FK Partizan

1. najjace je sto na sos-u komentarisu te pripreme.prenos je za picke,stajacemo mi u nekom budzaku i snimati,neko ce i da komenatarise.najava!utakmica partizana protiv luftenaua od pre nedelju dana,skoro pa lajv na sos-u.ne propustite!

2. Nemamo nameru nikog da dovedemo... Skup im igrač za kojeg treba da plate 230 000 evra .

3. Ma nemam pojma. Toliko nas je osakatio i unazadio Đurić, da smo postali vrlo smešna ekipa, koja najdalje može da se nađe u LE i to samo u slučaju da imamo sreće. Znaju se razlozi i zna se šta je radio. Može on da se pali kako je najuspešniji predsednik u istoriji Partizana zbog titula, ali činjenica je da je neko drugi postavio temelje tome kod nas, a kakva je situacija bila kod musavaca Miša Tumbas bi uzeo 6 titula za redom.

Sada kada krenu kvalifikacije, nadam se samo prolasku u drugom kolu, za treće se već neću nervirati, jer tamo mi ne da nismo favoriti, nego smo u onom donjem delu tih ekipa, tako da je prolazak u četvrto kolo uspeh, a siguran sam 90% da ćemo tu već ispasti.

4. Đura postoji i tu je gde jeste samo iz razloga da se Partizan u svakom smislu ne bi nedostižno odlepio od čerge. Uvek se trudi da im ostanemo u vidokrugu, da znaju da iako imaju 60 miliona evra duga i dalje mogu da se nadaju nečemu. Čovek je zadatka i to je toliko očegledno da bode oči. Govnar mutavi jebeni.

5. Da, to je jasno. Problem je što ne možemo ništa da uradimo i neću onda ni da se nerviram. Opet, znajući gde živim, jasno mi je da će sledeći posle njega biti isti neki takav lik.

6. Počinjem da tripujem da smo bili mladi, ludi i zavedeni od strane nečistih sila kada smo smenjivali Bjekovića i Zečevića.

7. Pa sad direktno od izbora rukovodstva u FKP verovatno zavisi i sudbina KKP pa je debeli rešio da se ozbiljno umeša u to sa idejom da nekako izvuče KKP iz govana. E sad koliko moći i uticaja debeli uopšte ima videćemo, jedno je sigurno Đurina ekipa će imati protivnika ovaj put.

8. Ja se samo nadam da ćemo završiti sa Mutavim i krenuti da povratimo ove izgubljene godine jer pukom srećom po nas ganjane su vodili razni ludaci za to vreme pa se nije desilo da su nam odmakli već su otišli u bunar.

9. Dok god je Vesić na vlasti i u FKCZ ja ne brinem preterano. A koliko vidim po najavama igrača i pojačanja ništa oni nisu naučili, nastaviće po starom. Čak je i Ćoki krenuo u podmlađivanje FMPa ali ovima ne pada na pamet. Žigić, Luković, avioni, kamioni... To je klasičan primer njihovog poslovanja.

10. treba malo pustiti i fk zvezdu i partizan niz vodu i na slobodno trziste malo da vide sredinu tabele, da se rascisti i gamad medju upravama i medju navijacima, da se malo ponovo ojacaju fudbalske skole u ostalim gradovima, dok neki ostali klubovi malo ojacaju i navijacki i finansijski.

ovako ne moze, jebeni rak srpskog fudbala, leglo korupcije, rasipnistva i debilizma, oba dva kluba. u svojem lezanju u svinjcu ne vide da sami sebe izjedaju svojom dominacijom nad ostalim prvenstvom...

11. potpomognutu debelo od ko zna kakvih sila, zbog ko zna kakvih interesa, realno.

12. Partizan Kelte da je pušten normalno da radi kako ti kažeš bio bi Šahtjor danas, pošto FK Partizan ne dobija ništa od države, a napravio je raznim političarima i njihovim drugarima oko 100 miliona poslednjih 5 godina. Ja bih voleo da je tako kako ti kažeš.

