FK Partizan

1. lol janpi gde nađe ovo? http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=538#post_2834338

sunce ti jebem koliko frustracije u jednom tekstu. Mi smo im krivi što su dužni ko Grčka zadnjih 10 godina a opet svako leto kupe 20 novih igrača.

2. http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/evropski-mediji-zvezda-dotakla-dno-foto-182018.html

komentar na ovoj vesti. privukao mi je paznju jer nesto slicno skoro svi cigani ponavljaju u zadnjih 3,4 dana.

elem mi smo krivi sto su oni u dugovima i mi nismo srbi ako se radujemo zato sto su izbaceni. a do juce bilo "otimaj titulu"

3. ovce i isprani mozgovi

4. gazimudo obrnuta situacija bi znacila da smo mi u buli a oni ne? 100 miliona evra razlike, hm tesko.

Ja racunao prema transfer marktu, od 2001 do 2013 u plusu od transfera preko sto miliona.
    I to samo transferi, a nisu ukljuceni bonusi od prodaje nasih igraca kasnije ..

A duzni smo oko 30 miliona, mahom za porez. Daleko smo mi od stabilnog kluba, iako smo bez problema mogli to da budemo, al jbg kad Djura&co negde zadju, to se zavrsava ili stecajem ili prodajom..

A na cigane se ne obazirite, oni imaju svoj paralelni univerzum pa tako dozivljavas da ti oni kenjaju sto kimi skida traku Scepakadabri a njihovi navijaci lome automobile, sluzbene prostorije i slicno.
    Nadju oni uvek neku pricu koju vrte kao pokvaren gramofon, naravno sad ce biti, " da vam nije bilo nase nesposobne uprave prethodih 10 godina, kurac bi vi igrali evropu" a vrlo verovatno se vracaju i na "tole lopove"

5. ma kakvih 30 milki za porez? okle ti to? naša ukupna dugovanja su oko 10-12 (15 maks) milki od toga je većina za porez gde smo ušli u reprogram.
    A zarada od transfera je oko 80 miliona u zadnjih 5 ili 6 godina, računajući i procente. Trošimo godišnje između 8-10 pa vidite gde je resto

6. Ma bre, onda kad je bila frka pa kad su izasli sa podacima za FKP i FKCZ. Zvezda oko 60 milki bila, mi oko 30

Evo: http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Partizan-duguje-25-a-Zvezda-55-miliona-evra.lt.html

7. pa piše 25 a ne 30 mada mi je i to mnogo. Ako je tako onda su surovo krali.

8. nece ni partizan dobro proci ako se ovako nastavi.nije da otkrivam toplu vodu,al ako se nekom iz fife digne da ih izbaci, ode i partizan.

9. nema to veze sa dizanjem nego sa propisima. Oni cigane terete za 3 a ne za 55 miliona duga. Možeš da duguješ i 100 miliona ako ti niko ne tuži za te pare. Nas država za porez ne može da tuži jer smo ušli u reprogram a banke ti uvek daju novi "povoljan" kredit za otplatu starog duga prema njima, nije im interes da ti udare katanac pa da onda dobiju kurac nego da uzimaju kamatu na kamatu na kamatu.
    Nas Teleoptik mnogo vadi. Svake godine se proda neko.

10. Ma bole me kurac što su ih izbacili, ionako bi igrali oni Evropu do sredine avgusta kao i prethodnih 20 godina.

11. Taj jedan penal što su svirali protiv njih nije uopšte bio penal. SUDIJA PEDER!

12. nema to veze sa dizanjem nego sa propisima. Oni cigane terete za 3 a ne za 55 miliona duga. Možeš da duguješ i 100 miliona ako ti niko ne tuži za te pare.

brate,mislim da si ovde odgovorio sve.
    cim se pominje eventualna kazna za ligu,znaci da mogu da kazne koga hoce.i za sta hoce.

13. Savez se kažnjava a ne liga. Savez kao institucija će da popije kaznu zbog izdavanja licence ciganima. Naravno to ne znači da UEFA neće da vrši proveru i ostalih, mada mislim da mi ove sezone ne moramo da brinemo.

14. Ех, кад би Звезду избацили у бетон лигу, а Партизан у ранг изнад! Ништа боље се није десило нашем фудбалу још од 91.

15. Taj prvi deo može a mi da oteramo Mutavog i ekipu pa i ne moramo baš lolo

16. Baš me zanima da li će da dovedu "dobra" pojačanja kao prošlog leta. Uželeo sam se ozbiljnih fudbalera poput Malbašića i Gulana.

17. Ne zaboravi i neko egzotično "pojačanje" u vidu Fofane, Vašingtona, Zajeba itd.

18. Ima sigurno u Alžiru neki za džabe igrač, koji ima dobre ju tjub predispozicije i koga zovu "Pustinjski Ronaldo"

19. Najavili Abubakara , Lomića i Alivodića... E sad , ako bi to i odradili...