FK Partizan

1. Bolje da zadrže Drinčića i Vulićevića kako znaju i umeju pa nek posle dovode koga hoće.

2. Abubakar još godinu dana ugovor, znači otpada. Koga će mutavi da plati. Ne znam šta je sa ovom dvojicom, ali to bi bilo vrh kada bi se ostvarilo.

3. Savez se kažnjava a ne liga. Savez kao institucija će da popije kaznu zbog izdavanja licence ciganima. Naravno to ne znači da UEFA neće da vrši proveru i ostalih, mada mislim da mi ove sezone ne moramo da brinemo.

nisam ja mislio za ovo sezonu.mada,sasvim moguce da dodje do neke provere.ko zna su tu muljaze.kada bi proveravali,pola nasih klubova bi bilo u kurcu.sada je i previse da izbace jos koji klub,al da su hteli mogli su da suspenduju sve nase timove,nema evrope.razloga im ne bi manjkalo.

partizan se snabdeva vosinim igracima.kao sto su nekada zvezdi davali igrace,sada daju partizanu.

4. Uzima iz Voše Partizan, ali više sam pravi, nego što uzima. A što se provere tiče ko zna. ja stvarno nemam predstavu kakvo je stanje u Partizanu. Mutavi to krije vešto.

5. Uzeo FKP iz Voše fazon tri igrača za dž kad se Voša raspala inače bi kurac mi uzeli, nikad nam igrača nisu prodali. Sve čergi.

6. Dolazi vam Tubić ako mu daju pristojnu platu, on je dobar. Drinčić sigurno ide, kao i Lazović (na moju žalost). Šta je rek'o vinjau, igra li još jednu sezonu?

Pazite kad šnajder proda Pantića i Živkovića. Vulićević ne znam da l' ostaje, Trajković po meni ostaje. Mnogo ste čudni što se para tiče. Čak i kad je Vučić izjavio da Paća ima 30 miliona duga (čini mi se toliko), Đurić je samo izjavio "nije toliko, manje je". A ne čudi da imate gomilu duga za porez, ne znam da li je "pdv" isti i u fudbalu, ali ako jeste, onda je to mnoooogooo para koje treba za porez da date. Samo Mitrović od 5 milki, milion. Mada mi nije realno da je 20% i u fudbalu.

E da, niko ni da pomene da su vam špicevi razjebani, da jedan ima mononukleozu, drugi operaciju, neće biti spreman ni za pripreme.

7. A ne čudi da imate gomilu duga za porez, ne znam da li je "pdv" isti i u fudbalu, ali ako jeste, onda je to mnoooogooo para koje treba za porez da date. Samo Mitrović od 5 milki, milion. Mada mi nije realno da je 20% i u fudbalu.

Važi to, al može da se zaobiđe ako igrače prodaju bez fiskalnog računa.

8. E da, niko ni da pomene da su vam špicevi razjebani, da jedan ima mononukleozu, drugi operaciju, neće biti spreman ni za pripreme.

Moze i bez spica da se igra lolo
    Ma dovesce nekog babuna iz austrijske lige koji je dao 20 golova, a tamo sve tekme po 4:3, fazon samo golmani nisu dvocifreni..

Sta da pricamo o upravi kad Obradovicu nisu ni ponudili novi ugovor. EJ, Obradovicu. Da imamo 11 Obradovica osvojili bismo LS ili poginuli pokusavajuci.. Al ne, mora da dodje neki drugi lik koji je partizanovo dete iz generacije 78

9. http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/254019/Blicsport-Drzavni-vrh-pomaze-Zvezdi-u-borbi-za-licencu-Dacic-pisao-Platiniju/komentari

Dakle dokaz koliko musavcima pomaže država... Jebeni državni projekat. A gospodin veliki izjavio da će sad pare bolesnoj deci da se daju. Verujmo političarima...

10. Bilo kakvo mešanje politike u rad saveza, odluke saveza, UEFA ili FIFA može da donese suspenziju naše reprezentacije i ostalih timova iz takmičenja pod okriljem UEFA I FIFA. Nadam se da su svesni kakve su debilčine sad ispali i koliko sad svi mogu da najebu. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi i retardirani politički vrh.

11. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi.

Mrzi me da ih sam opisujem, samo bih se iznervirao, pa sam se posluzio ovim tvojim.

Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi.

12. TucanKamen

Bilo kakvo mešanje politike u rad saveza, odluke saveza, UEFA ili FIFA može da donese suspenziju naše reprezentacije i ostalih timova iz takmičenja pod okriljem UEFA I FIFA. Nadam se da su svesni kakve su debilčine sad ispali i koliko sad svi mogu da najebu. Retardi smrdljivi ciganski. Maloumni mozgovi i retardirani politički vrh.

