FK Partizan

1. Dogovorićemo se Arle da idemo na koncert. Taj koncert će taman biti još jedna lepa slika dva različita univerzuma.

2. Ne, nego ce iz biblioteka da pohrle? Bice verovatno jedna od vecih parada seljanije, iako ih je u ovom otpadu od drzave bilo napretek.

3. Ma ne mislim na navijače Džeri, već na te estradne umetnike.

Sećam se kako je jednom ovog Rokvića jebena Zorana iscepala u nekoj emisiji kada je kao došao sa Zvezdinim šalom i krenuo da provocira. Ona mu fazon rekla da bi se rado raspravljala, ali sa nekim ko je bio na više od 5 Zvezdinih utakmica i zna gde je stadion :)

4. Odlozeno kolo da bi cigani mogli da slave, u suprotnom bi po kisi pretila ozbiljna opasnost da se okupaju - nevoljno, naravno.

5. Nije zato nego da bi mogli da se dogovore oko rezultata, kažu ofka ne da da bude više od 1:0, a ovi traže 5:2, da bi uveselili stoku. :pederski smajli:

edit: a da, ne postujemo više na suparničkim temama, neću onda, pardon.

6. Kad vidim ovu dzukelu coukg, uvek se setim da je ovakav avatar furao onaj Radmilo iz Topole, krajnje korektan i odmeren lik, susta suprotnost ovoj fukari. Ban provokatoru!

7. Hteli da proslave titulu i nebo se otvorilo, potop odma.

8. Nije mogla bolja prirodna poruka od ove kakva im je titula i kako su je osvojili.

9. Neverovatno je koliko su spremni da zmure na sve, kao sto u basketu zmure na MATERIJALNU CINJENICU da navijaju za FMP, tako i sada zmure na "regularnu" titulu sa cijom se regularnoscu u novijoj istoriji jedino moze porediti Obiliceva titula.

10. Hvala Bogu nismo, niti ćemo biti u takvoj situaciji, ali ako se ikada desi, ne smemo dozvoliti sebi da budemo toliko mali i jadni. Mada meni je basket i dalje njihovo najveće dno i najveća sramota koju su ikada doživeli. Imali su oduvek oni te tripove, ali sada su uništeni kompleksom napravili nešto što će tek osetiti, a izgovora nema.

11. Inače čisto da vide koliko su postali jadni i da čak i najgluplje stvari moraju da nameštaju, a to je da im ne pada kiša, evo kako smo mi
    http://www.telegraf.rs/sport/1068763-ovako-je-partizan-slavio-titulu-po-pljusku-2010-godine-foto-video

12. Ja im oprostam to sto insistiraju na toplom vremenu za proslavu, NE ZNAJU KAKO JE SLAVITI PO KISI. Doduse, ne znaju maltene ni po suvom kako izgleda.
    Kisnes, malo te nervira to sto ti nesto lupa po glavi i sto si mokar kao mis od prstiju do kolena i od vrata do pojasa, a onda skontas da je zapravo jos vece ludilo i da je to zapravo ekskluzivan osecaj, da ti to skoro ni ne smeta - tada potpuno prestaje da ti smeta i cak pocinjes da uzivas u tom ekskluzivitetu. Ali, kao sto rekoh - NE ZNAJU I NE MOGU ZNATI.

13. Pa dobro, imali su jedinstvenu priliku. Ko zna kada će se to desiti sledeći put. Možda negde 2022/23.

14. Govna covicevska, zloupotrebljavaju sliku okacenu pre ozbiljnih problema i zrtava, da bi ocrnili Partizan.
    Vec 7 dana ne idem uopste na Blic, niti cu - vesti su im prepune Soraje i Cece, a sport izgleda uredjuje mafijaska pudlica licno.

15. zloupotrebljavaju sliku okacenu pre ozbiljnih problema i zrtava

Извињавам се на упаду на тему, али слика је окачена јуче у 20:38, a вест да је петоро људи изгузбило живот је објављена неколико сати пре тога.

Докле ћете више да изврћете чињенице?

16. Slika je objavljena na 200 drugih stranica pre ove, stvarno idiot koji ju je okacio nije vodio racuna. Ne menja cinjenicu da su u Blicu govna, sto je bila moja poenta.

17. Па није Блиц крив што вам идиот води флејзбук страницу лел

18. Slepi, ono pravilo važi i za svaku vest ili objavu koju stavi bilo ko od nas ili vas ima uvek protiv-odgovor, a ti protiv-odgovori i objašnjenja i sve to su bitni da se izbegnu koliko i prozivanje.

Ja shvatam da postoji možda ponekad želja da se odgovori na bilo šta sa protivničke stranice, ali ko ne može da podnese da iskulira, onda neka ne čita stranicu rivala.

Ja sada mogu do naksutra da nabrajam gde ste sve vi izvrtali činjenice, pošto ste čuveni po tome i trebali bi da se zovete Izvrtači činjenica 1989 ili po vašem velikom vođi Prevrtljivci 1989, ali to ću napisati ovde, a ne kod vas.

Jebiga, tako je najbolje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.