše odigrao. Grbić želi, ali još ne može. Kao i Malbašić. Mitrović je dobio jednu loptu dobru i promašio glavom. Ninković je uneo živost u ekipu kada je ušao i morao je od starta da igra. Saša Marković je morao da bude na klupi, a Ninković u igri.

U principu dobar je ovo rezultat, ali bojim se da ćemo tamo izaći sa svim igračima nazad i odsečenim Mitrovićem i da ćemo proći jedino ako oni ne daju gol, što je moguće jer su užas.

Neka bude da smo JEBALI TUNOA jer smo pobedili.
    KONZERVIRAJ TUNJEVINOA!

11. ali bolje pobediti nego izgubiti

Ovo zvuči kao natpis sa jedne od Grunfovih majica. :)

Sa ostalim delom tvog posta se slažem izuzev u jednom: nije Vuk kriv. Ne pravi se pita od ...

12. Ovo zvuči kao natpis sa jedne od Grunfovih majica. :)

heheheh jeste stvarno.

Sa ostalim delom tvog posta se slažem izuzev u jednom: nije Vuk kriv. Ne pravi se pita od ...

Ja i dalje mislim da nisu loši u meri u kojoj igraju loše. Slažem se da nisu dobri, samo se ne slažem da su toliko loši, a Vuk Rašović ne može i dalje to da izvuče iz njih. Nisam za smenu trenera ovako preko kolena. Polu-sezona ili kraj sezone je za tako nešto, ako ima potrebe, ali i dalje mislim da on mora da im usadi hrabrosti malo jer igraju poplašeno. Izgledaju poplašeno. Jedini Obradović ima samopouzdanja i to se vidi.

13. navijao sam sinoć za Patlidžan ali mi se smučilo da gledam, iskreno. Žao mi je što nije 2-0 bilo

14. Upravo to, Rašović na teren šalje pičkice, jer i sam ima taj pičkasti izraz lica, kao da je gubitnik unapred. Setih se gifa jednog...

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lmd6vadvrZ1qcx7rbo1_500.gif

E, kad budemo videli Rašovića da ovakvu poruku šalje igračima pre nego što istrče na teren (sumnjam da je u svlačionici drugačiji nego na klupi), e onda će i Partizan igrati kao onih jedinih normalnih desetak minuta sinoć.

15. Mislim na ovaj deo Džoni

Dva zadnja vezna, jedan odsečeni špic kući

Sve i da je hteo, Vuk nije imao koga da stavi za drugog špica. Uostalom, da li stvarno misliš da bi Šćepa bio išta više od statiste u kukuruzu ? ... Ili Kojić, nedajbože ... Sinoć ih uslika kamera, Šćepa glumi da nije odavde, a vitez Koja prevrće očima ko krava kad broji litre.

16. Odličan gif i pogađa suštinu Agilares.
    Tako mora. Pržiš ih bre. Da pokidaju. A ne onako k'o žalosna sova što stoji pored klupe.

Imao je opcija za drugog napadača, jer Grbić je napadač recimo, ali nisam mislio toliko na napadača koliko sam mislio na prednjeg veznog. Ninković umesto Saše Markovića. Videlo se da je to dovelo do bolje igre kasnije.
    Ne bi mi smetalo da je to uradio u revanšu, ali pičkasta je poruka kući kada to radiš.

17. kapiram da forsira ovu taktiku u cilju da nas ne nabiju petardom malo jaci timovi, ali zbog ove formacije mucicemo se protiv domacih bunkerasa, tipa zvezde i jos nekih.

trebao je djembu da zameni, vec druga utakmica a da nista ne odigra, sasa ilic u najgoroj formi u zadnjih 3,4 godine. jojic zivi od slave zbog gola u derbiju videcemo dokle ce. ninkovicu fali da odigra 3,4 utakmice za redom, mislim da samo on moze da napravi razliku u ovoj ekipi (od mladjih igraca). fali napadac, ne moze sa jednim svaka utakmica da se igra.

18. Stanoje!

Samo stanoje!

Nikad neću zaboraviti derbi, trče igrači, trči i Stanoje, jbt, od kornera do centra i nazad, samo se dernja, urla, bodri, AJMO AJMO AJMO, IDEMO, PA TRČI, to je trener!

LIMENI ZA TRENERA!

Il nam vratite Stanoja!

19. Da. Mora neko takav i tačka. Kao Vujošević. Mora takav. Mora i oštro sa Ciganima takođe. Rašović nije takav. Vermez nije bio takav. Stanoje jeste.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.