Duel između jednog od 3 najveća kluba Evrope sa mladim timom i jednog od dva novokomponovana klubića bez tradicije, a sa mnogo političarskih para iz iste zemlje. Može tako da se najavi.
Mrđa je objasnio i kolika su bila odricanja svih igrača tokom predstojeće sezone.
"Apsolutno svi u svlačionici smo dali doprinos tituli, jer smo je neverovatno jako želeli. Samo mi znamo kroz šta smo prolazili. Pristali smo i da igramo za 20 odsto ugovora, sami smo sakupljali novac za renoviranje svlačionice, Mijailović je jurio da kupuje ribu za ručak celoj ekipi dok smo bili u karantinu, Pečnik je kao stranac kupio frižider da bismo imali led u svlačionici. To više ne može da se izdrži, nešto mora da se preduzme", rekao je naš reprezentativac.
Jebi ga sinovac, mora ostalih 80 posto plate da se potrosi na zavrsavanje utakmica, posto vi niste bili u stanju. To se zove igra na sigurno.
U novinama citao da je palo pomirenje zabranjenih i znacki na tekmi protiv Cuke, a koliko sam video slike opet su bili jedni na istoku drugi na jugu,a i po fejsu vidim da vec pozivaju zabunjene da stekaju pare za sezonske za istok..
Duel između jednog od 3 najveća kluba Evrope sa mladim timom i jednog od dva novokomponovana klubića bez tradicije, a sa mnogo političarskih para iz iste zemlje. Može tako da se najavi.
a 1,20 bila kvota na PRO REKO. SPRDAJ SE!
http://www.b92.net/news/pics/2014/05/29/4711140535387588285152437617540_orig.jpg
Klinci doktori, Vlada Vujasinović majstor. Jbt nevera da smo jebali Reko, svaka im čast ulepšaše mi dan i veče. KRALJEVI!
Сад ће опет про реко да објави банкрот
Јел ће имати негде пренос полуфинала или бар неки стрим да се испрати?
Valjda u 18h na drugom, sad cu da proverim.
Nema na RTS, jebo me pas kad udjoh na njihov sajt.
Ništa od RTS-a. Možda Zvezda igra karling negde pa da vrhovne vođe ne propuste.
Ma ko jos prati vaterpolo? C1T4T - T4T1C
Кажу да ће овде да буде пренос http://www.dailymotion.com/video/x1xc2rc_len-champions-league-final-six_tv
Ma ne treba mi prenos da pratim vaterpolo, ko to još radi, nebitan sport, nego čisto da znam da li ima prenos.
Vodi Radnicki 5-3 posle druge cetvrtine. Ili trecine, kako to vec ide u vaterpolu, ko jos to gleda.
Pada kisa, bice svi mokri kao misevi posle utakmice.
kakva glava ovaj komentator nevera
Jebiga, znao sam da ovo sledi. Mnogo bi bilo. Ipak baš su obradovali juče. Svaka im čast.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=03&nav_id=856220
"Apsolutno svi u svlačionici smo dali doprinos tituli, jer smo je neverovatno jako želeli. Samo mi znamo kroz šta smo prolazili. Pristali smo i da igramo za 20 odsto ugovora, sami smo sakupljali novac za renoviranje svlačionice, Mijailović je jurio da kupuje ribu za ručak celoj ekipi dok smo bili u karantinu, Pečnik je kao stranac kupio frižider da bismo imali led u svlačionici. To više ne može da se izdrži, nešto mora da se preduzme", rekao je naš reprezentativac.
Jebi ga sinovac, mora ostalih 80 posto plate da se potrosi na zavrsavanje utakmica, posto vi niste bili u stanju. To se zove igra na sigurno.
Pečnik kupio frižider lololo
Svecki prvak!
Mrdja ko oni na reklami za topshop, citaju sa one table sta da kazu lolo
E da pitam ovde, posto je najblize..
U novinama citao da je palo pomirenje zabranjenih i znacki na tekmi protiv Cuke, a koliko sam video slike opet su bili jedni na istoku drugi na jugu,a i po fejsu vidim da vec pozivaju zabunjene da stekaju pare za sezonske za istok..
Sta je u stvari biilo? predpostavljam nista...