Kažnjivo je direktno miješanje politike(državnih organa) u rad matičnog saveza. Ovo pismo molbe može da šalje svako.

13. Nemam pojma, ali kako god Kale se gadno istripovao. Aj da je pizdousti pisao, pa bilo bi mi normalno, al' šta se on guzi?
    Otvoriš šampanjac, gospocki da proslaviš Zvezdino izbacivanje iz Evrope u porodičnoj atmosferi i ne mešaš se puno u to.

14. Mnogo toga zavisi od toga šta piše u tom pismu. Znajući Dačića i Velikog vođu ja sam zabrinut.

15. Planiti izjavio juce da je od 200 i nesto klubova samo 9 kaznjeno i da su svi potpisali odluke, sto govori , kako je rekao" da su zadovoljni radom UEFE i svesni svojih problema"

16. Mnogo toga zavisi od toga šta piše u tom pismu. Znajući Dačića i Velikog vođu ja sam zabrinut.

"Dragi naš Mišel,

vest da si Zvezdu izbacio iz evropskih takmičenja odjeknula je kao bomba duž Mlečnog puta, a posledice takve odluke mogu biti nesagledive, pa te putem ovog pisma molim da porazmisliš još jednom.

Naime, kao što ti je poznato Zvezda je prvak sveta i zbog toga si sigurno primetio koliko je samo osuda sa svih strana stiglo na konto ove tvoje odluke.

Ljudi širom evrope, fudbalski navijači svih meridijana, naviknuti na lepršavost Zvezdine igre i brojnost i koreografije njenih najvernijih pristalica, Delija, nakon što su čuli ovu vest, ozbiljno prete kako ove godine neće pratiti fudbalska dešavanja u Evropi, jer kakva je to Evropa bez Zvezde? Kakva će to biti Liga Šampiona bez huka koji se čuje odmah iza najveće atletske staze u ovom delu univerzuma? Kakva će to biti slika evropskog fudbala kada najveći semafor jugoistoka Evrope neće je krasiti? Želiš da uskratiš ljudima širom sveta da vide fudbalsku poeziju jednog Milijaša? Hitre intervencije Kelhara, Pavićevića, Krnete? Penale nad Mrđom od kojih zastaje dah? Gogićevu britkost? Ninetovu spontanost koju je stekao grejući vredno klupe po Ukrajini? Ili želiš da uskratiš svet fudbala za jedan taktički duel Murinja i našega Slaviše? Da li je to ono što stvarno želiš? Da li ti se isplati da uskratiš čitavoj planeti 90 minuta navijanja Delija, bez prestanka, bez predaje, a sve na ćirilici?

Zapitaj se dragi naš Mišele treba li ti sve to?
    Zapitaj se koliko ćeš samo novca izgubiti, jer narod u Evropi debelo plaća svake godine da gleda Zvezdu kako gazi po Evropi u avgustu i zapitaj se na šta će ličiti avgust ove godine, kada navijači iz svih delova sveta vide da u žrebu za drugo kolo kvalifikacija nema Zvezde?

Apelujem da se dozoveš pameti, jer mi za sada Kokezu uspevamo da umirimo time da ćemo napisati žalbu, ali ako žalbu ne usvojiš, onda više nećemo da ga zadržavamo da ti zajedno sa Čovićem i Tončevim napiše jedno saopštenje od kog ćeš se pušiti.

Mišel ne čini tu strašnu grešku. Ne radi to sebi i svetu. Čak i jedan Novak Đoković, sin svih naroda i narodnosti, počasni nosioc veštačkog penisa na Rolan Garosu, navijač Boke, Milana, Monaka, Čelzija, Bosne, Hrvatske i Brazila, navija i za Crvenu Zvezdu. Može se desiti da počne da te imitira. Šta ćeš onda?

Seti se kako si nekada i sam, uz Užičko kolo, slavio Zvezdine uspehe i govorio ponosno Zvezda je život, a sve ostalo su sitnice. Seti se samo kada si se borio za to da se dokaže kako je Marakana iz Brazila ukrala ime stadionu naše Zvezde i da Robert Prosinečki nije Hrvat, jer majka mu je iz Čačka. Seti se toga kada budeš donosio ovu odluku. Seti se svega i neka ti srce kaže šta da odlučiš. A znamo da tvoje srce kuca, kao i u ostalom srce svih na svetu, za našu Zvezdu Crvenu."

Tvoj
    Aleksandar Aca Vučić.

17. loloolololol ja bi ovo odabrao

18. teleoptik opet ispao u nizi rang, drugu godinu za redom i niko ni reci o tome

19. Ček imam još jedan deo da dodam :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.