FK Partizan

1. Može pitanje? More li se diskutovati NORMALNO npr da pričamo ko ljudi, iako smo grobari/delije? Meni fali da se s Jerichom ispričam.... :)

2. Da, da, to je OK Dionisijo, ali ne ono sada mi nešto napišemo i onda dolazite vi da nam objasnite kako to nije tačno svaki put, nego normalna neka diskusija, a ne dokazivanje ko je u pravu, a ko nije.

3. We meet again jericho! Opaaa! Nema se šta reći sad, kiša pada, al kad bude biće...
    Uzdravlje.

4. Nemam o cemu da diskutujem sa ljudima koji navijaju za FMP, a misle da je Zvezda. Ko se distancira od govneta covica, sa njim mogu da polemisem. Plus sto je usao u FKCZ, dakle vucic je doveo najgori sljam da vas vadi iz blata - i vama je sve to OK, samo da se zove "titula".
    Kad pocnem da polemisem sa glasacima SNS-a, onda cu da razmotrim i polemisanje sa takvima.

5. Ne, ne, Džoni, kapiram ja to, i zato od derbija, čini mi se, nisam niti pisao na vašoj temi, niti je pratio, i zato sam se odma na neki način ogradio i kulturno napisao:

Извињавам се на упаду на тemy

Upao sam jer je apsoluuutna glupost to što je Džeriko rekao

Govna covicevska, zloupotrebljavaju sliku okacenu pre ozbiljnih problema i zrtava, da bi ocrnili Partizan.

i na takve izjave ne bi trebalo da se ćuti. Naravno da se ne bih ljutio i da je obrnuta situacija, tj da vi ispravljate krive Drine na našoj temi, ali samo argumentovano i civilizovano, kao što sam ja danas odgovorio Džeriju protiv kog, da se razumemo, nemam ništa protiv.
    Veliki pozdrav svim normalnim grobarima.

6. Извињавам се на упаду на тemy

БАНУЈ ГА ШТО НАМ УПАДА НА ТЕТУ! Какав је то начин?

7. Hah, znao sam da će neko da primeti :-)

Pišem sa telefona, pa mi se uzjebo kopi - pejst i onda sam se kuplungovao kako sam mogao :-D

8. Upao sam jer je apsoluuutna glupost to što je Džeriko rekao

Znam, ali u tome je i problem od starta. Sad ću ja da odem da odgovorim na neku glupost na vašoj temi, a opet tačke gledišta Grobara i Cigana su različite i onda je sve glupost i ništa nije glupost, pa se vraćamo na staro.

tj da vi ispravljate krive Drine na našoj temi

Ne, Drine neka ostanu iskrivljene, opušteno. U tome je i poenta.

9. Slobodno odgovaraj kome hoćeš, samo dok to nije Rasni ili Direktor dok ne izađe iz krize. :-)

10. Ne, ne treba slobodno da odgovaram. Ne treba uopšte na Zvezdinoj temi bilo šta da odgovaram. Kul je ovako sve.

11. i na takve izjave ne bi trebalo da se ćuti. Naravno da se ne bih ljutio i da je obrnuta situacija, tj da vi ispravljate krive Drine na našoj temi, ali samo argumentovano i civilizovano, kao što sam ja danas odgovorio Džeriju protiv kog, da se razumemo, nemam ništa protiv.

Apsolutno ne treba da se ispravlja kriva Drina. To sto sam pogresio, tj. sto je neki idiot kome su dali da uredjuje zvanicnu stranicu zaista okacio sliku nakon sto se ona izvrtela po internetu, a kada je situacija vec postala ozbiljna, ne menja poentu mog posta - da je redakcija blica, JEDVA DOCEKALA da nesto upotrebi protiv Partizana.

Evo njuz.net je okacio neprikladnu galeriju danas, kada zrtava ima vise od 5, i kad su mnogi ostali bez kuca - http://www.njuz.net/njuz-galerija-11-slika-ljudi-koji-gledaju-slike-poplava-u-srbiji/

I sta sad, ne vidim da je blic na naslovnoj okacio ovo kao nepostovanje zrtava i neprikladan sadrzaj. Doduse, nisam ni isao da gledam, jer vise na blic necu da idem dokle god budu glasilo vucica i covica - a ta govna ce promeniti orijentaciju odmah kada ovi izgube izbore - kao sto je bio slucaj sa DS-om.

Poenta je GLEDAJ SVOJA POSLA i UREDJUJ SVOJU TEMU.

12. Samo opušteno braćale, nema ljutiš :-)

13. Inače kad ono beše ističe onaj rok UEFA što je ostavila? I koliko zvanično lopuže duguju?

14. Ne ljutim se, niti bih dozvolio sebi da se potresam i za vece stvari, samo kazem da nema velike razlike i da tvoja ispravka ne menja sustinu moje tvrdnje, te da je kao takva nepotrebna, narocito s obzirom na to od koga dolazi. Jesi li se distancirao od govneta covica - nisi. Dakle, u startu ne mozemo govoriti o bilo kakvoj objektivnosti, napusti sahranu, ovaj temu!

15. Nisam se nikad distancirao, kako kažeš, al nisam nigde ni rekao da ga podržavam. Al ako ti znači, evo reći ću ti sad javno šta mislim. Čović je govno koje će tako da nas zajebe i uvali nam kurčinu kad istekne onaj petogodišnji period spasavanja KKCZ da nam neće pomoći ni dvaez šeika i sličnih prevaranata.

16. i na takve izjave ne bi trebalo da se ćuti.

Lolo, a onda kenjate kako Vujosevic stalno baljezga lolo
    Isto tako i on misli da na neke stvari ne treba da cuti>

SLEPI JE DULE ! SLEPI JE CIGAN! DULE JE CIGAN! To smo znali i pre!

17. Haha, kamo sreće da sam Dule. Ne bih sad brinuo kako ću da platim prijemne za faks. Imao bih pun šlajpik "legalno stečenih" deviza i bolelo bi me mudo za sve hehe.

18. Licno mislim da ce ta kurcina da bude u vidu njegovog preuzimanja kluba za male pare, sto ce mu namestiti njegovi drugari vucic & co. Najpre KK, ali ako nadje foru, preuzece i FK - jebe ga samo sto ne moze da napravi neki kriminalni UPPR gde bi mu drzava oprostila 95% dugova, jer su glavni dugovi prema igracima i menadzerima, a ne prema drzavi.

19. Licno mislim da ce ta kurcina da bude u vidu njegovog preuzimanja kluba za male pare, sto ce mu namestiti njegovi drugari vucic & co. Najpre KK, ali ako nadje foru, preuzece i FK - jebe ga samo sto ne moze da napravi neki kriminalni UPPR gde bi mu drzava oprostila 95% dugova, jer su glavni dugovi prema igracima i menadzerima, a ne prema drzavi.

Управо то. Само контам да Вучић нема ништа са тим јер је Човке замислио све ово много пре почетка Вучелине ере.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.