13. Partizan Kelte da je pušten normalno da radi kako ti kažeš bio bi Šahtjor danas, pošto FK Partizan ne dobija ništa od države, a napravio je raznim političarima i njihovim drugarima oko 100 miliona poslednjih 5 godina. Ja bih voleo da je tako kako ti kažeš.

ista prica ko za KK samo vece pare. naivan si ako mislis da je zvezda djavo i ko zna sta, a partizan cvecka. pustanje normalno, zvezde i partizana (finansijski, sudjski, upravno, poliiticki, menadzerski, burazerski) bi mozda napravilo sahtjor, ali tek za nekih 10ak god, a do tad bi gladali malo sredinu tabele.

pricaj ti sta hoces, ali bagra koja preko ova dva tima prevlaci igrace i pare nije sjajna u oba tima. nije ni u drugim, ali je u ova dva jebeno zasticena ko beli medvedi.

14. zvezda je trenutno ocigledno gora, ali to je zato sto je veci klub i generalno vece pare se tu vrte...
    a i partizan ce tu za koju godinu.

15. da se ogradim - vece prljave pare i vece sranje. sto ne znaci da u partizanu to ne postoji. u partizanu i zvezdi to je jedna liga, u ostatku klubova je sasvim druga po velicini...

treba to malo izjednaciti, i pustiti prvo zvezdu da crkne u dugovima, a onda sacekati i partizan da crkne, pa cemo da za nekih 15 god mozda i gledamo neki fudbal koji nije totalno govno.

16. Ja ne gledam toliko rezultate, jer uvek će biti neko uspešniji, pogotovo u Evropi. Jedino za našu ligu bih voleo da uvek budemo najtrofejniji.

Najviše bih voleo da Partizan bude jedan normalan klub u kojem se posluje transparentno. Da ima stadion od 20.000 mesta,pokriven, bez atletske staze, sa jeftinim kartama i pun svaku tekmu nebitno jel Evropa ili prvenstvo, sa kompletnim Jugom kao prostorom za stajanje, tj bez stolica. Da nam igraju igrači iz naše škole po 6-7 godina, a ne da se prodaju za prve pare. Bez stranaca i crnaca.

Da to bude klub koji ima identitet, naš klub, klub nas iz Srbije, a ne klub koji dovođenjem Mange, Dange, Dijare, Klea, Pere Ždere kao juri neke rezultate po Evropi koje realno nikad neće postići. Ma koliko ti stranci bili dobri, bolje da igraju naši klinci.

Da se lepo krene od nule i klub postavi na zdrave noge, igrači iz omladinske škole da budu 100% u ugovoru sa klubom i samo sa klubom, da svaki od njih ima otkupnu klauzulu pa ko voli nek izvoli, nek pljune lovu. Tako može da se živi i sa malom kintom, par sponzora i punim stadionom svaki meč.

Ali to nikome nije u interesu da se stvari preseku jer su i Partizan i Zvezda krave muzare.

17. Pa pazi Kelte, jedan Derbi pre jedno tri godine čini mi se, Partizan je izašao na teren sa 8 igrača iz svoje škole. Jebiga, nama bi leglo da nas puste na miru. Nema bolje škole od naše. Nama je to ozbiljan izvor kinte, a siguran sam da ne bi videli sredinu tabele jer bi neki igrači još uvek bili tu, a naša su sve deca. Šta znam, samo da nas puste na miru i mislim da nema zime za nas.

18. Dok god je Vesić na vlasti i u FKCZ ja ne brinem preterano.

Da brinemo? Pa oni treba nogama u dupe da se gadjaju od srece ako uspeju da opstanu u prvoj ligi. Nema tu tolerancije od FSS, UEFA se pita. Uostalom, podsetimo se ove vesti:
    http://sportlive.ba/index.php/basketball/item/14326-zvezda-sa-minus-bodovima-kazna-čeka-fs-srbije

Pa se zapitajmo zasto je Tole ostao i posle decembra, a sve nakon sastanka sa Vucicem u oktobru.

19. A DOK ČEKAMO JEBENA POJAČANJA, PODSETIMO SE ONIH PRAVIH...

http://www.youtube.com/watch?v=d8SK5fhPbsE

POSLUŠAJTE KOMENTATORA Žuka , Dijara , Moreira i gooo... Tako su nekada pojačanja igrala...

http://www.youtube.com/watch?v=7V3Deax23Lg

20. Pa se zapitajmo zasto je Tole ostao i posle decembra, a sve nakon sastanka sa Vucicem u oktobru.

zasto?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.