FK Partizan

1. zasto?

Zasto, pitam ja tebe, zasto? Eeee, u moje vreme...

2. rekao si da se zapitamo,ja sam se zapitao.
    deluje mi kao da aludiras na nesto samim pitanjem.ili mozda gresim...

3. Ma zajebavam se, naravno da aludiram. Vise nego jasno je na koji nacin je Tole stekao poverenje pickoustog - obecanjem da ce na kraju sezone "sve biti u redu" - kao sto je i bilo. Ne samo da su im pomogli da prvenstvo nameste surovije nego Obilic, vec su i LAGALI pred UEFA za Zvezdu. Evo ide nova sezona, NIKO NE POMINJE TOLETA IZ CZ. A setimo se jesenas kako su kasnili sa pocetkom utakmice, pa saopstenja svaki drugi dan, svega je bilo do sastanka Tole-pickousti.

4. rekao bih da je navlacenje kao i prethodnih 20 godina.nista posebno.sto kod nas slobodno moze da se kaze i standard.vec smo navikli

5. E moj Kelte neki nikako da ukapiraju da Partizan ima nešto što nema nijedan drugi klub u Srbiji a to je Teleoptik. Partizan bi da nije države sad već bio daleko ispred, pitam se samo čiji je interes bio da se od 100 miliona samo od prodaje i još 16-17 od LŠ i LE napravi neki nebitan dug od 10 miliona evra za porez.
    Ne možeš da porediš Partizan i Zvezdu jer Zvezda svako leto dovede 20 igrača, Partizan samo promoviše iz svoje škole par komada i dovuče ono što može bez obeštećenja. Da država pusti na miru Partizan i Zvezdu, Zvezda bi igrala beton ligu a Partizan bi se izdvojio iz šljama jer svake godine pravi igrače, svake godine zaradi od prodaje dovoljno za budžet za sledeću godinu minimum a često i mnogo, mnogo više.

6. Na koju foru musavci dovode pojačanja ? Pa zar nije njima sve zabranjeno?

7. Pa nemam pojma koliko to spada uopšte u domen pojačanja. Verovatno im je dozvoljeno, ako dovedu drvo, a ne čoveka. Mada ni mi nismo daleko, kada sam pročitao ovu vest entuzijazam za fudbalskim klubom, koji je na nižem nivou nego u vreme bojkota, krenuo je još da pada.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=03&nav_id=871842

Nikolić našao štopera na TV

Trener Partizana Marko Nikolić najavio je dolazak štopera iz Slovenije, Branka Ilića, koji mu se svideo dok je gledao utakmicu na televiziji.

8. Прелолана. Ма јок бре, нек укључи најновији менаџер па на њему нек тражи појачања. Чак мислим да је Венгер то радио.

9. Ili može da pita nekog u komšiluku da l zna nekog dobrog igrača. Ima ovde u kraju par talenata. Imaju klipove na jutjubu.

10. a sta mislite kako su doveli one razne juznoamaerikance?

11. Pa bolje onda nikoga da ne dovode.

12. nije ljudi nista cudno sto je covek gledao tekmu i zapazio coveka.raznorazne kurte i murte menadzeri salju snimke svojih pulena.dobro je dok je snimak dok igra tekmu,a ne da pimpuje loptu 15 minuta.lik ima iskustvo,igrao je u normalnim ligama.za nasu ligu ce biti kanavaro u najjacim danaima.
    i dobro je da je mogao da ga vidi na tv-u.strendzeri koji dolaze u nasu ligu igraju u ligama gde ne postoji opcija da se tekma prenosi.ili snimi.

13. Nemam pojma, voleo bih da je to ipak ozbiljnije. Da neko isprati igrača jedno vreme.

14. slazem se,treba,al nismo mi ozbiljni toliko.u najboljem slucaju se ode da se pogleda tekma lajv.npr.rambo petkovic kaze da je de souza el ninjo sancez dobar,pa onda zvezda posalje nekog lika da pogleda ko je ckode.pogleda ga u petnestoj brazilskoj ligi i kaze da je dobar.igrac dodje vamo i onda svi budu svesni da je lik retard.
    sve u svemu,mislim da ce taj ilic biti dobro pojacanje.

15. Možda i bude. Ne znam ko je, nego eto ono ta vest, tako na TV-u.....mislim, znam da smo mi odavno već neozbiljni u svemu osim što eto još imamo kvalitet da izbacimo dobro dete iz pogona, opet mi malo uvek šok koliko smo pali nisko, a mogli smo s pola gasa da budemo 2 klase iznad današnje pozicije u kojoj smo.

16. Još malo pa gotovo moje grobarsko kupatilo.

http://www.dodaj.rs/f/3v/cR/adPgCqY/img20140707095552284.jpg

Jedini sam ovde koji ima grobarsko kupatilo i grobarski nik. Najjači sam bre navijač. LOOL

17. Ma dobar je Ilič. Za nasu ligu je cak i vise nego dobar, bas klasa, verujem da ce odigrati onako laganini, iskusno, sa pola gasa, ko Krstajic kad je dosao, taj fazon.
    A sad ovo leto ima brdo slobodnih igraca, samo je Đura picka i nece da se otvori malo za platu neku pristojnu...

18. Ma Đura je navijač Zvezde. To svi znaju.

19. Linkoln i toršavn igrali 1-1 pre nedelju dana sutra valjda igraju drugu
    https://www.youtube.com/watch?v=CcEnWCn_eb0#t=29

20. Jebaćemo Toršavina snažno i beskompromisno!