Dzanki , jesi normalan ? Je l znaš šta bi ti Gospodar Tole uradio kad bi saznao da našu masonsku ložu pominješ ovako javno ? Poljubi svevideće oko i pomoli se da niko ne sazna za ovaj post.
Majke mi kada je derbi kod mene u kuci praznicna atmosfera, buraz je okoreli gejlija cak kada ga posao ne sprecava ide u BG da gleda Zvezdanu, stari mi takodje okoreli gejlija jedino ja nisam, pa mi milo poslednjih godina kada se gleda derbi da ih jebem u zdrav mozak.
Znaci sutra ''kistra'' piva pod noge meza na stolu i prcanje ukucana u mozak!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
јес богами, илићев гол је квалитетан
Šta očekujete u kupu? Lično smatram da ih u rupi dobijamo 2:1 a da ćemo kod nas na JNA odigrati 1:1 i to je to, mi idemo dalje.... :-)
СИЛУЈЕМО КОМШИНИЦУ !
kontam da ce biti na cmarakani 0:0 ili 1:1
bice 2:1 za nekoga, onda mi lagano uzimamo 1 ili 2 razlike kuci i toeto
Kod mene Vukajlija uživo gledanje derbija. Dolaze mi Džoni i Turgenjev, da ispratimo tekmu uz ladno "grobarsko " pivo...
Zadnje vam bilo! ololololo
Od ladnog boli grlo. lololo
ja opusteno izlazim sa zadnjeg casa sa jos par likova iz odeljenja, pravac najblizi kafic..
Наш најбољи судија суди полуфинале. Можемо да очекујемо прави спектакл!
Mazic?
Pa i jeste vas najbolji sudija.
Да, Мажић. Ваљда се зна ко је најбољи. :)
Једини представник наше лиге у Европи.
Pa i jeste vas najbolji sudija.
Masonske zavere i trece oko za 3, 2, 1...
Dzanki , jesi normalan ? Je l znaš šta bi ti Gospodar Tole uradio kad bi saznao da našu masonsku ložu pominješ ovako javno ? Poljubi svevideće oko i pomoli se da niko ne sazna za ovaj post.
Jebi Tole glupe cigane
glupe cigane
glupe cigane lolololo
Jos nije ni pocelo, a vec nam sudija kriv! :-))))))))))))))))))
Majke mi kada je derbi kod mene u kuci praznicna atmosfera, buraz je okoreli gejlija cak kada ga posao ne sprecava ide u BG da gleda Zvezdanu, stari mi takodje okoreli gejlija jedino ja nisam, pa mi milo poslednjih godina kada se gleda derbi da ih jebem u zdrav mozak.
Znaci sutra ''kistra'' piva pod noge meza na stolu i prcanje ukucana u mozak!
Jasno je ko je u toj kući crna ovca...
EDIT: Uh, uspeo sam da dodjem do ć uz c/p !